Încep lucrările la U-Center, birourile centrale dintre două parcuri

Proiectul  U-Center are o poziție privilegiată, fiind situat central, în zona Tineretului, între Parcul Tineretului și Parcul Carol, lângă Colegiul Gheorghe Șincai și foarte aproape de stația de metrou Tineretului. Complexul este destinat companiilor pentru care primează starea de bine a personalului și vor să fie aproape de o pepinieră de viitori angajați.

Etapizare dezvoltare U-Center

U-Center va fi dezvoltat în două etape și prevede construirea a două clădiri multifuncționale, cu spații de retail la parter și birouri la etajele superioare, cu o suprafață totală de 63.000 mp de spații de birouri.
În prima fază, se va construi U Center – Cladirea A, cu o suprafață totală de 32.837 mp, cu opt etaje de birouri, si va fi livrata in T3 2021.

Cladirea B, cu o suprafata de 32.000 mp, va fi livrata la finalul anului 2022.

Facilitati cladire

Soluția de arhitectura este modernă, cu spații vitrate mari, luminoase și zonă comercială la parter.Proiectul are prevăzute 426 locuri în parcarea subterană desfășurată pe două niveluri.

Birourile vor fi construite la standarde de clădire verde, fiind pre-certificate cu LEED Platinum.

Locatie si facilitati

U-Center se afla in noul pol de business central, apărut în jurul Pieței Unirii-Timpuri Noi-Tineretului, deschis de proiectul Timpuri Noi Square.
Este de asemenea situat lângă Colegiul Gheorghe Șincai, o importantă instituție de învățământ din București, la 2 minute de stația de metrou Tineretului, la doar o statie de metrou distanta de Piata Unirii (nodul de circulatie central al orasului), respectiv la două stații de metrou distanță de Universitatea București.
Zona Tineretului este ușor accesibilă către toate cartierele bucureștene, este apropiată de cartierele din Sudul Capitalei, dar are și linie de metrou direct cu zonele din Nordul Bucureștiului, în sens invers traficului de la orele de vârf.
La o stație de metrou distanță sau la 15 minute de mers pe jos se află Centrul Istoric, acolo unde se află peste 300 restaurante, baruri și locuri de petrecut timpul liber pentru tineri.
În Parcul Tineretului și Parcul Carol se află terenuri de sport amenajate, unde se pot practica numeroase activități sportive precum fotbalul, tenisul, baschetul și skateboardul.

Dacă doresti mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din U Center, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 105.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult