Cine sărbătorește Halloween-ul la birou?

Pentru angajații care lucrează în marile parcuri de birouri din București, dar și din alte mari orașe, se organizează evenimente simpatice, care se lasă cu distracție și premii.
Ați verificat pagina de Facebook sau aplicația complexului de birouri unde sunteți sau ați observat mișcări de trupe la recepție? Fiți pe fază!

La Iași, în clădirile de birouri United Business Center 1 (UBC 1) și United Business Center 3 (UBC 3), se realizează sesiuni gratuite de make-up pentru petrecere, cu tematică de Halloween, în zonele de recepție, unde se află insule MAC Cosmetics.

În București, administratorul birourilor Novo Park și West Gate a pregătit târguri caritabile cu produse de Halloween, în zonele de recepție, unde vor veni reprezentanți ai organizațiilor Help Autism, Ana și Copiii și Ajungem Mari. Pe lângă plăcinte și dulciuri, mai sunt disponibile decorațiuni și jucării, astfel încât puteți face și o faptă bună, în timp ce vă și aprovizionați rapid cu cele necesare pentru petrecerea de la birou sau de acasă, după terminarea programului de lucru.

Angajații din birourile clădirilor myhive (Metroffice, S-Park) pot participa la concursul Cine își decorează cel mai frumos biroul. Cei mai creativi pot primi un kit surpriză, dacă postează fotografiile pe pagina de Facebook a comunității din care fac parte.

Halloween vibes! 🎃 îi îndeamnă gazdele lor și le furnizează detalii prin aplicația myhive, privind și o sesiune de ateliere pentru decorat dovleci și petreceri After Work.

Dacă dorești mai multe informații clădirile moderne de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult

Ce fac angajații inimoși la birou de Valentine Day


În clădiri de birouri care ne îmbie la interacțiune, fapte bune și ne oferă momente de bucurie și recunoștință, să tot lucrăm! ESOP a strâns câteva din multele acțiuni frumoase care animă astăzi zonele de recepție din marile proiecte imobiliare. În Timișoara, administratorii proiectului Iulius Tower își ajută angajații firmelor chiriașe să-și  împacheteze profesionist cadourile, […]


Citeste mai mult

Pe unde puteți merge la birou cu bicicleta sau trotineta în siguranță, în București


A merge cu bicicleta la birou nu este doar cool, ci și sănătos și mai rapid. Angajații bucureșteni folosesc tot mai des un mijloc de transport alternativ, o bicicletă sau o trotinetă (electrică sau nu), pentru a merge la birou, evitând traficul și aglomerația din mijloacele de transport. Acest lucru este mai ușor în ultima […]


Citeste mai mult