Spații de birouri libere lângă Universitatea din București

Excelsior Business Center

Excelsior Business Center este o clădire de birouri finalizată, de clasă superioară, cu facilități de organizare conferințe și cu o instituție culturală la parter, care are disponibile trei din cele 12 etaje cu spații de închiriat, potrivit unei monitorizări ESOP Consulting l CORFAC International.

Excelsior Business Center are în total o suprafață închiriabilă de 6.500 mp, o suprafață construită de 8.500 mp și câte un loc de parcare la fiecare 100 mp închiriați. Spațiile de birouri sunt tip open space și partiționat iar birourile disponibile variază între 382 mp și 2.254 mp.

Centrul de afaceri este potrivit pentru companiile de outsourcing, servicii de BPO și Call Center, care recrutează și angajează tineri, cunoscători de limbi străine, încă de pe băncile facultății, pentru că se află în imediata apropierea a Universității din București și la o stație de metrou de ASE (Academia de Studii Economice din București), potrivit lui Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Excelsior Business Center este situat ultracentral, în zona Universității București, la 5 minute de stația de metrou Universitate și are cu o bună conexiune cu toate cartierele din București, datorită atât stației de metrou, cât și a numeroaselor linii de autobuz și troleibuz: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 336, 601.

La 3 minute de mers pe jos se află Centrul Istoric, considerat zona 0 a Capitalei și unde se găsesc peste 300 de restaurante, cafenele, gelaterii și bistrouri, locuri de luat masa și de petrecut timpul liber.

La parterul clădirii de birouri se află Teatrul Excelsior, iar la mică distanță de mers pe jos se află și alte teatre și instituții culturale: TNB, Teatrul Odeon, Teatrul Mic.

Excelsior Business Center are spații de birouri de calitate superioară, într-o clădire modernă: ferestre fixe și ferestre care se deschid, zonă cu parchet, dar și zonă cu mochetă, trei lifturi cu o capacitate de 16 persoane, facilități săli de conferință, pază 24 de ore din 24, CCTV, generator pentru sistemele vitale, climatizare sistem four-pipe, cu aport de aer proaspăt și centrală termică proprie.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
1.000 mp

Unirii View

Unirii, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
320 mp

Cladire de birouri flexibila

Universitate, Bucuresti
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
196 mp

SPLAY Office Building

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult