Sema Parc s-a extins cu două noi clădiri de birouri

Cladiri noi Sema Parc

Recent în complexul Sema Parc s-au livrat două clădiri noi de birouri de clasă A, Sema Parc – Paris, cu 10.758 mp și Sema Parc – Bruxelles, cu un total de 14.528 mp.

Din aceste spații noi mai sunt disponibile birouri cu suprafețe între 1.000 și 6.000 mp în faza Sema Parc – Bruxelles și 10.758 mp în faza Sema Parc – Paris.

Proiectul Sema Parc este printre pionierii dezvoltărilor moderne din zona de centru-vest, iar spațiile de aici au multe calități apreciate la spațiile actuale de birouri: amplasament chiar lângă Politehnică București, acolo unde sunt cei mai mulți studenți IT&C din România, metrou în imediata apropiere (stația Petrache Poenaru), standarde de clasă superioară și chirie flexibilă.

Pe lângă faptul că proiectul este amplasat chiar lângă Politehnica București și lângă Regie, cea mai mare zonă de cămine studențești din București, Sema Park mai are în vecinătate și un club de activități sportive, IDM Club, unde se găsesc săli de fitness, aerobic, o piscină olimpică, sală de bowling, săli de biliard, o zonă de welness (saună, jacuzzi, masaj etc).

Clădirile de birouri Bruxelles și Paris din Sema Parc au spații de birouri de clasă A, în curs de certificare BREEAM Excellent, 130 de locuri de parcare disponibile, curte interioară cu zone de relaxare și socializare. Birourile au ferestre mari, care lasă să pătrundă lumina naturală cu generozitate în interior.

Alte facilități ale construcțiilor sunt pardoseala flotantă, plafonul suspendat, 30% din ferestrele de la fațadă sunt prevăzute cu sisteme deschidere, tâmplăria din aluminiu, cu barieră termică, izolarea fonică excelentă până la 52 dB, sistemul nou de climatizare și consumul optimizat prin sistemul de BMS.

Spațiile de birouri sunt potrivite pentru firme din domeniile: IT și BPO, dar și din alte domenii în care angajații provin din rândul tinerilor.

În Sema Parc, un avantaj al spațiilor de birouri este faptul că există și posibilitatea de a închiria mici depozite în imediata proximitate a lor, un lucru rar în zona centrală a Capitalei.

Despre zona de centru -vest
Zona de centru -vest, concentrată ca punct de interes în jurul Podului Basarab-Orhideea se dezvoltă ca al doilea pol de business din Capitală.

Principalele avantaje ale zonei sunt apropierea de Politehnică, de centru, de zona de cămine studențești și de trei mari cartiere cu locuințe ieftine: Militari, Drumul Taberei și Crângași. Și în afară de aceste locuințe vechi, chiar în zona Orhideea-Politehnică sunt în lucru și în proces de vânzare peste 3.000 apartamente noi moderne, în ansambluri rezidențiale cu între 80 și 1.400 apartamente.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Sema Parc, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
856 - 4.124 mp

Sema Parc cladirea Paris

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
777 - 2.619 mp

Sema Parc cladirea Bruxelles

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
663 - 5.292 mp

Sema Parc cladirea Berlin

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult