Victoria Stylish Office Building are spațiile amenajate în procent de peste 90%

Victoria Stylish Office Building

Victoria Stylish Office Building este o nouă clădire boutique cu finisaje și dotări de clasă A, precertificată la standardele BREAM Excellent, situată lângă Parcul Herăstrău. În acest moment se află în stadiu avansat de construcție, se lucrează la finisajele interioare, potrivit monitorizării ESOP Consulting.

Cuvântul cheie al acestei clădiri este verde. Centrul de afaceri are spații de birouri eficiente, cu un consum redus de energie, construcția fiind realizată cu fațadă Schüco FW 50+ și sticlă Saint Gobain Cool Lite Xtreme, care reduce zgomotul în interior sub 40 dB și oferă confort termic, Chiller răcit cu apă, ce asigură un consum optimizat cu până la 50% față de tehnologiile similare cu aer și un grup electrogen care asigură continuitatea sistemelor vitale ale clădirii.

În jurul clădirii de birouri va fi amenajat un spațiu verde cu o suprafață totală de 700 mp, cu un design realizat după un proiect de peisagistică, iar iluminatul se va face cu sistem LED. Trei lifturi de mare viteză vor face legătura între etaje.

În total, Victoria Stylish Office Building București va avea trei niveluri la subsol (unde vor fi amenajate locuri de parcare), demisol, parter și cinci etaje, cu o suprafață închiriabilă de 5.000 mp. Suprafața minimă închiriabilă este de 320 mp, iar cea maximă disponibilă de 3.482 mp.

În zonă există piste de biciclete și la fiecare subsol va exista un rastel de biciclete. Tot în cele trei subsoluri vor fi amenajate 178 locuri de parcare pentru autoturisme, inclusiv cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Spațiile de birouri sunt de tip open space partiționat, iar la parter a fost amenajată o recepție luminoasă, cu design high tech. Finisajele și echipamentele interioare sunt premium, de la furnizori precum Philips, Kludi, Samsung, Legrand, Mooi, Masiero, Tork, Italgraniti. În incinta clădirii va funcționa un restaurant.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
1.500 - 3.000 mp

Charles de Gaulle Plaza

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
330 - 11.900 mp

City Gate

Presei Libere, Bucuresti
  • 16 - 18€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
200 - 4.816 mp

Bucharest Business Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
185 - 4.543 mp

ART Business Center 5

Caramfil, Bucuresti
  • 8,50 - 10,50€/mp, negociabil

Postari similare

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult