Ce fac angajații inimoși la birou de Valentine Day

În clădiri de birouri care ne îmbie la interacțiune, fapte bune și ne oferă momente de bucurie și recunoștință, să tot lucrăm! ESOP a strâns câteva din multele acțiuni frumoase care animă astăzi zonele de recepție din marile proiecte imobiliare.

În Timișoara, administratorii proiectului Iulius Tower își ajută angajații firmelor chiriașe să-și  împacheteze profesionist cadourile, cu panglici, fundițe, inimioare și hârtie de împachetat, prin voluntarii Asociației Little People România, astăzi pe 14 februarie 2020. Banii strânși din donații sunt destinați pregătirii activităților terapeutice realizate împreună cu copiii de la clinica de onco-pediatrie de la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara.

Dăruiește un cadou împachetat într-o faptă bună! Dacă nu ai un cadou, te așteptăm la povești! Căutam colegi voluntari pentru activitatea din spital sau oameni dragi care să ne susțina în proiectele noastre din comunitate!”, îndeamnă organizatorii prin pagina de socializare Iulius Tower, unde oferă și detalii despre locul de întâlnire.
Globalworth pregătește surprize pentru iubitele celor care se înscriu într-o întrecere de porecle sau nume de alint. Angajații din clădirile Globalworth care scriu un comentariu cu porecla iubitei îl pot vedea apoi pe Turnul Globalworth, pe data de 14 februarie, începând cu ora 6,00.  

Și comunitățile angajaților din centrele de afaceri Novo Park și West Gate au o surpriză plăcută: pot participa la un concurs în care să-ți spună opinia despre Valentine’s Day și Dragobete și pot câștiga un voucher de 200 lei.

Din dorința de a-i împăca pe cei doi și de a-i aduce pe același drum, vă provocăm să îi scoatem la o întâlnire! Noi ne-am imaginat că Valentinul lor este un tânăr cool, iar Draga noastră sărbătoare de Dragobete este o domnișoară frumoasă, care ține la tradiții. UNDE ȘI LA CE FEL DE DATE ÎI VEDEȚI PE CEI DOI? ❤️ Răspunde-ne în comentarii până pe 20 Februarie, ora 12:00, și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 vouchere în valoare de 200 lei la eMag”

Noi, ca să nu se supere nimeni, am alege ambele sărbători 🙂

Dacă dorești mai multe informații despre spații disponibile la închiriere în clădirile de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
500 - 13.650 mp

Openville UBC 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 2.000 mp

Novo Park Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
250 - 6.200 mp

West Gate Bucuresti

MILITARI, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
mp

Globalworth Plaza - Nusco Tower

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult

Cine sărbătorește Halloween-ul la birou?


Pentru angajații care lucrează în marile parcuri de birouri din București, dar și din alte mari orașe, se organizează evenimente simpatice, care se lasă cu distracție și premii. Ați verificat pagina de Facebook sau aplicația complexului de birouri unde sunteți sau ați observat mișcări de trupe la recepție? Fiți pe fază! La Iași, în clădirile […]


Citeste mai mult

Pe unde puteți merge la birou cu bicicleta sau trotineta în siguranță, în București


A merge cu bicicleta la birou nu este doar cool, ci și sănătos și mai rapid. Angajații bucureșteni folosesc tot mai des un mijloc de transport alternativ, o bicicletă sau o trotinetă (electrică sau nu), pentru a merge la birou, evitând traficul și aglomerația din mijloacele de transport. Acest lucru este mai ușor în ultima […]


Citeste mai mult