Clădire de birouri în zona Victoriei-Buzești unde te poți muta imediat

Bucharest Corporate Center

Bucharest Corporate Center este un proiect reprezentativ de birouri din zona Buzești-Victoriei, situat în partea de centru-nord a Bucureștiului, aflat la egală distanță de Piața Victoriei și Gara de Nord. Clădirea a fost până de curând ocupată integral, dar în acest moment sunt disponibile la închiriere câteva spații având suprafețe începând cu 480 mp, potrivit monitorizării  ESOP Consulting l CORFAC International.

Pentru mai multe etaje există negocieri avansate în derulare. Bucharest Corporate Center este una din puținele clădiri cu spații existente disponibile în Piața Victoriei, în care chiriașul poate intra imediat, toate partițiile actuale (eficiente și de calitate ridicată) având autorizațiile de incendiu obținute.

Clădirea de birouri Bucharest Corporate Center are 14 etaje, având o mare vizibilitate în zonă, cu o suprafață totală de birouri calitate superioară de 12.078 mp. La subsol are 60 locuri de parcare proprii.

Developerul, un important fond de investiții străin, operează în acest moment lucrări de renovare a spațiilor comune, care vor spori atractivitatea spațiilor de birouri și vor aduce și mai multe facilități pentru angajați.

Printre avantajele clădirii de birouri Bucharest Corporate Center se numără locația și tariful flexibil, în comparație cu celelalte clădiri de birouri din vecinătate. Business Corporate Center se află situat în CBD (Central Business District) din București, o zonă de top privind mediul de afaceri și accesibilă din toate zonele rezidențiale ale Capitalei, cu toate tipurile de mijloace de transport.

Bucharest Corporate Center mai are și avantajul unui tarif la închiriere mai avantajos decât al proiectului nou aflat în construcție în imediata sa apropiere, care va întări însă această locație ca important reper în piața de birouri din viitor.

Centrul de afaceri Bucharest Corporate Center se află foarte aproape de Piața Victoriei, angajații companiilor chiriașe având acces astfel la numeroase restaurante, bistro-uri, cafenele, dar și rulote și cantine de food experimental, de tip fusion sau tradițional.

Clădirea de birouri Bucharest Corporate Center are cortină de sticlă, patru lifturi, ferestre care se deschid, tavan suspendat cu corpuri de iluminat încastrate, prize și cablare date-voce. Sistemul de climatizare este four-pipe, cu aport aer proaspăt și centrală.

O mare oportunitate în această perioadă este spațiul mai mare care poate fi închiriat, în condiții bune, după eliberarea lui de către compania IBM. În clădire se mai află și compania Generali.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucharest Corporate Center (ONE Victoriei Center), poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult