Proiectul Bookase atrage clienții premium

Bookase

Bookase este o clădire de birouri tip boutique, cu design minimalist, dar cu multe, foarte multe facilități. Abia lansată pe piață, Bookase are deja un grad mare de ocupare.

Clădirea de birouri se află amplasată în zona de lux Dorobanți, foarte aproape de Piața Romană și de Piața Victoriei, din București. Bookcase se individualizează între clădirile din zonă prin designul modern, finisajele exterioare cu materiale naturale și suprafețele mari vitrate, care lasă lumina naturală să pătrundă cu generozitate la interior.

Construcția este realizată după standarde înalte energetice, de clădire tip A, cu sistem LED de iluminat la exterior, pentru un consum redus de energie, senzori de CO2 instalați în zona de birouri, pentru a optimiza aportul de aer proaspăt, Building Management System (BMS), care controlează toate echipamentele, climatizare HVAC two pipe, sistem integrat de alarmă de incendiu, două lifturi performante.

În total, clădirea Bookase are o suprafață închiriabilă  de birouri tip open space de 2.137 mp, spații comerciale la parter, 24 locuri de parcare în subteran și 12 la suprafață. Proiectul este dispus pe șapte niveluri – subsol, parter, trei etaje, plus două etaje retrase.

Suprafața minimă închiriabilă de birouri este de 123 mp.

Compania noastră de consultanță ESOP Consulting a închiriat un spațiu de birouri de peste 500 mp, în această clădire, către o companie din domeniul IT&C, în prima jumătate a acestui an și este în discuții și cu alți potențiali chiriași.

Vecinătățile proiectului Bookase sunt: Parcul Herăstrău, Piața Romană, Piața Victoriei, Hotel Sheraton, British Council, Academia de Studii Economice (ASE).

Dorobanți este zona cea mai bine cotată de cafenele și restaurante de lux din București, cu cele mai bune școli și cele mai multe ambasade în apropiere.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.500 - 3.000 mp

Charles de Gaulle Plaza

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
313 - 683 mp

Spatii in cladire birouri

Romana, Bucuresti
  • 21€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
236 - 2.208 mp

Astoria Business Center

Romana, Bucuresti
  • 12,50 - 13,50€/mp, negociabil

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult