Angajații firmelor din birourile clădirilor UBC donează cărți pentru copiii nevoiași

La centrele informaționale ale clădirilor de birouri UBC, din Timișoara se strâng cărți pentru copiii din familii defavorizate. Cu o floare nu se face primăvară, la fel nici cu o carte, dar cu sute și mii de cărți adunate în cadrul comunității Openville sigur se va strânge o bibliotecă și se va face primăvară. Proiectul se numește „Ambasadori ai Lecturii” și are ca scop crearea unei biblioteci mobile, care să fie disponibilă pentru 120 de copii nevoiași.

Cărțile se aduc până pe 24 aprilie 2019, la fiecare la Centrul Informaţional din fiecare clădire de birouri.
Proiectele sociale, cu acțiuni comunitare sunt organizate de ONG-uri, în parteneriat cu administratorii clădirilor de birouri sau de către departamentele de HR ale companiilor chiriașe și sunt din ce în ce mai des întâlnite, în cadrul noilor centre de business.

La Timișoara, proiectul este derulat de o fundație, în parteneriat cu una din companiile chiriașe în complexul de birouri: Fundația Missio Link International și Ness Digital Engineering Timișoara.

Cărțile dăruite de angajații din clădirile de birouri UBC vor fi împrumutate copiilor din familii defavorizate, din zona metropolitană a Timișoarei. Biblioteca mobilă va sta la dispoziția a peste 120 de copii și se va muta din loc în loc, săptămânal, în mai multe zone. În plus, o echipă de voluntari va organiza și sesiuni interactive, cu discuții în jurul lecturilor realizate de copii.

Se pot dona și bani pentru cărți, iar cei care donează primesc reduceri la cărți cumpărate din librăria Cărturești din cadrul Iulius Mall Timişoara.

Ai carte, ai parte, iar atunci când ai parte este bine dă dai mai departe o carte, ca și un copil să aibă în viitor parte de o viață frumoasă.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.400 - 7.000 mp

Openville - UBC 3

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 13.650 mp

Openville UBC 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!

Postari similare

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult

Ce fac angajații inimoși la birou de Valentine Day


În clădiri de birouri care ne îmbie la interacțiune, fapte bune și ne oferă momente de bucurie și recunoștință, să tot lucrăm! ESOP a strâns câteva din multele acțiuni frumoase care animă astăzi zonele de recepție din marile proiecte imobiliare. În Timișoara, administratorii proiectului Iulius Tower își ajută angajații firmelor chiriașe să-și  împacheteze profesionist cadourile, […]


Citeste mai mult

Cine sărbătorește Halloween-ul la birou?


Pentru angajații care lucrează în marile parcuri de birouri din București, dar și din alte mari orașe, se organizează evenimente simpatice, care se lasă cu distracție și premii. Ați verificat pagina de Facebook sau aplicația complexului de birouri unde sunteți sau ați observat mișcări de trupe la recepție? Fiți pe fază! La Iași, în clădirile […]


Citeste mai mult