Vă prezentăm clădirea de birouri cu vedere și ieșire la parc: Regina Maria Park Offices

Regina Maria Park Offices

Sunteți firmă de servicii sau IT&C cu parteneri de afaceri atât în zona de business de centru nord cât și în cea de centru-vest? Vă recomandăm o clădire aflată la egală distanță de cei doi mari poli de business, în zona Parcului Regina Maria, pe Bulevardul Turda.

Regina Maria Park Offices este un imobil de birouri nou, construit langă parcul Regina Maria, din zona Turda-Griviței.

Clădirea de birouri Maria Park Offices are în total o suprafață construită de 3.345 mp, din care sunt disponibile la închiriere spații cu suprefețe flexibile, de la 300 mp până la 2.100 mp.

Spațiile pot fi atât open space cât și partitionate, dispun de cablare date-voce, podea înălțată, partiții din sticlă/rigips, deja realizate și dotări moderne: aport de aer proaspăt, lift, centrală termică, înăltime de 2,7 m până la plafon etc.

Maria Park Offices are acces facil către toate zonele Capitalei, fiind situată aproape de intersecția Podului Grant cu Șoseaua Griviței, ce îi asigură accesul spre zona ultracentrală a Capitalei, iar ca mijloace de transport se află pe linia tramvaiului ușor 41 și este situată la 13 minute de mers pe jos de stația de metrou Griviței.

Chiria promoțională este de 8,9 Euro/mp.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult