DE CE ESOP

Credem că spiritul antreprenorial transformă lumea

și reprezintă coloana vertebrală a economiei de piață și a companiei noastre.

CUM FACEM

Găsim soluții optime
cu agilitate antreprenorială

Oferim partenerilor noștri de afaceri energia
și creativitatea care ne propulsează zi de zi.

CE AM FACUT

Am tranzactionat 120.000 mp
în ultimii 3 ani

Am găsit soluții imobiliare pentru chiriași
și oportunități pentru investitori.

CUM PUTEM AJUTA

Credem că te putem ajuta

Înțelegem toate nevoile tale pentru a vizita doar ofertele potrivite și folosim cei 18 ani de experiență pentru a obține
cele mai bune condiții de piață pentru tine.

Povestea noastră

ESOP, înțeleptul din antichitate și renumitul creator de fabule, a fost alegerea noastră în 2002, când am înființat compania ESOP Consulting și am dorit să punem în practică ideea de etică în afaceri. Fabulistul ESOP și-a dedicat întreaga viață promovării unui set de valori morale, intr-o maniera originala.
Inspirați de lecțiile de viață ale lui ESOP, dovedim zi de zi că acolo unde există moralitate, cuvintele devin fapte, clienții se transformă în parteneri, iar relația de afaceri devine o călătorie bazată pe încredere reciprocă.

Misiunea ESOP

Să ajutăm clienții ESOP să ia cele mai bune decizii pentru afacerile sau viața lor, prin omenie și eficacitate.
Să facem această activitate sustenabilă și plăcută pentru toți cei implicați în afacerea ESOP.

Valorile ESOP

Omenie

Intermedierea imobiliară nu este despre clădiri, ci despre oameni. Despre nevoile și visele lor. Despre contextul lor de business sau de viață. Încercăm să înțelegem totul și să acționăm în consecință.

Reciprocitate

Credem în afacerile care aduc un câștig reciproc. Doar acesta reprezintă un parteneriat de success. Este singura ecuație viabilă pe termen lung pe care o cunoaștem.

Etică

Facem totul pentru relațiile de afaceri, nu orice pentru bani. Banii vin și se duc, oamenii buni rămân. Cea mai prețioasă valută pentru noi este încrederea reciprocă.

Agilitate

Continuăm să avem o abordare antreprenorială ca în primele noastre zile de afaceri. Regândim, reacționăm și ne reinventăm constant.
 

Simplitate

Simplitatea este sufletul eficienței. De aceea simplificăm mereu modul în care acționăm pentru a economisi timpul clienților noștri. Timpul este resursa umană supremă.

Eficacitate

Eficiența face lucrurile cum trebuie. Eficacitatea face lucrurile care trebuie. Ținta noastră este să le facem pe ambele în ordinea care trebuie.
 

Serviciile ESOP

Tranzacții spații de birouri

Servicii complete de consultanță imobiliară într-un singur loc: Consultanță închirieri birouri; Reprezentarea chiriașului (servicii de relocare sau consolidare, renegociere și reînnoire, achiziție); Reprezentare proprietar (strategie de marketing și închiriere), Management de proiect, Space planning și Soluții de amenajare a locului de muncă.

Investiții Vânzări & Achiziții

Consiliem toate tipurile de investitori, de la persoane private la instituții cu accent pe active cu o valoare între 1 - 200 milioane de euro sau chiar mai mari. Principalele servicii oferite: Negocierea și managementul vânzării sau achizitionării de imobile existente sau viitoare generatoare de venituri; Joint Ventures.

Spații Industriale & Logistice

Echipa noastră oferă servicii pentru chiriaăi, proprietari și investitori: Servicii de închirieri spații industriale și logistice; Reprezentarea chiriașului (relocare, extindere, renegociere și reînnoire); Reprezentarea proprietarului (parcuri logistice sau parcuri industriale, hale industriale independente).

Tranzactii cu terenuri

Consiliem toate tipurile de proprietari de terenuri și investitori, de la dezvoltatori de birouri, jucători industriali și logistici, până la dezvoltatorii rezidențiali. Principalele servicii oferite: Reprezentare exclusivă a proprietarului (analiză pentru cea mai bună utilizare, campanii de marketing); Reprezentarea cumpărătorului (cautare terenurilor potrivite, selectare oferte, mobilare urbanistică, autorizare)

Studii de piață

Realizăm studii de piață pentru a ajuta clienții ESOP să înțeleagă piața imobiliară din România și să profite de natura ciclică a tranzacțiilor imobiliare. Principalele servicii oferite: Analiza pieței imobiliare și a tendințelor ei; Estimări ale nivelului chiriilor in clădiri de birouri existente sau în construcție.

Servicii de Marketing & PR

Chiriașul sau cumpărătorul pe care îl căutați poate fi adus mai aproape de imobilul dumneavoastră prin intermediul echipei ESOP. Principalele servicii oferite: Planificarea și implementarea strategiei de marketing și PR; Crearea identității vizuale și a tuturor materialelor pentru a sprijini tranzacțiile imobiliare.

Echipa de management

Alexandru Petrescu
Managing Partner

Mirela Raicu
Founding Partner

Irina Petrescu
Founding Partner

Alăturați-vă celor peste 4.000 de clienti si proprietari care tranzactioneaza prin ESOP


thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb

Afilierea internațională

ESOP este un nume de referință pe piața imobiliară din România și se numară între primele 5 companii de consultanță pe segmentul comercial. Este brandul local nr. 1 pe piața spațiilor de birouri din București, tranzacționând peste 120.000 mp de spații de birouri în ultimii 3 ani.
Începând din 2013, ESOP s-a afiliat la CORFAC International, o rețea de firme de consultanță imobiliară antreprenoriale independente, care colaborează pentru a furniza servicii de calitate bazate pe experiență membrilor ei la nivel local, național și internațional.

Despre CORFAC International

Fondată în 1989 în Statele Unite, CORFAC are peste 75 de birouri în întreaga lume, 46 în piețele SUA, 6 în Canada și 27 de piețe internaționale, inclusiv Australia, Columbia, Franța, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Mexic, România, Rusia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Elveția și Regatul Unit. Birourile CORFAC închid în medie 10.000 de tranzacții de închiriere și vânzare în valoare de peste 10 miliarde USD anual, însumând peste 7 milioane de metri pătrați tranzacționați și gestionați la nivel mondial.
Membrii CORFAC au expertiză în spații de birouri, spații industriale și spații comerciale, investiții, administrare de proprietăți și servicii corporate. Acționarii firmelor sunt implicați în tranzacții, adăugând valoare și oferind cel mai bun serviciu în interacțiunile cu clienții.Ceea ce se remarcă CORFAC este angajamentul membrilor săi în furnizarea de soluții de încredere, într-un proces creativ și personalizat nevoilor partenerilor săi.
Principalele valori CORFAC: implicarea acționarilor în tranzacții, gândirea independentă și creativă, expertiză și experiență în piața locală; relații personale de încredere; cele mai înalte standarde de integritate, responsabilitate, caracter și conduită.

Spații de birouri sau hale industriale