Trend: birouri unde să te simți ca acasă

Birourile viitorului se adaptează la stilul de lucru al noii generații, mult mai flexibile în ceea ce privește programul de lucru și tehnologia. În 2020, peste doar doi ani, 35% din forța de muncă la nivel global va fi formată din Millennials, o generație care marșează pe integrarea vieții personale în cea profesională, nu păstrarea unui echilibru între cele două, așa cum era la generațiile anterioare.

Cum se traduce acest lucru la birou? O cerere mai mare pentru proiecte mixte, pentru spații de lucru care oferă cu ușurință posibilitatea de a lucra, dar și de a socializa, de a lua masa, de a face sport și chiar pentru relaxare (ascultând muzică, citind, practicând diverse activități de gaming etc.).

Mobilierul este modular, flexibil și conține pe lângă posturile de lucru, o canapea comodă, un puf pentru stat comod și citit emailul sau ascultat muzică, scaune și mese de bistro, pentru locurile de luat masa.

Unele birouri sunt chiar mai curajoase, au hamace colorate și uneori chiar parchet și covoare, în loc de mocheta clasică.

Bucătăriile echipate de la birou au fructe, cafea, ceai, dar și cereale pentru gustări pe fugă și bere, pentru orele de relaxare și se apropie tot mai mult ca dotare, echipare și tipuri de alimente depozitate de bucătăriile de acasă, pe care de multe ori le substituie.

Și spațiul de la birouri destinat întâlnirilor (acel meeting-room din trecut) se schimbă, noile profesii bazându-se pe echipe de lucru, din mai mulți angajați, care își petrec mai mult timp în ședințe, dar de cele mai multe ori informale, sub forma unui prânz în comun sau în zone de networking, amenajate în aer liber – pe terasele clădirilor de birouri sau chiar în fața clădirilor.

De aceea, developerii viitorului vin și ei cu spații cu astfel de destinații, unde angajații să poată sta comod și să lucreze, să socializeze și să se simtă ca acasă.

Dacă dorești mai multe informații despre parcurile de afaceri moderne din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
490 - 30.000 mp

The Light Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,50 - 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 14.160 mp

Metroffice Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil

Postari similare

Idei de amenajare a biroului de la serviciu in stil Feng Shui. Ofera un plus de personalitate locului in care muncesti


Business park-urile pun la dispozitie spatii de birouri de inchiriat dotate modern, astfel incat utilizatorii sa se bucure de un mediu de lucru placut, care sa-i ajute sa isi desfasoare activitatea la capacitate maxima. Cu toate acestea, fiecare utilizator isi poate aduce aportul prin punerea amprentei personale asupra biroului pe care il foloseste. Alegerile pe […]


Citeste mai mult

Avantajele unor birouri open space. Iata cum influenteaza evolutia afacerii tale


Anul 2023 vine cu noi provocari pentru compania ta, caci ai ajuns in punctul in care esti nevoit sa cauti o locatie noua, care sa raspunda tuturor nevoilor business-ului pe care il detii. Piata imobiliara este extrem de ofertanta, insa, inainte de a alege, trebuie sa realizezi o analiza corecta a facilitatilor si beneficiilor pe […]


Citeste mai mult

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult