Constanta Business Park, parc industrial in curs de extindere

Constanta Business Park este un parc industrial ce va fi dezvoltat in sudul orasului Constanta, pe un teren cu suprafata de aproximativ 100 ha. Proiectul prevede construirea a pana la 500.000 mp in care vor fi incluse spatii cu functiuni multiple. Halele logistice si de depozitare, in numar de opt, vor avea in total 160.000 mp. Pe langa acestea, este in plan dezvoltarea unui terminal intermodal de 130.000 mp cu o platforma betonata de 85.000 mp si legatura cu reteaua nationala de cai ferate. In afara de spatiile cu destinatie de logistica, pe latura de sud a parcului Constanta Business Park este rezervata o suprafata de 13 ha pentru spatii de retail iar pe latura de nord, 12,5 ha sunt dedicate spatiilor de birouri si de cazare.

Halele industriale aflate in dezvoltare sau in faza de proiect vor avea fiecare suprafata de 19.000 mp si ofera spatii de inchiriat disponibile imediat de la 2.000 mp sau pot fi construite in regim build-to-suit (adaptate inca din faza de constructie necesitatilor chiriasilor) in interval de 5-6 luni de la contractare si obtinerea avizelor necesare.

Constanta Business Park este localizat in sudul orasului Constanta, in vecinatatea portului Constanta, la 1 km distanta de autostrada A4 si la 34 km de aeroportul Mihail Kogalniceanu. Parcul industrial beneficiaza de acces catre 3 coridoare pan-europene: coridorul IV (Europa de Vest si de Est), coridorul VII (Dunare) si coridorul IX (Europa de Nord si de Sud).

Halele de inchiriat au dotari de clasa A, dintre care amintim: un dock de incarcare la fiecare 800 mp, stalpi de sustinere dispusi in retea de 24 x 12 m, inaltime libera 10,5 m, sistem de sprinklere ESFR, capacitatea de incarcare a podelei de 5t/mp, usi drive-in cu dimensiuni 4 x 4,5m, etc.

Constanta Business Park este apreciat de companii de renume care au inchiriat spatii de depozitare, logsitice sau de productie pentru desfasurarea activitatii lor. Astfel, firma Cargus a inchiriat recent un spatiu de depozitare de 2.800 mp ce cuprinde si un spatiu de birouri de 250 mp si in care va putea fi procesat un volum dublu de colete fata de depozitul anterior. Tot recent, compania de logistica Elvada, deja prezenta in complex, a optat pentru extinderea cu inca un spatiu industrial de 1.800 mp. Intre chiriasii deja operationali in cadrul parcului industrial Constanta Business Park se regaseste si PepsiCo ce ocupa un spatiu in hala de 6.000 mp si birouri de 550 mp, precum si DHL, Mobexpert, Maspex si altele.

Portofoliul ESOP cuprinde, pe lângă parcuri industriale și hale de închiriat, si clădiri de birouri de închiriat în București, spații de birouri de vânzare în București, precum și oferte de hale si birouri în principalele orase ale țării. Dacă dorești mai multe informații, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

CTPark Bucharest North, parc industrial cu spatii personalizabile


CTPark Bucharest North este un parc logistic situat in nordul Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, intre autostrada A3 si DN2. Amplasarea este ideala pentru accesul facil catre centrul  Romaniei, oferind in acelasi timp si o ruta directa catre centrul Bucurestiului. Parcul CTPark Bucharest North este dezvoltat pe un teren de 21 ha si dispune de […]


Citeste mai mult

Hale de inchiriat disponibile in 2023 in parcul industrial VGP Park Bucuresti


VGP Park Bucuresti este situat in nordul Capitalei, in raza localitatii Stefanestii de Jos, exact la intersectia autostrazii A3 cu Soseaua de Centura si va cuprinde patru hale cu un total de 115.000 mp de spatii industriale inchiriabile, amplasate pe un teren de 250.000 mp. Parcul industrial are acces imediat la cele doua artere, facilitand […]


Citeste mai mult

Parcul industrial Chitila Logistics Hub isi asteapta chiriasii


Parcul industrial Chitila Logistics Hub, dezvoltat in trei faze de Global Vision, este compus dintr-o singura constructie modulara, cu suprafata totala de 75.000 mp de hale de inchiriat. Prima etapa de constructie, cu suprafata de 23.100 mp, a fost finalizata in 2020, a doua, cu suprafata de 15.000 mp a fost gata un an mai […]


Citeste mai mult