Se pregătesc două noi clădiri de birouri în Sema Parc: LONDON si OSLO

Parcul de afaceri Sema Parc își continuă procesul de extindere, ca urmare a cererii mari de birouri pentru zona Centru-Vest, al doilea cel mai mare district de afaceri al capitalei. Ca o noutate, ultimele două clădiri de birouri anunțate, Cladirea Sema Parc – LONDON si Sema Parc – OSLO, vor fi construite de la zero, cu tehnologii de ultimă generație.

Lucrarile in santier sunt în plină desfășurare, structura ambelor cladiri find deja finalizata. Termenul de livrare este prevăzut pentru jumatatea anului urmator (2021).

Cum vor arăta clădirile de birouri Oslo și Londra, din Sema Parc

Cladirea Oslo din Sema Parc, cu finalizare in T2 2021, are șase etaje si o suprafață totală închiriabilă de 10.200 mp spații de birouri. Cladirea London, cu finalizare in T3 2021, are 15 etaje și o suprafață închiriabilă de 21.300 mp.

Spațiile de birouri posibil de inchiriat pornesc de la 500 mp și pot ajunge la 20.000 mp.

Finisaje si facilitati ale cladirilor London si Oslo

Dintre facilitățile clădirilor Oslo și Londra, din Sema Parc, se remarcă zona de intrare impunătoare, complet transparentă, cu o înălțime dublă (7.85m) față de cea standard, tavan acustic, un restaurant, terasă exterioară, sală de conferințe, sky bar cu acces direct la terasa exterioară la clădirea Londra.

Potrivit proiectantului, construcția va fi “state-of-art”,  mai exact va beneficia de toate tehnologiile de ultimă generație ale unei cladiri de clasa A.

Angajații care lucrează la birourile din cadrul Sema Parc au acces la mai multe restaurante, un supermarket Mega Image, un centru de escaladă sportivă, două săli de sport, cabinet stomatologic, cafenea.

În imediata apropiere este situat și complexul sportiv IDM Club, cu două piscine, din care una olimpică și alte facilități de wellness, din care enumerăm săli de cardio, fitness, aerobic, tae-bo, saloane de masaj etc.

Conceptul Sema Parc

Sema Parc este cel mai mare proiect mixt din zona centrala a Bucurestiului. Un ansamblu ce se intinde pe 42 hectare, avand o zona de business (  birouri), o zona de spații comerciale și servicii și o zona rezidențială (aflata in curs de planificare).

Spatiile de birouri reprezintă circa jumătate din totalul suprafetelor construite. În prezent, sunt în dezvoltare și cu posibilitate de pre-închiriere circa 46.000 metri pătrați închiriabili de birouri, fie în clădiri noi, green-field – London si Oslo, fie în cladirile upgradate recent la standard de spatii clasa A – cladirile Berlin si Paris.

Sema Parc se află în zona Grozăvești, lângă stația de metrou Petrache Poenaru (fostă Semănătoarea), in imediata proximitate a Universitatii Politehnica, si de asemenea a celui mai mare campus studentesc din tara – Regie.

Dacă doresti mai multe informații despre spațiile de birouri de închiriat din Cladirea London sau Oslo din Sema Parc, poti dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu placere si prompt solicitarii tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult