CTPark Bucharest North, parc industrial cu spatii personalizabile

CTPark Bucharest North este un parc logistic situat in nordul Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, intre autostrada A3 si DN2. Amplasarea este ideala pentru accesul facil catre centrul  Romaniei, oferind in acelasi timp si o ruta directa catre centrul Bucurestiului.

Parcul CTPark Bucharest North este dezvoltat pe un teren de 21 ha si dispune de o constructie compartimentata cu suprafata de 116.500 mp si alte hale de inchiriat in curs de proiectare si constructie, cu suprafata totala de 135.000 mp. Halele aflate in constructie pot fi adaptate specificatiilor chiriasilor, putand raspunde necesitatilor firmelor de productie, logistica, e-commerce, depozitare frigorifica etc.

Halele de inchiriat din cadrul CTPark Bucharest North sunt construite la standarde tehnice de clasa A si BREEAM Very Good. Dintre dotarile standard ale spatiilor industriale fac parte: inaltime libera de 12 m, sistem de sprinklere ESFR, sistem iluminat LED cu ajustare automata a intensitatii in functie de luminozitatea zilei, podea de beton cu ranforsari de otel cu capacitate de incarcare de 5t/mp, sistem HVAC cu randament de recuperare a caldurii de 67%. Spatiile de birouri din cadrul halelor dispun de podea inaltata, tavan fals, incalzire si aer conditionat, chicineta utilata. Suprafetele oferite acomodeaza si ele necesitati diverse, existand variante de compartimentare de la 576mp la 40.000mp.

Intre chiriașii parcului industrial se regaseste brandul Sezamo.ro care a inchiriat un depozit dedicat de 12.000 mp ce include spatii de depozitare ambientala, unitati cu temperatura controlata intre 4-12 grade C si intre 0-2 grade, precum si camere speciale pentru produse congelate. Pe langa spatiile de depozitare, a fost amenajata o bucatarie de 350 mp, o zona destinata ambalarii produselor, echipata cu sisteme automatizate de preluare și sortare si birouri de peste 2.000 mp.

Alti chiriasi ai parcului CTPark Bucharest North sunt si Mobexpert cu un spatiu de depozitare de 24.000 mp, Micul Fermier cu un spatiu de depozitare de 14.500 mp cu o capacitate de 17.000 de paleti si Boutique Mall care a inchiriat 3.700 mp.

Portofoliul ESOP cuprinde, pe lângă parcuri industriale și hale de închiriat, si clădiri de birouri de închiriat în București, spații de birouri de vânzare în București, precum și oferte de hale si birouri în principalele orase ale țării. Dacă dorești mai multe informații, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Constanta Business Park, parc industrial in curs de extindere


Constanta Business Park este un parc industrial ce va fi dezvoltat in sudul orasului Constanta, pe un teren cu suprafata de aproximativ 100 ha. Proiectul prevede construirea a pana la 500.000 mp in care vor fi incluse spatii cu functiuni multiple. Halele logistice si de depozitare, in numar de opt, vor avea in total 160.000 […]


Citeste mai mult

Hale de inchiriat disponibile in 2023 in parcul industrial VGP Park Bucuresti


VGP Park Bucuresti este situat in nordul Capitalei, in raza localitatii Stefanestii de Jos, exact la intersectia autostrazii A3 cu Soseaua de Centura si va cuprinde patru hale cu un total de 115.000 mp de spatii industriale inchiriabile, amplasate pe un teren de 250.000 mp. Parcul industrial are acces imediat la cele doua artere, facilitand […]


Citeste mai mult

Parcul industrial Chitila Logistics Hub isi asteapta chiriasii


Parcul industrial Chitila Logistics Hub, dezvoltat in trei faze de Global Vision, este compus dintr-o singura constructie modulara, cu suprafata totala de 75.000 mp de hale de inchiriat. Prima etapa de constructie, cu suprafata de 23.100 mp, a fost finalizata in 2020, a doua, cu suprafata de 15.000 mp a fost gata un an mai […]


Citeste mai mult