Victoria Stylish Office Building are spațiile amenajate în procent de peste 90%

Victoria Stylish Office Building

Victoria Stylish Office Building este o nouă clădire boutique cu finisaje și dotări de clasă A, precertificată la standardele BREAM Excellent, situată lângă Parcul Herăstrău. În acest moment se află în stadiu avansat de construcție, se lucrează la finisajele interioare, potrivit monitorizării ESOP Consulting.

Cuvântul cheie al acestei clădiri este verde. Centrul de afaceri are spații de birouri eficiente, cu un consum redus de energie, construcția fiind realizată cu fațadă Schüco FW 50+ și sticlă Saint Gobain Cool Lite Xtreme, care reduce zgomotul în interior sub 40 dB și oferă confort termic, Chiller răcit cu apă, ce asigură un consum optimizat cu până la 50% față de tehnologiile similare cu aer și un grup electrogen care asigură continuitatea sistemelor vitale ale clădirii.

În jurul clădirii de birouri va fi amenajat un spațiu verde cu o suprafață totală de 700 mp, cu un design realizat după un proiect de peisagistică, iar iluminatul se va face cu sistem LED. Trei lifturi de mare viteză vor face legătura între etaje.

În total, Victoria Stylish Office Building București va avea trei niveluri la subsol (unde vor fi amenajate locuri de parcare), demisol, parter și cinci etaje, cu o suprafață închiriabilă de 5.000 mp. Suprafața minimă închiriabilă este de 320 mp, iar cea maximă disponibilă de 3.482 mp.

În zonă există piste de biciclete și la fiecare subsol va exista un rastel de biciclete. Tot în cele trei subsoluri vor fi amenajate 178 locuri de parcare pentru autoturisme, inclusiv cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Spațiile de birouri sunt de tip open space partiționat, iar la parter a fost amenajată o recepție luminoasă, cu design high tech. Finisajele și echipamentele interioare sunt premium, de la furnizori precum Philips, Kludi, Samsung, Legrand, Mooi, Masiero, Tork, Italgraniti. În incinta clădirii va funcționa un restaurant.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult