Parcul industrial Chitila Logistics Hub isi asteapta chiriasii

Parcul industrial Chitila Logistics Hub, dezvoltat in trei faze de Global Vision, este compus dintr-o singura constructie modulara, cu suprafata totala de 75.000 mp de hale de inchiriat. Prima etapa de constructie, cu suprafata de 23.100 mp, a fost finalizata in 2020, a doua, cu suprafata de 15.000 mp a fost gata un an mai tarziu iar ultima etapa, cu cea mai mare suprafata, si anume 37.000 mp, a fost definitivata in 2022.

Amplasat in nord-vestul Bucurestiului, aproape de Soseaua de Centura, parcul industrial ofera acces usor atat catre Capitala, cat si catre celelalte regiuni de dezvoltare ale Romaniei, pe autostrazile A1, A2 si A3, ramanand in acelasi timp accesibil si pentru angajatii companiilor chiriase, care au la dispozitie statii de autobuz si tren.

Constructia industriala este conceputa pentru compartimentari flexibile, dispunand de o structura de rezistenta cu stalpi dispusi in retea de 24 pe 12 m, rampa de incarcare la fiecare 800 mp si podea fara imbinari cu rezistenta de 5t / mp. Avand inaltime libera de 11,5 m, halele industriale permit amplasarea in mod eficient a rafturilor pe inaltime si amenajarea de spatii de birouri la mezanin.

Alte dotari tehnice ale parcului industrial ce merita mentionate sunt: sistem de sprinklere ESFR, iluminare economica LED, parcare auto si camioane, acces drive-in, paza 24/7.

Apreciind flexibilitatea de compartimentare si amenajare, mai multe firme au contractat spatii de depozitare cu suprafete importante. Dintre acestea amintim pe Havi Logistics care a inchiriat o suprafata de 21.000 mp ce include spatii de depozitare, birouri, precum si spatii cu temperatura controlata si Mega Image cu un spatiu de depozitare de 4.500 mp amenajat cu zone de temperatura de pana la -25 de grade Celsius. Firma Alloga, parte a grupului Alliance Health a optat pentru un spatiu de depozitare de 2.300 mp iar Green Net, companie ce activeaza in domeniul importului și distribuției de produse cosmetice, dermato-cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice a contractat un spatiu de depozitare si logistica de 2.500 mp.

Chitila Logistic Park dispune si in 2023 inca de spatii industriale de inchiriat, cu suprafete variabile de pana la 25.000 mp, ce pot fi adaptate necesitatilor viitorilor chiriasi, fie ca acestia doresc un spatiu de depozitare, logistic sau de productie.

Portofoliul ESOP cuprinde, pe lângă parcuri industriale și hale de închiriat, si clădiri de birouri de închiriat în București, spații de birouri de vânzare în București, precum și oferte de hale si birouri în principalele orase ale țării. Dacă dorești mai multe informații, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Constanta Business Park, parc industrial in curs de extindere


Constanta Business Park este un parc industrial ce va fi dezvoltat in sudul orasului Constanta, pe un teren cu suprafata de aproximativ 100 ha. Proiectul prevede construirea a pana la 500.000 mp in care vor fi incluse spatii cu functiuni multiple. Halele logistice si de depozitare, in numar de opt, vor avea in total 160.000 […]


Citeste mai mult

CTPark Bucharest North, parc industrial cu spatii personalizabile


CTPark Bucharest North este un parc logistic situat in nordul Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, intre autostrada A3 si DN2. Amplasarea este ideala pentru accesul facil catre centrul  Romaniei, oferind in acelasi timp si o ruta directa catre centrul Bucurestiului. Parcul CTPark Bucharest North este dezvoltat pe un teren de 21 ha si dispune de […]


Citeste mai mult

Hale de inchiriat disponibile in 2023 in parcul industrial VGP Park Bucuresti


VGP Park Bucuresti este situat in nordul Capitalei, in raza localitatii Stefanestii de Jos, exact la intersectia autostrazii A3 cu Soseaua de Centura si va cuprinde patru hale cu un total de 115.000 mp de spatii industriale inchiriabile, amplasate pe un teren de 250.000 mp. Parcul industrial are acces imediat la cele doua artere, facilitand […]


Citeste mai mult