Primul parc industrial cu servicii complete: P3 Logistic Park

Complexul multifuncțional P3 Logistic Park are 14 depozite, cu o capacitate de 372.000 mp spații industriale de calitate superioară de clasă A (cu posibilitate de extindere la comandă cu încă 100.000 mp), o parcare pentru camioane, un terminal feroviar, o stație electrică proprie și are în lucru o unitate hotelieră de tip hostel, cu o capacitate de 212 paturi, o cantină cu 200 de locuri la mese, un supermarket și o cafenea, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.
În viitor, se vor adăuga și alte tipuri de servicii, printre care se numără un centru medical, curierat, un ATM și o curățătorie.
Spațiile industriale din incinta P3 Logistic Park se închiriază la cheie, existând posibilitatea de personalizare, cu o capacitate modulară cuprinsă între 600 mp și până la 40.000 mp. Halele existente au suprafețe cuprinse între 11.289 mp și 45.646 mp.
Depozitele sunt încălzite cu panouri iradiante sau aeroterme și pot fi dotate cu unități flexibile de birouri, prevăzute cu aer condiționat.

Halele au o înălțime de 11,5 metri, cu posibilitate de cross-docking și cu rampe de încărcare disponibile la fiecare modul de 600-680 mp spații de depozitare. În incinta complexului, pot fi manevrate tiruri și de 30 – 35 metri.
Parcul industrial P3 Logistic Park este amplasat la 13 km de București, cu ieșire directă către autostrada A1, ce leagă Capitala de partea de vest a României și cu acces facil către linia de centură.  Zona de vest a Capitalei este cel mai mare pol industrial al țării, aici fiind concentrate cele mai mari parcuri industriale.

Printre chiriașii actuali se numără Carrefour, Yusen Logistics, Elit, Agricover, Interbrands, Europharm, și Logistic E Van Wijk.
Firma noastră de consultanță ESOP este în negociere pentru închirierea unui spațiu industrial în acest complex multifuncțional, reprezentând o companie străină.

Dacă dorești mai multe informații despre halele de închiriat din P3 Logistic Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

WDP Stefanestii de Jos

WDP Ștefăneștii de Jos se extinde în sistem “build to suit”


Unul din cele mai bine primite de piață parcuri industriale din România este WDP Ștefăneștii de Jos, care a ajuns să aibă toate halele construite ocupate, în numai doi ani de la demararea lucrărilor. Proiectul logistic de clasă superioară A, situat lângă București se dezvoltă în două etape: WDP Ștefăneștii de Jos 1, care se […]


Citeste mai mult

Eli Park - Parc industrial

Eli Park 1 este cel mai mare complex industrial din zona de nord-vest a Bucureștiului


În total, proiectul Eli Park 1 prevede construirea a 45.000 – 50.000 mp de spații industriale de ultimă generație și birouri. Prima fază, o clădire cu o suprafață de 20.000 mp este operațională din 2019, fiind complet ocupată de compania Arctic. Cea de-a doua fază prevede construirea a două corpuri independente de clădire, cu livrare […]


Citeste mai mult

Despre LAST MILE, fenomenul vestic prin care cele mai căutate depozite sunt în oraș


În marile orașe din SUA, Anglia și Germania, acum cele mai vânate spații industriale sunt spațiile logistice din interiorul orașului, cât mai aproape de consumatorul final al companiilor de e-commerce (vânzări online) și al companiilor de curierat, așa numitul last mile (sau pe ultima sută de metri, dacă ar fi să echivalăm cu o expresie […]


Citeste mai mult