Se pregătesc două noi clădiri de birouri în Sema Parc: LONDON si OSLO

Parcul de afaceri Sema Parc își continuă procesul de extindere, ca urmare a cererii mari de birouri pentru zona Centru-Vest, al doilea cel mai mare district de afaceri al capitalei. Ca o noutate, ultimele două clădiri de birouri anunțate, Cladirea Sema Parc – LONDON si Sema Parc – OSLO, vor fi construite de la zero, cu tehnologii de ultimă generație.

Lucrarile in santier sunt în plină desfășurare, structura ambelor cladiri find deja finalizata. Termenul de livrare este prevăzut pentru jumatatea anului urmator (2021).

Cum vor arăta clădirile de birouri Oslo și Londra, din Sema Parc

Cladirea Oslo din Sema Parc, cu finalizare in T2 2021, are șase etaje si o suprafață totală închiriabilă de 10.200 mp spații de birouri. Cladirea London, cu finalizare in T3 2021, are 15 etaje și o suprafață închiriabilă de 21.300 mp.

Spațiile de birouri posibil de inchiriat pornesc de la 500 mp și pot ajunge la 20.000 mp.

Finisaje si facilitati ale cladirilor London si Oslo

Dintre facilitățile clădirilor Oslo și Londra, din Sema Parc, se remarcă zona de intrare impunătoare, complet transparentă, cu o înălțime dublă (7.85m) față de cea standard, tavan acustic, un restaurant, terasă exterioară, sală de conferințe, sky bar cu acces direct la terasa exterioară la clădirea Londra.

Potrivit proiectantului, construcția va fi “state-of-art”,  mai exact va beneficia de toate tehnologiile de ultimă generație ale unei cladiri de clasa A.

Angajații care lucrează la birourile din cadrul Sema Parc au acces la mai multe restaurante, un supermarket Mega Image, un centru de escaladă sportivă, două săli de sport, cabinet stomatologic, cafenea.

În imediata apropiere este situat și complexul sportiv IDM Club, cu două piscine, din care una olimpică și alte facilități de wellness, din care enumerăm săli de cardio, fitness, aerobic, tae-bo, saloane de masaj etc.

Conceptul Sema Parc

Sema Parc este cel mai mare proiect mixt din zona centrala a Bucurestiului. Un ansamblu ce se intinde pe 42 hectare, avand o zona de business (  birouri), o zona de spații comerciale și servicii și o zona rezidențială (aflata in curs de planificare).

Spatiile de birouri reprezintă circa jumătate din totalul suprafetelor construite. În prezent, sunt în dezvoltare și cu posibilitate de pre-închiriere circa 46.000 metri pătrați închiriabili de birouri, fie în clădiri noi, green-field – London si Oslo, fie în cladirile upgradate recent la standard de spatii clasa A – cladirile Berlin si Paris.

Sema Parc se află în zona Grozăvești, lângă stația de metrou Petrache Poenaru (fostă Semănătoarea), in imediata proximitate a Universitatii Politehnica, si de asemenea a celui mai mare campus studentesc din tara – Regie.

Dacă doresti mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Cladirea London sau Oslo din Sema Parc, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult