Proiectul Bookase atrage clienții premium

Bookase

Bookase este o clădire de birouri tip boutique, cu design minimalist, dar cu multe, foarte multe facilități. Abia lansată pe piață, Bookase are deja un grad mare de ocupare.

Clădirea de birouri se află amplasată în zona de lux Dorobanți, foarte aproape de Piața Romană și de Piața Victoriei, din București. Bookcase se individualizează între clădirile din zonă prin designul modern, finisajele exterioare cu materiale naturale și suprafețele mari vitrate, care lasă lumina naturală să pătrundă cu generozitate la interior.

Construcția este realizată după standarde înalte energetice, de clădire tip A, cu sistem LED de iluminat la exterior, pentru un consum redus de energie, senzori de CO2 instalați în zona de birouri, pentru a optimiza aportul de aer proaspăt, Building Management System (BMS), care controlează toate echipamentele, climatizare HVAC two pipe, sistem integrat de alarmă de incendiu, două lifturi performante.

În total, clădirea Bookase are o suprafață închiriabilă  de birouri tip open space de 2.137 mp, spații comerciale la parter, 24 locuri de parcare în subteran și 12 la suprafață. Proiectul este dispus pe șapte niveluri – subsol, parter, trei etaje, plus două etaje retrase.

Suprafața minimă închiriabilă de birouri este de 123 mp.

Compania noastră de consultanță ESOP Consulting a închiriat un spațiu de birouri de peste 500 mp, în această clădire, către o companie din domeniul IT&C, în prima jumătate a acestui an și este în discuții și cu alți potențiali chiriași.

Vecinătățile proiectului Bookase sunt: Parcul Herăstrău, Piața Romană, Piața Victoriei, Hotel Sheraton, British Council, Academia de Studii Economice (ASE).

Dorobanți este zona cea mai bine cotată de cafenele și restaurante de lux din București, cu cele mai bune școli și cele mai multe ambasade în apropiere.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.500 - 3.000 mp

Charles de Gaulle Plaza

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
523 mp

Spatii in cladire birouri

Romana, Bucuresti
  • 21€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
194 - 1.210 mp

Astoria Business Center

Romana, Bucuresti
  • 12,80 - 14€/mp, negociabil

Postari similare

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult