WDP Ștefăneștii de Jos se extinde în sistem “build to suit”

WDP Stefanestii de Jos

Unul din cele mai bine primite de piață parcuri industriale din România este WDP Ștefăneștii de Jos, care a ajuns să aibă toate halele construite ocupate, în numai doi ani de la demararea lucrărilor. Proiectul logistic de clasă superioară A, situat lângă București se dezvoltă în două etape: WDP Ștefăneștii de Jos 1, care se întinde pe o suprafață de 11 hectare (finalizată și ocupată 100%) și WDP Ștefăneștii de Jos 2, care se desfășoară pe o suprafață totală de 44 hectare, unde se mai poate construi la cerere în sistem build to suit. În total, suprafața închiriabilă de spații industriale din acest parc va ajunge la aproximativ 200.000 mp.
Printre chiriașii parcului logistic se numără Carrefour, Auchan, Mega Image, Decathlon și Alcar.

“WDP a deschis cel mai nou pol industrial din București în zona Nord Est, Ștefăneștii de Jos, spațiile actuale fiind ocupate în proporție de 100%. Există însă posibilitatea de a mai construi peste 20.000 mp în sistem build to suit pentru doritori. Clădirile dezvoltate în WDP Ștefăneștii de Jos sunt de clasă A, autorizate ISU, cu o înălțime liberă de minim 10 metri”,  declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting.

WDP Ștefăneștii de Jos 2 are prevăzută o suprafață construită totală de 99.410 mp, o parcare generoasă și drumuri interioare cu o suprafață totală de 87.800 mp, spații verzi de peste 90.000 mp (un procent de 21.8% din suprafața totală a terenului). Parcul industrial este păzit și are barieră de acces.
Contractele pentru închirierea în sistem build to suit sunt posibile începând cu suprafețe de la 5.000 mp.
Amplasamentul se află în partea de nord-est a Bucureștiului, în apropierea Șoselei de Centură, în proximitatea autostrăzii A3, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Dezvoltarea rapidă a parcului industrial WDP a ridicat această zonă la rangul de al doilea pol industrial ca importanță, din jurul Capitalei.
Pentru mai multe detalii tehnice, puteți accesa oferta noastra de spațiile industriale in WDP Ștefăneștii de Jos.

În cadrul rețelei WDP se pot închiria spații logistice în întreaga țară, în orașe precum Ploiești, Codlea-Brașov, Sibiu, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Apahida – Cluj, Constanța, Timișoara.
Spațiile industriale viitoare din aceste parcuri logistice vor fi realizate la standardele înalte de certificare verde EDGE, care garantează că sunt clădiri sustenabile, cu un consum redus de energie și apă, având disponibilă în acest sens o finanțare verde, din partea IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale.

Dacă dorești mai multe informații despre halele de închiriat din WDP Ștefăneștii de Jos, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Eli Park - Parc industrial

Eli Park 1 este cel mai mare complex industrial din zona de nord-vest a Bucureștiului


În total, proiectul Eli Park 1 prevede construirea a 45.000 – 50.000 mp de spații industriale de ultimă generație și birouri. Prima fază, o clădire cu o suprafață de 20.000 mp este operațională din 2019, fiind complet ocupată de compania Arctic. Cea de-a doua fază prevede construirea a două corpuri independente de clădire, cu livrare […]


Citeste mai mult

Primul parc industrial cu servicii complete: P3 Logistic Park


Complexul multifuncțional P3 Logistic Park are 14 depozite, cu o capacitate de 372.000 mp spații industriale de calitate superioară de clasă A (cu posibilitate de extindere la comandă cu încă 100.000 mp), o parcare pentru camioane, un terminal feroviar, o stație electrică proprie și are în lucru o unitate hotelieră de tip hostel, cu o […]


Citeste mai mult

Despre LAST MILE, fenomenul vestic prin care cele mai căutate depozite sunt în oraș


În marile orașe din SUA, Anglia și Germania, acum cele mai vânate spații industriale sunt spațiile logistice din interiorul orașului, cât mai aproape de consumatorul final al companiilor de e-commerce (vânzări online) și al companiilor de curierat, așa numitul last mile (sau pe ultima sută de metri, dacă ar fi să echivalăm cu o expresie […]


Citeste mai mult