Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere

Eminescu Office

În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.

Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de ultimă generație.

Birourile beneficiază de fațadă cu design inteligent, care asigură lumină naturală optimă și o bună izolare termică, prize și cablare date-voce, sistem de control BMS, generator pentru climatizare modern, cu aport de aer proaspăt, control al accesului în clădire, recepție și pază permanentă, parcare de biciclete.

Eminescu Office are o suprafață închiriabilă de 7.500 mp, cu spații de birouri care au terase pe fiecare etaj și cu spații comerciale la parter. În subteran au fost construite 81 de locuri de parcare.

Condițiile de închiriere sunt flexibile. Chiriașii pot trece imediat la amenajarea spațiului de birouri.

Zona Romană este recunoscută pentru mixtul de clădiri istorice, de prestigiu și noile construcții boutique, premium, cu destinație de birouri sau de locuit și pentru instituțiile de învățământ – Academia de Științe Economice (ASE), Cambridge School of Bucharest, British Council și numeroasele consultate și ambasade.

Piața Romană este și un important hub de transport, cu acces la metrou, numeroase linii de autobuz și linia expres către aeroport.

Locația ultracentrală asigură și un număr mare de variante de food și drink pentru networking – de la restaurante de lux, situate lângă Parcul Icoanei, la cafenele, cofetării, puncte take away și cantine studențești.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Eminescu Office, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
205 - 1.800 mp

Inchiriere centru de afaceri

Dacia, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
250 - 1.287 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
100 - 520 mp

Cladire de birouri flexibila

Rosetti, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
370 mp

Imobil birouri de inchiriat

Dacia, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult