La AFI Tech Park se pune fațada și apar primii chiriași: World Class și 1 Minute

Prima fază a proiectului de birouri AFI Tech Park va fi gata în cel de-al doilea trimestru al acestui an și lucrările avansează conform graficului. În această lună s-a trecut la montarea fațadei, din cortină de sticlă, cu ferestre care se deschid. AFI Tech Park 1 va avea o suprafață totală închiriabilă de 22.000 mp.

În urmă cu o lună, au fost semnate și primele contracte de pre-închiriere a unor spații din AFI Tech Park, primul contract fiind intermediat de către compania noastră, ESOP Consulting.

Operatorul de spații de wellness World Class Romania, cel mai mare club de fitness din România a pre-închiriat 1.464 mp, în AFI Tech Park 1, la parter și etajul 1, cu ajutorul ESOP.

„Parcul de afaceri AFI Tech Park este amplasat la intersecția a trei importante zone rezidențiale, sectoarele 4, 5 si 6, care totalizează peste 60% din populația Bucureștiului, astfel încât angajații care vor lucra aici vor sta mai puține ore în trafic și vor putea aloca mai mult timp pentru sport”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting | CORFAC International, compania imobiliară care a oferit consultanță pentru finalizarea tranzacției.

Al doilea chiriaș este compania care administrează lanțul de restaurante 1 Minute. În prezent, există discuții cu încă trei potențiali chiriași.

AFI Tech Park va avea opt etaje, un parter cu spații multifuncționale și două niveluri în subteran. Proiectul se află amplasat în apropierea Hotelului Marriot și are ieșire la două bulevarde, Tudor Vladimirescu și Progresul – în imediata apropiere a centrului comercial Vulcan Value Centre în care funcționează 50 magazine, printre care H&M, C&A, Altex, Animax și Hervis Sport, un hipermarket Carrefour și șapte unități tip restaurant.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum și va avea toate facilitățile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, generator pentru funcții vitale, dar și pentru clienți, sistem avansat de B.M.S (Building Management System), opt lifturi, CCTV camera system, sistem de acces control în clădire, CCTV, servicii de securitate.

Mai multe detalii tehnice privind proiectul de birouri de Clasa A din Bucureşti, vă prezentăm în secţiunea specială din site-ul nostru – AFI TECH PARK.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în zona centrală, într-o clădire reprezentativă, vă puteți adresa colegilor noștri, pentru a vă găsi cele mai bune soluții, la [email protected] sau la telefon Telefon: (+4) 021.528.04.40, Mobil: (+4) 0723.26.61.97.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult