AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei

Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A.

Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de 22.000 mp și o zona de retail la parter de aproximativ 2.000 mp.

Cea de-a doua cladire, Afi Tech Park 2, a fost data in folosinta in 2022 si are o suprafata utila de 24.500 de metri patrati dispusa pe parter, opt etaje si doua subsoluri pentru o parcare cu capacitate de 220 de autoturisme. Fiecare etaj ofera o suprafata de 3.000 mp open space si posibilitati de compartimentare si acomodare a chiriasilor incepand cu 500 mp, putand acomoda cate un post de lucru la fiecare 8 mp.

Centrul de afaceri este gândit ca un campus, care va avea propria lui comunitate, cu facilitati high tech, restaurant, cafenea, sala fitness, spatii verzi, dar și un card de membru în AFI Tech Park Club pentru fiecare angajat, card ce oferă reduceri și beneficii la o serie de restaurante si servicii amplasate in proximitatea proiectului, inclusiv in AFI Cotroceni.

AFI Tech Park nu se opreste doar la imbunatatirea experientei locatarilor, ci isi asuma si un angajament puternic fata de durabilitate. Certificatele LEED Platinum si LEED Carbon Zero in curs de obtinere dovedesc implementarea unei serii de caracteristici ecologice impresionante. Cu ajutorul acestora se obtine o reducere cu peste 20% a costurilor energetice si cu mai mult de 30% a consumului de apa.

Dintre dotarile tehnice ale proiectul amintim:

  • Sitemul de purificare ionizata a aerului ce protejeaza impotriva bacteriilor s virusurilor
  • Sala de conferinte pentru 200 de persoane complet utilata
  • Sistem BMS (Building Management System)
  • Fatade izolate termic, cu sticla low-E
  • Agent frigorific eco-friendly

Amplasarea proiectului AFI Tech Park este foarte accesibila, in apropiere de Palatul Parlamentului si Hotelul Marriot, cu acces la bulevardele Tudor Vladimirescu si Progresul, cu o statie de tramvai chiar in fata si alte mijloace de transport in comun in apropiere. Chiriasii beneficiaza si de proximitatea centrului comercial Vulcan Value Center cu peste 50 de magazine si restaurante, precum si de mall-ul AFI Cotroceni.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
214 - 25.000 mp

AFI Tech Park Bucuresti

Razoare, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
217 - 3.867 mp

AFI Tech Park 1

Razoare, Bucuresti
  • 11,75 - 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 5.000 mp

AFI Tech Park 2

Razoare, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 25.000 mp

AFI Tech Park 3

Razoare, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult