Sema Parc s-a extins cu două noi clădiri de birouri

Cladiri noi Sema Parc

Recent în complexul Sema Parc s-au livrat două clădiri noi de birouri de clasă A, Sema Parc – Paris, cu 10.758 mp și Sema Parc – Bruxelles, cu un total de 14.528 mp.

Din aceste spații noi mai sunt disponibile birouri cu suprafețe între 1.000 și 6.000 mp în faza Sema Parc – Bruxelles și 10.758 mp în faza Sema Parc – Paris.

Proiectul Sema Parc este printre pionierii dezvoltărilor moderne din zona de centru-vest, iar spațiile de aici au multe calități apreciate la spațiile actuale de birouri: amplasament chiar lângă Politehnică București, acolo unde sunt cei mai mulți studenți IT&C din România, metrou în imediata apropiere (stația Petrache Poenaru), standarde de clasă superioară și chirie flexibilă.

Pe lângă faptul că proiectul este amplasat chiar lângă Politehnica București și lângă Regie, cea mai mare zonă de cămine studențești din București, Sema Park mai are în vecinătate și un club de activități sportive, IDM Club, unde se găsesc săli de fitness, aerobic, o piscină olimpică, sală de bowling, săli de biliard, o zonă de welness (saună, jacuzzi, masaj etc).

Clădirile de birouri Bruxelles și Paris din Sema Parc au spații de birouri de clasă A, în curs de certificare BREEAM Excellent, 130 de locuri de parcare disponibile, curte interioară cu zone de relaxare și socializare. Birourile au ferestre mari, care lasă să pătrundă lumina naturală cu generozitate în interior.

Alte facilități ale construcțiilor sunt pardoseala flotantă, plafonul suspendat, 30% din ferestrele de la fațadă sunt prevăzute cu sisteme deschidere, tâmplăria din aluminiu, cu barieră termică, izolarea fonică excelentă până la 52 dB, sistemul nou de climatizare și consumul optimizat prin sistemul de BMS.

Spațiile de birouri sunt potrivite pentru firme din domeniile: IT și BPO, dar și din alte domenii în care angajații provin din rândul tinerilor.

În Sema Parc, un avantaj al spațiilor de birouri este faptul că există și posibilitatea de a închiria mici depozite în imediata proximitate a lor, un lucru rar în zona centrală a Capitalei.

Despre zona de centru -vest
Zona de centru -vest, concentrată ca punct de interes în jurul Podului Basarab-Orhideea se dezvoltă ca al doilea pol de business din Capitală.

Principalele avantaje ale zonei sunt apropierea de Politehnică, de centru, de zona de cămine studențești și de trei mari cartiere cu locuințe ieftine: Militari, Drumul Taberei și Crângași. Și în afară de aceste locuințe vechi, chiar în zona Orhideea-Politehnică sunt în lucru și în proces de vânzare peste 3.000 apartamente noi moderne, în ansambluri rezidențiale cu între 80 și 1.400 apartamente.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Sema Parc, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult