Vila Capo, proiectul de birouri cu premii de arhitectură are spații libere

Vila Capo

Vila Capo este disponibilă la închiriere în această perioadă. Și cine nu și-ar dori să lucreze în zona Aviatorilor, lângă Parcul Herăstrău, într-o clădire care iese în evidență, care are aura unei clădiri istorice, dar care la interior este din secolul 21, realizată fiind de un arhitect celebru?

Vila Capo a câștigat concursul Anualei de arhitectură 2014, la categoria social-culturale, prin soluția extraordinară a arhitectului Mario Kuibuș de a păstra farmecul și frumusețea fațadei unei vile vechi, încărcată de istorie, într-o clădire nouă, cu un acoperiș care pare că levitează. Acolo, sub acel acoperiș minune, de fapt s-au mai ridicat două etaje, cu ferestre mari vitrate, unde este un adevărat răsfăț să lucrezi la birou.

La interior vila este cu totul o clădire nouă, cu facilități, finisaje și mobilier de ultimă generație. Grădina verticală din zona de recepție este o primă surpriză, care aduce încă de la început, de când i-ai trecut pragul, un refresh plăcut, o stare de bine.

Vila Capo dispune de sistem BMS, instalație climatizare aer cald, aer rece Samsumg DVM, cablare flexibilă pentru orice tip de compartimentare, ferestre glisante, două lifturi, post Trafo propriu.

Finisajele premium au fost alese cu grijă, să aibă tușe naturale și să amintească de povestea unei case vechi, în care au trăit boieri manierați: granit hydrofinish, lemn tratat și inox, alamă bătută.

În total Vila Capo are suprafață închiariabilă de birouri de 2.234 mp, din care mai sunt de închiriat spații de birouri cu suprafețe între 480 mp și 1.740 mp. Clădirea este dispusă pe mai multe niveluri: subsol, demisol, parter, trei etaje și pline și un etaj retras.

Vila Capo este unul dintre cele mai fericite îmbinări dintre arhitectura nouă și veche, am simțit și noi acest lucru trecându-i pragul, dându-le dreptate membrilor juriului de la Anuala de Arhitectură. La fel cum o vor face probabil și viitorii domneavoastră vizitatori și angajați, dacă veți închiria un spațiu în această clădire unică.

Dacă dorești mai multe informații despre inchirierea vilei Capo, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



Thumb
480 - 1.740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
130 mp

Vila pentru birouri

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
720 mp

Sediu birouri de inchiriat

Stefan cel Mare, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult