WDP Ștefăneștii de Jos se extinde în sistem “build to suit”

WDP Stefanestii de Jos

Unul din cele mai bine primite de piață parcuri industriale din România este WDP Ștefăneștii de Jos, care a ajuns să aibă toate halele construite ocupate, în numai doi ani de la demararea lucrărilor. Proiectul logistic de clasă superioară A, situat lângă București se dezvoltă în două etape: WDP Ștefăneștii de Jos 1, care se întinde pe o suprafață de 11 hectare (finalizată și ocupată 100%) și WDP Ștefăneștii de Jos 2, care se desfășoară pe o suprafață totală de 44 hectare, unde se mai poate construi la cerere în sistem build to suit. În total, suprafața închiriabilă de spații industriale din acest parc va ajunge la aproximativ 200.000 mp.
Printre chiriașii parcului logistic se numără Carrefour, Auchan, Mega Image, Decathlon și Alcar.

“WDP a deschis cel mai nou pol industrial din București în zona Nord Est, Ștefăneștii de Jos, spațiile actuale fiind ocupate în proporție de 100%. Există însă posibilitatea de a mai construi peste 20.000 mp în sistem build to suit pentru doritori. Clădirile dezvoltate în WDP Ștefăneștii de Jos sunt de clasă A, autorizate ISU, cu o înălțime liberă de minim 10 metri”,  declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting.

WDP Ștefăneștii de Jos 2 are prevăzută o suprafață construită totală de 99.410 mp, o parcare generoasă și drumuri interioare cu o suprafață totală de 87.800 mp, spații verzi de peste 90.000 mp (un procent de 21.8% din suprafața totală a terenului). Parcul industrial este păzit și are barieră de acces.
Contractele pentru închirierea în sistem build to suit sunt posibile începând cu suprafețe de la 5.000 mp.
Amplasamentul se află în partea de nord-est a Bucureștiului, în apropierea Șoselei de Centură, în proximitatea autostrăzii A3, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Dezvoltarea rapidă a parcului industrial WDP a ridicat această zonă la rangul de al doilea pol industrial ca importanță, din jurul Capitalei.
Pentru mai multe detalii tehnice, puteți accesa oferta noastra de spațiile industriale in WDP Ștefăneștii de Jos.

În cadrul rețelei WDP se pot închiria spații logistice în întreaga țară, în orașe precum Ploiești, Codlea-Brașov, Sibiu, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Apahida – Cluj, Constanța, Timișoara.
Spațiile industriale viitoare din aceste parcuri logistice vor fi realizate la standardele înalte de certificare verde EDGE, care garantează că sunt clădiri sustenabile, cu un consum redus de energie și apă, având disponibilă în acest sens o finanțare verde, din partea IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale.

Dacă dorești mai multe informații despre halele de închiriat din WDP Ștefăneștii de Jos, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
5.888 - 17.818 mp

WDP Industrial Park Dragomiresti

Dragomiresti-Vale, București Ilfov
  • 4,25€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
5.000 - 53.650 mp

WDP Industrial Park Fundulea

Fundulea, Călărași
  • 4,25€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
3.000 - 24.750 mp

WDP Industrial Park Corbii Mari hala 2

Corbii Mari, Dambovița
  • 4,25€/mp, negociabil

Postari similare

Constanta Business Park, parc industrial in curs de extindere


Constanta Business Park este un parc industrial ce va fi dezvoltat in sudul orasului Constanta, pe un teren cu suprafata de aproximativ 100 ha. Proiectul prevede construirea a pana la 500.000 mp in care vor fi incluse spatii cu functiuni multiple. Halele logistice si de depozitare, in numar de opt, vor avea in total 160.000 […]


Citeste mai mult

CTPark Bucharest North, parc industrial cu spatii personalizabile


CTPark Bucharest North este un parc logistic situat in nordul Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, intre autostrada A3 si DN2. Amplasarea este ideala pentru accesul facil catre centrul  Romaniei, oferind in acelasi timp si o ruta directa catre centrul Bucurestiului. Parcul CTPark Bucharest North este dezvoltat pe un teren de 21 ha si dispune de […]


Citeste mai mult

Hale de inchiriat disponibile in 2023 in parcul industrial VGP Park Bucuresti


VGP Park Bucuresti este situat in nordul Capitalei, in raza localitatii Stefanestii de Jos, exact la intersectia autostrazii A3 cu Soseaua de Centura si va cuprinde patru hale cu un total de 115.000 mp de spatii industriale inchiriabile, amplasate pe un teren de 250.000 mp. Parcul industrial are acces imediat la cele doua artere, facilitand […]


Citeste mai mult