Vila Capo, proiectul de birouri cu premii de arhitectură are spații libere

Vila Capo

Vila Capo este disponibilă la închiriere în această perioadă. Și cine nu și-ar dori să lucreze în zona Aviatorilor, lângă Parcul Herăstrău, într-o clădire care iese în evidență, care are aura unei clădiri istorice, dar care la interior este din secolul 21, realizată fiind de un arhitect celebru?

Vila Capo a câștigat concursul Anualei de arhitectură 2014, la categoria social-culturale, prin soluția extraordinară a arhitectului Mario Kuibuș de a păstra farmecul și frumusețea fațadei unei vile vechi, încărcată de istorie, într-o clădire nouă, cu un acoperiș care pare că levitează. Acolo, sub acel acoperiș minune, de fapt s-au mai ridicat două etaje, cu ferestre mari vitrate, unde este un adevărat răsfăț să lucrezi la birou.

La interior vila este cu totul o clădire nouă, cu facilități, finisaje și mobilier de ultimă generație. Grădina verticală din zona de recepție este o primă surpriză, care aduce încă de la început, de când i-ai trecut pragul, un refresh plăcut, o stare de bine.

Vila Capo dispune de sistem BMS, instalație climatizare aer cald, aer rece Samsumg DVM, cablare flexibilă pentru orice tip de compartimentare, ferestre glisante, două lifturi, post Trafo propriu.

Finisajele premium au fost alese cu grijă, să aibă tușe naturale și să amintească de povestea unei case vechi, în care au trăit boieri manierați: granit hydrofinish, lemn tratat și inox, alamă bătută.

În total Vila Capo are suprafață închiariabilă de birouri de 2.234 mp, din care mai sunt de închiriat spații de birouri cu suprafețe între 480 mp și 1.740 mp. Clădirea este dispusă pe mai multe niveluri: subsol, demisol, parter, trei etaje și pline și un etaj retras.

Vila Capo este unul dintre cele mai fericite îmbinări dintre arhitectura nouă și veche, am simțit și noi acest lucru trecându-i pragul, dându-le dreptate membrilor juriului de la Anuala de Arhitectură. La fel cum o vor face probabil și viitorii domneavoastră vizitatori și angajați, dacă veți închiria un spațiu în această clădire unică.

Dacă dorești mai multe informații despre inchirierea vilei Capo, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult