Vă prezentăm clădirea de birouri cu vedere și ieșire la parc: Regina Maria Park Offices

Regina Maria Park Offices

Sunteți firmă de servicii sau IT&C cu parteneri de afaceri atât în zona de business de centru nord cât și în cea de centru-vest? Vă recomandăm o clădire aflată la egală distanță de cei doi mari poli de business, în zona Parcului Regina Maria, pe Bulevardul Turda.

Regina Maria Park Offices este un imobil de birouri nou, construit langă parcul Regina Maria, din zona Turda-Griviței.

Clădirea de birouri Maria Park Offices are în total o suprafață construită de 3.345 mp, din care sunt disponibile la închiriere spații cu suprefețe flexibile, de la 300 mp până la 2.100 mp.

Spațiile pot fi atât open space cât și partitionate, dispun de cablare date-voce, podea înălțată, partiții din sticlă/rigips, deja realizate și dotări moderne: aport de aer proaspăt, lift, centrală termică, înăltime de 2,7 m până la plafon etc.

Maria Park Offices are acces facil către toate zonele Capitalei, fiind situată aproape de intersecția Podului Grant cu Șoseaua Griviței, ce îi asigură accesul spre zona ultracentrală a Capitalei, iar ca mijloace de transport se află pe linia tramvaiului ușor 41 și este situată la 13 minute de mers pe jos de stația de metrou Griviței.

Chiria promoțională este de 8,9 Euro/mp.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult