Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere

Eminescu Office

În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.

Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de ultimă generație.

Birourile beneficiază de fațadă cu design inteligent, care asigură lumină naturală optimă și o bună izolare termică, prize și cablare date-voce, sistem de control BMS, generator pentru climatizare modern, cu aport de aer proaspăt, control al accesului în clădire, recepție și pază permanentă, parcare de biciclete.

Eminescu Office are o suprafață închiriabilă de 7.500 mp, cu spații de birouri care au terase pe fiecare etaj și cu spații comerciale la parter. În subteran au fost construite 81 de locuri de parcare.

Condițiile de închiriere sunt flexibile. Chiriașii pot trece imediat la amenajarea spațiului de birouri.

Zona Romană este recunoscută pentru mixtul de clădiri istorice, de prestigiu și noile construcții boutique, premium, cu destinație de birouri sau de locuit și pentru instituțiile de învățământ – Academia de Științe Economice (ASE), Cambridge School of Bucharest, British Council și numeroasele consultate și ambasade.

Piața Romană este și un important hub de transport, cu acces la metrou, numeroase linii de autobuz și linia expres către aeroport.

Locația ultracentrală asigură și un număr mare de variante de food și drink pentru networking – de la restaurante de lux, situate lângă Parcul Icoanei, la cafenele, cofetării, puncte take away și cantine studențești.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Eminescu Office, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult

Maria Rosetti Tower

Maria Rosetti Tower revine pe piață, cu spații de la 180 mp


Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP. Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele […]


Citeste mai mult