Proiectul de birouri The Light se pregătește de lansare în zona Politehnicii

În aceste zile, constructorii sapă fundația la The Light, un nou proiect de birouri în București, situat în zona Politehnică-Orhideea, pe fosta platformă Pumac, conform echipei de monitorizare ESOP | Corfac Internațional. Proiectul va avea o mare vizibilitate, fiind amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, la capătul dinspre Palatul Cotroceni, între stația de metrou Politehnică și intrarea Universității Politehnice București.

The Light va fi o clădire înaltă cu 11 etaje, cu un design timeless, cu spații mari vitrate, care permit un iluminat natural optim al spațiilor de birouri. The Light va avea în total o suprafață închiriabilă de birouri de 20.000 mp, conform standardelor BOMA.

Clădirea de birouri The Light este prevăzută a se livra în ultimul trimestru al anului viitor, 2018.

Ca facilități, proiectul de birouri The Light București va avea o parcare subterană, recepție, un sky bar, iar spațiile de birouri vor avea atribute de clădire verde, cu o mare grijă privind reducerea consumului de energie. Forma dreptunghiulară a spațiilor de birouri situate pe fiecare etaj va permite o eficiență maximă a compartimentării acestora.

Cu apariția acestui proiect, numărul terenurilor libere din zona învecinată Universității Politehnice București se restrânge și mai mult și se ridică încă o dată ștacheta proiectelor imobiliare de aici. În apropierea Universității Politehnice București, pe Bulevardul Iuliu Maniu sunt în construcție, în afară de aceste două mari proiecte de birouri și ansambluri rezidențiale moderne, destinate tinerilor.

The Light se află la 400 metri de stația de metrou Politehnică și la 5 minute de mers pe jos de Grădina Botanică și Palatul Cotroceni, dar are și o conexiune foarte bună cu zona Victoriei – datorită Pasajului Basarab.

“Principalul avantaj rămâne însă proximitatea de Universitatea Politehnică București, cea mai mare instituție de învățământ tehnic din România, de unde companiile care vor închiria spații în birourile The Light vor absorbi rapid forța de muncă viitoare, calificată”, potrivit lui Alexandru Petrescu, Manager ESOP.

Zona face parte din noul pol de business Orhideea-Grozăvești-Politehnică, din zona de centru-vest a Capitalei, unde se construiesc clădiri de birouri de ultimă generație, precum cele din proiectele The Bridge, AFI Park, Orhideea Towers, Campus 6 și Business Gardens.

Daca doriti spatii de birouri in cladirea de Light puteti gasi informatii pe site-ul nostru si veti beneficia de space planing gratuit si de 0% comision. Click pe linkul The Light.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult