La AFI Tech Park se pune fațada și apar primii chiriași: World Class și 1 Minute

Prima fază a proiectului de birouri AFI Tech Park va fi gata în cel de-al doilea trimestru al acestui an și lucrările avansează conform graficului. În această lună s-a trecut la montarea fațadei, din cortină de sticlă, cu ferestre care se deschid. AFI Tech Park 1 va avea o suprafață totală închiriabilă de 22.000 mp.

În urmă cu o lună, au fost semnate și primele contracte de pre-închiriere a unor spații din AFI Tech Park, primul contract fiind intermediat de către compania noastră, ESOP Consulting.

Operatorul de spații de wellness World Class Romania, cel mai mare club de fitness din România a pre-închiriat 1.464 mp, în AFI Tech Park 1, la parter și etajul 1, cu ajutorul ESOP.

„Parcul de afaceri AFI Tech Park este amplasat la intersecția a trei importante zone rezidențiale, sectoarele 4, 5 si 6, care totalizează peste 60% din populația Bucureștiului, astfel încât angajații care vor lucra aici vor sta mai puține ore în trafic și vor putea aloca mai mult timp pentru sport”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting | CORFAC International, compania imobiliară care a oferit consultanță pentru finalizarea tranzacției.

Al doilea chiriaș este compania care administrează lanțul de restaurante 1 Minute. În prezent, există discuții cu încă trei potențiali chiriași.

AFI Tech Park va avea opt etaje, un parter cu spații multifuncționale și două niveluri în subteran. Proiectul se află amplasat în apropierea Hotelului Marriot și are ieșire la două bulevarde, Tudor Vladimirescu și Progresul – în imediata apropiere a centrului comercial Vulcan Value Centre în care funcționează 50 magazine, printre care H&M, C&A, Altex, Animax și Hervis Sport, un hipermarket Carrefour și șapte unități tip restaurant.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum și va avea toate facilitățile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, generator pentru funcții vitale, dar și pentru clienți, sistem avansat de B.M.S (Building Management System), opt lifturi, CCTV camera system, sistem de acces control în clădire, CCTV, servicii de securitate.

Mai multe detalii tehnice privind proiectul de birouri de Clasa A din Bucureşti, vă prezentăm în secţiunea specială din site-ul nostru – AFI TECH PARK.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în zona centrală, într-o clădire reprezentativă, vă puteți adresa colegilor noștri, pentru a vă găsi cele mai bune soluții, la [email protected] sau la telefon Telefon: (+4) 021.528.04.40, Mobil: (+4) 0723.26.61.97.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult