La AFI Tech Park se pune fațada și apar primii chiriași: World Class și 1 Minute

Prima fază a proiectului de birouri AFI Tech Park va fi gata în cel de-al doilea trimestru al acestui an și lucrările avansează conform graficului. În această lună s-a trecut la montarea fațadei, din cortină de sticlă, cu ferestre care se deschid. AFI Tech Park 1 va avea o suprafață totală închiriabilă de 22.000 mp.

În urmă cu o lună, au fost semnate și primele contracte de pre-închiriere a unor spații din AFI Tech Park, primul contract fiind intermediat de către compania noastră, ESOP Consulting.

Operatorul de spații de wellness World Class Romania, cel mai mare club de fitness din România a pre-închiriat 1.464 mp, în AFI Tech Park 1, la parter și etajul 1, cu ajutorul ESOP.

„Parcul de afaceri AFI Tech Park este amplasat la intersecția a trei importante zone rezidențiale, sectoarele 4, 5 si 6, care totalizează peste 60% din populația Bucureștiului, astfel încât angajații care vor lucra aici vor sta mai puține ore în trafic și vor putea aloca mai mult timp pentru sport”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting | CORFAC International, compania imobiliară care a oferit consultanță pentru finalizarea tranzacției.

Al doilea chiriaș este compania care administrează lanțul de restaurante 1 Minute. În prezent, există discuții cu încă trei potențiali chiriași.

AFI Tech Park va avea opt etaje, un parter cu spații multifuncționale și două niveluri în subteran. Proiectul se află amplasat în apropierea Hotelului Marriot și are ieșire la două bulevarde, Tudor Vladimirescu și Progresul – în imediata apropiere a centrului comercial Vulcan Value Centre în care funcționează 50 magazine, printre care H&M, C&A, Altex, Animax și Hervis Sport, un hipermarket Carrefour și șapte unități tip restaurant.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum și va avea toate facilitățile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, generator pentru funcții vitale, dar și pentru clienți, sistem avansat de B.M.S (Building Management System), opt lifturi, CCTV camera system, sistem de acces control în clădire, CCTV, servicii de securitate.

Mai multe detalii tehnice privind proiectul de birouri de Clasa A din Bucureşti, vă prezentăm în secţiunea specială din site-ul nostru – AFI TECH PARK.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în zona centrală, într-o clădire reprezentativă, vă puteți adresa colegilor noștri, pentru a vă găsi cele mai bune soluții, la [email protected] sau la telefon Telefon: (+4) 021.528.04.40, Mobil: (+4) 0723.26.61.97.


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult