Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate

Business Garden Bucharest

Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat.

spatiu de birouri mobilat

spatiu de birouri mobilat

Business Garden Bucharest este primul complex Business Garden din Romania și al saselea din Europa, finalizat în anul 2019, format din trei clădiri de birouri de clasă A, deservite la parter de spații comerciale și de servicii. Fiecare clădire are o structură de tipul 2S+P+9E și o suprafață totală de 43.400 de metri pătrați.

Intregul proiect este certificat LEED Platinum, clădirea A obținând al treilea cel mai mare punctaj din lume.

Între cele trei clădiri se afla o curte interioară înverzită, cu mobilier urban pentru relaxare, prevăzut și cu prize pentru laptopuri și WiFi.

cladiri de birouri cu gradina

Business Garden Bucharest este amplasat în zona de centrul-vest al Capitalei, în apropierea galeriilor Carrefour Orhideea și a căminelor studențești din Regie, cel mai mare campus studențesc din România.

Datorită poziționării sale lângă Pasajul Basarab, Business Garden Bucharest are acces ușor auto atât către zona de nord, cât și către zonele de sud și vest.

De asemenea, pozitionarea proiectului este convenabila si pentru angajatii care folosesc transportul in comun, proximitatea față de stațiile de metrou Grozăvești și Gara de Nord oferind acces prin cele două magistrale importante către toate cartierele Bucureștiului.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
185 - 20.650 mp

Business Garden Bucharest cladirea A

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
290 - 3.480 mp

Business Garden Bucharest cladirea B

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 3.119 mp

Business Garden Bucharest cladirea C

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult