Clădire de birouri în zona Victoriei-Buzești unde te poți muta imediat

Bucharest Corporate Center

Bucharest Corporate Center este un proiect reprezentativ de birouri din zona Buzești-Victoriei, situat în partea de centru-nord a Bucureștiului, aflat la egală distanță de Piața Victoriei și Gara de Nord. Clădirea a fost până de curând ocupată integral, dar în acest moment sunt disponibile la închiriere câteva spații având suprafețe începând cu 480 mp, potrivit monitorizării  ESOP Consulting l CORFAC International.

Pentru mai multe etaje există negocieri avansate în derulare. Bucharest Corporate Center este una din puținele clădiri cu spații existente disponibile în Piața Victoriei, în care chiriașul poate intra imediat, toate partițiile actuale (eficiente și de calitate ridicată) având autorizațiile de incendiu obținute.

Clădirea de birouri Bucharest Corporate Center are 14 etaje, având o mare vizibilitate în zonă, cu o suprafață totală de birouri calitate superioară de 12.078 mp. La subsol are 60 locuri de parcare proprii.

Developerul, un important fond de investiții străin, operează în acest moment lucrări de renovare a spațiilor comune, care vor spori atractivitatea spațiilor de birouri și vor aduce și mai multe facilități pentru angajați.

Printre avantajele clădirii de birouri Bucharest Corporate Center se numără locația și tariful flexibil, în comparație cu celelalte clădiri de birouri din vecinătate. Business Corporate Center se află situat în CBD (Central Business District) din București, o zonă de top privind mediul de afaceri și accesibilă din toate zonele rezidențiale ale Capitalei, cu toate tipurile de mijloace de transport.

Bucharest Corporate Center mai are și avantajul unui tarif la închiriere mai avantajos decât al proiectului nou aflat în construcție în imediata sa apropiere, care va întări însă această locație ca important reper în piața de birouri din viitor.

Centrul de afaceri Bucharest Corporate Center se află foarte aproape de Piața Victoriei, angajații companiilor chiriașe având acces astfel la numeroase restaurante, bistro-uri, cafenele, dar și rulote și cantine de food experimental, de tip fusion sau tradițional.

Clădirea de birouri Bucharest Corporate Center are cortină de sticlă, patru lifturi, ferestre care se deschid, tavan suspendat cu corpuri de iluminat încastrate, prize și cablare date-voce. Sistemul de climatizare este four-pipe, cu aport aer proaspăt și centrală.

O mare oportunitate în această perioadă este spațiul mai mare care poate fi închiriat, în condiții bune, după eliberarea lui de către compania IBM. În clădire se mai află și compania Generali.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucharest Corporate Center (ONE Victoriei Center), poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
478 - 1.832 mp

ONE Victoriei Center

Victoriei, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
273 - 2.671 mp

The Mark Tower

BUZESTI, Bucuresti
  • 19€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
201 mp

Avantgarde Office Building

Victoriei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
576 - 1.556 mp

Crystal Tower

Victoriei, Bucuresti
  • 19 - 22€/mp, negociabil

Postari similare

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult