Victoria Stylish Office Building are spațiile amenajate în procent de peste 90%

Victoria Stylish Office Building

Victoria Stylish Office Building este o nouă clădire boutique cu finisaje și dotări de clasă A, precertificată la standardele BREAM Excellent, situată lângă Parcul Herăstrău. În acest moment se află în stadiu avansat de construcție, se lucrează la finisajele interioare, potrivit monitorizării ESOP Consulting.

Cuvântul cheie al acestei clădiri este verde. Centrul de afaceri are spații de birouri eficiente, cu un consum redus de energie, construcția fiind realizată cu fațadă Schüco FW 50+ și sticlă Saint Gobain Cool Lite Xtreme, care reduce zgomotul în interior sub 40 dB și oferă confort termic, Chiller răcit cu apă, ce asigură un consum optimizat cu până la 50% față de tehnologiile similare cu aer și un grup electrogen care asigură continuitatea sistemelor vitale ale clădirii.

În jurul clădirii de birouri va fi amenajat un spațiu verde cu o suprafață totală de 700 mp, cu un design realizat după un proiect de peisagistică, iar iluminatul se va face cu sistem LED. Trei lifturi de mare viteză vor face legătura între etaje.

În total, Victoria Stylish Office Building București va avea trei niveluri la subsol (unde vor fi amenajate locuri de parcare), demisol, parter și cinci etaje, cu o suprafață închiriabilă de 5.000 mp. Suprafața minimă închiriabilă este de 320 mp, iar cea maximă disponibilă de 3.482 mp.

În zonă există piste de biciclete și la fiecare subsol va exista un rastel de biciclete. Tot în cele trei subsoluri vor fi amenajate 178 locuri de parcare pentru autoturisme, inclusiv cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Spațiile de birouri sunt de tip open space partiționat, iar la parter a fost amenajată o recepție luminoasă, cu design high tech. Finisajele și echipamentele interioare sunt premium, de la furnizori precum Philips, Kludi, Samsung, Legrand, Mooi, Masiero, Tork, Italgraniti. În incinta clădirii va funcționa un restaurant.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
1.500 - 3.000 mp

Charles de Gaulle Plaza

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
330 - 11.900 mp

City Gate

Presei Libere, Bucuresti
  • 16 - 18€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
247 - 4.520 mp

Bucharest Business Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
300 - 4.543 mp

ART Business Center 5

Caramfil, Bucuresti
  • 8,50 - 11,50€/mp, negociabil

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult