Încep lucrările la U-Center, birourile centrale dintre două parcuri

Proiectul  U-Center are o poziție privilegiată, fiind situat central, în zona Tineretului, între Parcul Tineretului și Parcul Carol, lângă Colegiul Gheorghe Șincai și foarte aproape de stația de metrou Tineretului. Complexul este destinat companiilor pentru care primează starea de bine a personalului și vor să fie aproape de o pepinieră de viitori angajați.

Etapizare dezvoltare U-Center

U-Center va fi dezvoltat în două etape și prevede construirea a două clădiri multifuncționale, cu spații de retail la parter și birouri la etajele superioare, cu o suprafață totală de 63.000 mp de spații de birouri.
În prima fază, se va construi U Center – Cladirea A, cu o suprafață totală de 32.837 mp, cu opt etaje de birouri, si va fi livrata in T3 2021.

Cladirea B, cu o suprafata de 32.000 mp, va fi livrata la finalul anului 2022.

Facilitati cladire

Soluția de arhitectura este modernă, cu spații vitrate mari, luminoase și zonă comercială la parter.Proiectul are prevăzute 426 locuri în parcarea subterană desfășurată pe două niveluri.

Birourile vor fi construite la standarde de clădire verde, fiind pre-certificate cu LEED Platinum.

Locatie si facilitati

U-Center se afla in noul pol de business central, apărut în jurul Pieței Unirii-Timpuri Noi-Tineretului, deschis de proiectul Timpuri Noi Square.
Este de asemenea situat lângă Colegiul Gheorghe Șincai, o importantă instituție de învățământ din București, la 2 minute de stația de metrou Tineretului, la doar o statie de metrou distanta de Piata Unirii (nodul de circulatie central al orasului), respectiv la două stații de metrou distanță de Universitatea București.
Zona Tineretului este ușor accesibilă către toate cartierele bucureștene, este apropiată de cartierele din Sudul Capitalei, dar are și linie de metrou direct cu zonele din Nordul Bucureștiului, în sens invers traficului de la orele de vârf.
La o stație de metrou distanță sau la 15 minute de mers pe jos se află Centrul Istoric, acolo unde se află peste 300 restaurante, baruri și locuri de petrecut timpul liber pentru tineri.
În Parcul Tineretului și Parcul Carol se află terenuri de sport amenajate, unde se pot practica numeroase activități sportive precum fotbalul, tenisul, baschetul și skateboardul.

Dacă doresti mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din U Center, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult