Proiectul Bookase atrage clienții premium

Bookase

Bookase este o clădire de birouri tip boutique, cu design minimalist, dar cu multe, foarte multe facilități. Abia lansată pe piață, Bookase are deja un grad mare de ocupare.

Clădirea de birouri se află amplasată în zona de lux Dorobanți, foarte aproape de Piața Romană și de Piața Victoriei, din București. Bookcase se individualizează între clădirile din zonă prin designul modern, finisajele exterioare cu materiale naturale și suprafețele mari vitrate, care lasă lumina naturală să pătrundă cu generozitate la interior.

Construcția este realizată după standarde înalte energetice, de clădire tip A, cu sistem LED de iluminat la exterior, pentru un consum redus de energie, senzori de CO2 instalați în zona de birouri, pentru a optimiza aportul de aer proaspăt, Building Management System (BMS), care controlează toate echipamentele, climatizare HVAC two pipe, sistem integrat de alarmă de incendiu, două lifturi performante.

În total, clădirea Bookase are o suprafață închiriabilă  de birouri tip open space de 2.137 mp, spații comerciale la parter, 24 locuri de parcare în subteran și 12 la suprafață. Proiectul este dispus pe șapte niveluri – subsol, parter, trei etaje, plus două etaje retrase.

Suprafața minimă închiriabilă de birouri este de 123 mp.

Compania noastră de consultanță ESOP Consulting a închiriat un spațiu de birouri de peste 500 mp, în această clădire, către o companie din domeniul IT&C, în prima jumătate a acestui an și este în discuții și cu alți potențiali chiriași.

Vecinătățile proiectului Bookase sunt: Parcul Herăstrău, Piața Romană, Piața Victoriei, Hotel Sheraton, British Council, Academia de Studii Economice (ASE).

Dorobanți este zona cea mai bine cotată de cafenele și restaurante de lux din București, cu cele mai bune școli și cele mai multe ambasade în apropiere.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult