Spații de birouri libere lângă Universitatea din București

Excelsior Business Center

Excelsior Business Center este o clădire de birouri finalizată, de clasă superioară, cu facilități de organizare conferințe și cu o instituție culturală la parter, care are disponibile trei din cele 12 etaje cu spații de închiriat, potrivit unei monitorizări ESOP Consulting l CORFAC International.

Excelsior Business Center are în total o suprafață închiriabilă de 6.500 mp, o suprafață construită de 8.500 mp și câte un loc de parcare la fiecare 100 mp închiriați. Spațiile de birouri sunt tip open space și partiționat iar birourile disponibile variază între 382 mp și 2.254 mp.

Centrul de afaceri este potrivit pentru companiile de outsourcing, servicii de BPO și Call Center, care recrutează și angajează tineri, cunoscători de limbi străine, încă de pe băncile facultății, pentru că se află în imediata apropierea a Universității din București și la o stație de metrou de ASE (Academia de Studii Economice din București), potrivit lui Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Excelsior Business Center este situat ultracentral, în zona Universității București, la 5 minute de stația de metrou Universitate și are cu o bună conexiune cu toate cartierele din București, datorită atât stației de metrou, cât și a numeroaselor linii de autobuz și troleibuz: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 336, 601.

La 3 minute de mers pe jos se află Centrul Istoric, considerat zona 0 a Capitalei și unde se găsesc peste 300 de restaurante, cafenele, gelaterii și bistrouri, locuri de luat masa și de petrecut timpul liber.

La parterul clădirii de birouri se află Teatrul Excelsior, iar la mică distanță de mers pe jos se află și alte teatre și instituții culturale: TNB, Teatrul Odeon, Teatrul Mic.

Excelsior Business Center are spații de birouri de calitate superioară, într-o clădire modernă: ferestre fixe și ferestre care se deschid, zonă cu parchet, dar și zonă cu mochetă, trei lifturi cu o capacitate de 16 persoane, facilități săli de conferință, pază 24 de ore din 24, CCTV, generator pentru sistemele vitale, climatizare sistem four-pipe, cu aport de aer proaspăt și centrală termică proprie.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult