Spații de birouri libere lângă Universitatea din București

Excelsior Business Center

Excelsior Business Center este o clădire de birouri finalizată, de clasă superioară, cu facilități de organizare conferințe și cu o instituție culturală la parter, care are disponibile trei din cele 12 etaje cu spații de închiriat, potrivit unei monitorizări ESOP Consulting l CORFAC International.

Excelsior Business Center are în total o suprafață închiriabilă de 6.500 mp, o suprafață construită de 8.500 mp și câte un loc de parcare la fiecare 100 mp închiriați. Spațiile de birouri sunt tip open space și partiționat iar birourile disponibile variază între 382 mp și 2.254 mp.

Centrul de afaceri este potrivit pentru companiile de outsourcing, servicii de BPO și Call Center, care recrutează și angajează tineri, cunoscători de limbi străine, încă de pe băncile facultății, pentru că se află în imediata apropierea a Universității din București și la o stație de metrou de ASE (Academia de Studii Economice din București), potrivit lui Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Excelsior Business Center este situat ultracentral, în zona Universității București, la 5 minute de stația de metrou Universitate și are cu o bună conexiune cu toate cartierele din București, datorită atât stației de metrou, cât și a numeroaselor linii de autobuz și troleibuz: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 336, 601.

La 3 minute de mers pe jos se află Centrul Istoric, considerat zona 0 a Capitalei și unde se găsesc peste 300 de restaurante, cafenele, gelaterii și bistrouri, locuri de luat masa și de petrecut timpul liber.

La parterul clădirii de birouri se află Teatrul Excelsior, iar la mică distanță de mers pe jos se află și alte teatre și instituții culturale: TNB, Teatrul Odeon, Teatrul Mic.

Excelsior Business Center are spații de birouri de calitate superioară, într-o clădire modernă: ferestre fixe și ferestre care se deschid, zonă cu parchet, dar și zonă cu mochetă, trei lifturi cu o capacitate de 16 persoane, facilități săli de conferință, pază 24 de ore din 24, CCTV, generator pentru sistemele vitale, climatizare sistem four-pipe, cu aport de aer proaspăt și centrală termică proprie.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult