Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere

Eminescu Office

În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.

Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de ultimă generație.

Birourile beneficiază de fațadă cu design inteligent, care asigură lumină naturală optimă și o bună izolare termică, prize și cablare date-voce, sistem de control BMS, generator pentru climatizare modern, cu aport de aer proaspăt, control al accesului în clădire, recepție și pază permanentă, parcare de biciclete.

Eminescu Office are o suprafață închiriabilă de 7.500 mp, cu spații de birouri care au terase pe fiecare etaj și cu spații comerciale la parter. În subteran au fost construite 81 de locuri de parcare.

Condițiile de închiriere sunt flexibile. Chiriașii pot trece imediat la amenajarea spațiului de birouri.

Zona Romană este recunoscută pentru mixtul de clădiri istorice, de prestigiu și noile construcții boutique, premium, cu destinație de birouri sau de locuit și pentru instituțiile de învățământ – Academia de Științe Economice (ASE), Cambridge School of Bucharest, British Council și numeroasele consultate și ambasade.

Piața Romană este și un important hub de transport, cu acces la metrou, numeroase linii de autobuz și linia expres către aeroport.

Locația ultracentrală asigură și un număr mare de variante de food și drink pentru networking – de la restaurante de lux, situate lângă Parcul Icoanei, la cafenele, cofetării, puncte take away și cantine studențești.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Eminescu Office, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
205 - 1.105 mp

Inchiriere centru de afaceri

Dacia, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 300 mp

Cladire de birouri flexibila

Rosetti, Bucuresti
  • 12,33€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
370 mp

Imobil birouri de inchiriat

Dacia, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult