Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park

ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai bune oportunități de pre-leasing pe piața de birouri în 2020 – 2021 !

Proiectul aduce o dimensiune unica a etajelor, ce ajung pana la 9.000 mp pe orizontală, cu lumină naturală deosebita, grădini și terase minunate și zone de recreere. Și acestea sunt doar câteva dintre facilitățile sale.

Conceptul ONE Cotroceni – „oraș în interiorul orașului”

Este o transformare completă a unei platforme industriale, fosta fabrică Ventilatorul. Pe terenul de 5,8 hectare, ONE Cotroceni va gazdui o comunitate de peste 12.000 de oameni ce vor trai si lucra împreună.

Parcul de afaceri – unitatea de bază a proiectului – are o zonă largă de vânzare cu amănuntul, cu facilități medicale și medicale, supermarket, restaurante și o gamă largă de magazine.

Zona rezidențială este proiectată cu o vastă curte interioară verde și facilități de învățământ.

Proiectul va avea 1.700 de locuri de parcare subterane, păstrând majoritatea zonelor exterioare de la nivelul solului pentru grădina interioară.

Adresa emblematică, într-un district de afaceri proeminent

Proiectul ONE este situat în Cotroceni, una dintre cele mai renumite zone din București, la doar câtiva pasi  de palatul prezidențial. Face parte din zona de birouri de Centru-Vest, cel mai dinamic pol de afaceri al Capitalei în prezent și al doilea ca mărime la nivelul pieței, după zona de Centru-Nord. Cu peste 280.000 mp de birouri din clasa A livrate în ultimii trei ani și  bucurandu-se de o deosebita ancora, si anume Universitatea Politehnica, zona de Centru-Vest este hub-ul IT al Bucureștiului.

One Cotroceni Park este:

  • la doar 1 min de mers pe jos de stația de metrou Academia Militara, ce va fi deschisa curand
  • la 10 minute de mers pe jos de AFI Cotroceni Mall și Grădina Botanică
  • la 10-15 minute de mers cu mașina către Piata Unirii și Piata Victoriei

Fazele ONE Cotroceni Park

Proiectul este prevăzut pentru dezvoltare în două faze. În 2020, a început construcția pentru zona de birouri. Faza 1 a parcului de afaceri va fi finalizată în trimestrul IV 2021, si ca aduce 43.000 mp de spatii de birouri clasa A și spatii comerciale.

Faza 2 de birouri va aduce in 2022 inca 34.000 mp spații de birou și de retail.

Zona rezidențială este în curs de planificare, finalizarea sa urmând să fie confirmată de dezvoltator in perioada urmatoare.

Oportunitati deosebite pentru pre-inchirierea de spatii de birouri

Ceea ce este unic în ONE Cotroceni Park este suprafata deosebit de extinsa pe orizontala a etajelor, oferind de la 1.000 mp la 4.800 mp la 9.000 mp. Deși are o formă generală de “L”, nu există două niveluri la fel.

Aproape toate etajele au terase mari, minunate, permițând crearea de spații de lucru relaxate și zone de întâlnire informale, ce pot fi folosite de primăvara până în toamna. Locatarii de la nivelul superior se pot bucura de adevărate grădini pe acoperiș.

Pre-închirierea a început deja. Pentru a ușura procesul de relocare al chiriașilor, dezvoltatorul oferă solutia livrarii “la cheie” (turn-key) pentru spațiile de birouri închiriate acum în ONE Cotroceni Park.

Poti accesa aici detalii asupra proiectului si termenilor de închiriere . Pentru orice informatii legate de ONE Cotroceni, va stam cu placere la dispozitie la (+4) 0723.26.61.97 sau puteti contacta aici un consultant ESOP. Vom raspunde cu promptitudine!

Finisaje si dotari clasa A de ultima generatie

Spațiile de birouri din ONE Cotroceni Park sunt proiectate și construite conform celor mai inalte standarde la momentul actual:

  • Inaltime libera de 3 metri în toate zonele de birou
  • Sistem HVAC cu 4 tevi, cu recuperare de căldură și aport de aer proaspăt de 7m 3/h persoană
  • Iluminat cu LED foarte eficient
  • Podea inaltata de 15 cm
  • 18 lifturi de mare viteză, cu timp de așteptare optimizat
  • Ferestre care se deschid
  • Sprinklere și sistem de detectare a fumului
  • Sistemul de management al cladirii ( BMS )

ONE Cotroceni Park este proiectat vizand certificarea LEED Platinum, concentrându-se pe a avea o funcționare durabilă și un impact minim asupra mediului. Va avea, de asemenea, certificare WELL, cu scopul de a spori sănătatea și bunăstarea ocupanților săi și, prin urmare, productivitatea oamenilor, implicarea și retentia lor la locul de munca.

Dacă doresti mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din ONE Cotroceni Park, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
400 - 12.043 mp

ONE Cotroceni Park

Cotroceni, Bucuresti
  • 16 - 16,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 2.159 mp

ONE Cotroceni Park faza 1

Cotroceni, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 12.043 mp

ONE Cotroceni Park faza 2

Cotroceni, Bucuresti
  • 16,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult