Vila Capo, proiectul de birouri cu premii de arhitectură are spații libere

Vila Capo

Vila Capo este disponibilă la închiriere în această perioadă. Și cine nu și-ar dori să lucreze în zona Aviatorilor, lângă Parcul Herăstrău, într-o clădire care iese în evidență, care are aura unei clădiri istorice, dar care la interior este din secolul 21, realizată fiind de un arhitect celebru?

Vila Capo a câștigat concursul Anualei de arhitectură 2014, la categoria social-culturale, prin soluția extraordinară a arhitectului Mario Kuibuș de a păstra farmecul și frumusețea fațadei unei vile vechi, încărcată de istorie, într-o clădire nouă, cu un acoperiș care pare că levitează. Acolo, sub acel acoperiș minune, de fapt s-au mai ridicat două etaje, cu ferestre mari vitrate, unde este un adevărat răsfăț să lucrezi la birou.

La interior vila este cu totul o clădire nouă, cu facilități, finisaje și mobilier de ultimă generație. Grădina verticală din zona de recepție este o primă surpriză, care aduce încă de la început, de când i-ai trecut pragul, un refresh plăcut, o stare de bine.

Vila Capo dispune de sistem BMS, instalație climatizare aer cald, aer rece Samsumg DVM, cablare flexibilă pentru orice tip de compartimentare, ferestre glisante, două lifturi, post Trafo propriu.

Finisajele premium au fost alese cu grijă, să aibă tușe naturale și să amintească de povestea unei case vechi, în care au trăit boieri manierați: granit hydrofinish, lemn tratat și inox, alamă bătută.

În total Vila Capo are suprafață închiariabilă de birouri de 2.234 mp, din care mai sunt de închiriat spații de birouri cu suprafețe între 480 mp și 1.740 mp. Clădirea este dispusă pe mai multe niveluri: subsol, demisol, parter, trei etaje și pline și un etaj retras.

Vila Capo este unul dintre cele mai fericite îmbinări dintre arhitectura nouă și veche, am simțit și noi acest lucru trecându-i pragul, dându-le dreptate membrilor juriului de la Anuala de Arhitectură. La fel cum o vor face probabil și viitorii domneavoastră vizitatori și angajați, dacă veți închiria un spațiu în această clădire unică.

Dacă dorești mai multe informații despre inchirierea vilei Capo, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.Thumb
480 - 1.740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
130 mp

Vila pentru birouri

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
720 mp

Sediu birouri de inchiriat

Stefan cel Mare, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult