Proiectul de birouri The Light se pregătește de lansare în zona Politehnicii

În aceste zile, constructorii sapă fundația la The Light, un nou proiect de birouri în București, situat în zona Politehnică-Orhideea, pe fosta platformă Pumac, conform echipei de monitorizare ESOP | Corfac Internațional. Proiectul va avea o mare vizibilitate, fiind amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, la capătul dinspre Palatul Cotroceni, între stația de metrou Politehnică și intrarea Universității Politehnice București.

The Light va fi o clădire înaltă cu 11 etaje, cu un design timeless, cu spații mari vitrate, care permit un iluminat natural optim al spațiilor de birouri. The Light va avea în total o suprafață închiriabilă de birouri de 20.000 mp, conform standardelor BOMA.

Clădirea de birouri The Light este prevăzută a se livra în ultimul trimestru al anului viitor, 2018.

Ca facilități, proiectul de birouri The Light București va avea o parcare subterană, recepție, un sky bar, iar spațiile de birouri vor avea atribute de clădire verde, cu o mare grijă privind reducerea consumului de energie. Forma dreptunghiulară a spațiilor de birouri situate pe fiecare etaj va permite o eficiență maximă a compartimentării acestora.

Cu apariția acestui proiect, numărul terenurilor libere din zona învecinată Universității Politehnice București se restrânge și mai mult și se ridică încă o dată ștacheta proiectelor imobiliare de aici. În apropierea Universității Politehnice București, pe Bulevardul Iuliu Maniu sunt în construcție, în afară de aceste două mari proiecte de birouri și ansambluri rezidențiale moderne, destinate tinerilor.

The Light se află la 400 metri de stația de metrou Politehnică și la 5 minute de mers pe jos de Grădina Botanică și Palatul Cotroceni, dar are și o conexiune foarte bună cu zona Victoriei – datorită Pasajului Basarab.

“Principalul avantaj rămâne însă proximitatea de Universitatea Politehnică București, cea mai mare instituție de învățământ tehnic din România, de unde companiile care vor închiria spații în birourile The Light vor absorbi rapid forța de muncă viitoare, calificată”, potrivit lui Alexandru Petrescu, Manager ESOP.

Zona face parte din noul pol de business Orhideea-Grozăvești-Politehnică, din zona de centru-vest a Capitalei, unde se construiesc clădiri de birouri de ultimă generație, precum cele din proiectele The Bridge, AFI Park, Orhideea Towers, Campus 6 și Business Gardens.

Daca doriti spatii de birouri in cladirea de Light puteti gasi informatii pe site-ul nostru si veti beneficia de space planing gratuit si de 0% comision. Click pe linkul The Light.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult