Hale de inchiriat disponibile in 2023 in parcul industrial VGP Park Bucuresti

VGP Park Bucuresti este situat in nordul Capitalei, in raza localitatii Stefanestii de Jos, exact la intersectia autostrazii A3 cu Soseaua de Centura si va cuprinde patru hale cu un total de 115.000 mp de spatii industriale inchiriabile, amplasate pe un teren de 250.000 mp. Parcul industrial are acces imediat la cele doua artere, facilitand distributia atat catre Bucuresti, cat si catre Ploiesti si Brasov. Locatia este astfel ideala pentru companiile de comert electronic si cu amanuntul, iar companiile de logistica pot functiona si ca centru de distributie finala (“last mile delivery”).

Parcul industrial ofera hale de inchiriat cu unitati de la 1000 mp si solutii extinse de personalizare a spatiilor, atat din punct de vedere al dotarilor tehnice, al suprafetei de depozitare si birouri, cat si din punct de vedere al layout-ului si finisajelor interioare.

Halele de inchiriat din parcul industrial VGP Park Bucuresti pun la dispozitia chiriasilor dotari de inalta calitate, printre care amintim: usi sectionale standard cu dimensiuni 3,0 × 3,5 m cu aparatori externe din cauciuc și platforme de incarcare complet automate cu echilibrare hidraulica cu capacitate de incarcare de 60 kN, stalpi de sustinere pozitionati intr-o reţea 12 × 24 m,  inaltime libera de 12 m, pardoseala din placa de beton monolit armata cu fibre de otel si capacitate portanta de 70 kN/mp.

In afara de acestea, la cerere se pot instala echipamente sustenabile, cum sunt panouri fotovoltaice, acoperis verde cu sistem de hidro-semanare, fatada verde, puncte de incarcare a vehiculelor electrice.

Portofoliul ESOP cuprinde, pe lângă parcuri industriale și hale de închiriat, si clădiri de birouri de închiriat în București, spații de birouri de vânzare în București, precum și oferte de hale si birouri în principalele orase ale țării. Dacă dorești mai multe informații, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Constanta Business Park, parc industrial in curs de extindere


Constanta Business Park este un parc industrial ce va fi dezvoltat in sudul orasului Constanta, pe un teren cu suprafata de aproximativ 100 ha. Proiectul prevede construirea a pana la 500.000 mp in care vor fi incluse spatii cu functiuni multiple. Halele logistice si de depozitare, in numar de opt, vor avea in total 160.000 […]


Citeste mai mult

CTPark Bucharest North, parc industrial cu spatii personalizabile


CTPark Bucharest North este un parc logistic situat in nordul Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, intre autostrada A3 si DN2. Amplasarea este ideala pentru accesul facil catre centrul  Romaniei, oferind in acelasi timp si o ruta directa catre centrul Bucurestiului. Parcul CTPark Bucharest North este dezvoltat pe un teren de 21 ha si dispune de […]


Citeste mai mult

Parcul industrial Chitila Logistics Hub isi asteapta chiriasii


Parcul industrial Chitila Logistics Hub, dezvoltat in trei faze de Global Vision, este compus dintr-o singura constructie modulara, cu suprafata totala de 75.000 mp de hale de inchiriat. Prima etapa de constructie, cu suprafata de 23.100 mp, a fost finalizata in 2020, a doua, cu suprafata de 15.000 mp a fost gata un an mai […]


Citeste mai mult