Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus

Hermes Business Campus

Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot muta imediat.

Birourile sunt certificate BREEAM Excellent, având un consum redus de energie și fiind realizate din materiale sustenabile. Printre facilitățile construcției, care au dus la obținerea acestui certificat de clădire verde se numără panourile fotovoltaice integrate în fațade, care produc curent electric, senzori de mișcare pentru iluminatul în spațiile comune și facilități pentru angajații care fac mișcare în drumul spre serviciu și folosesc mijloacele de transport nepoluante: parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri.

Designul modern permite pătrunderea luminii naturale în interior.

Printre chiriașii actuali se află Genpact (ocupă o suprafață de 25.000 mp), Luxoft, DB Schenker, Idea Bank, Regus și Lavalin.

În incinta complexului Hermes Business Campus se află trei restaurante – Culinarium, Eat ETC, Rulota Fresh Food și două cafenele. În imediata apropiere, la 2-10 minute de mers pe jos sunt amplasate alte 12 restaurante, cu specific culinar divers, de la mâncare chinezească, grecească până la bucătărie tradițională. Hermes Business Campus se află pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în sectorul doi din București, în apropierea stației de metrou Pipera și la distanță de 13 minute de mers pe jos sau la 3 minute de mers cu mașina de Promenada Mall. La 15 minute de mers cu mașina se află Aeroportul Internațional Otopeni.

Proiectul de birouri este amplasat la 5-10 minute distanță de zonele rezidențiale Pipera și Aviației, unde se găsesc numeroase locuințe noi, de închiriat sau de vânzare, de la apartamente tip studio la vile cu suprafețe generoase.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Hermes Business Campus, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
500 - 3.460 mp

Hermes Business Campus

Pompei, Bucuresti
  • 12,75 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
199 - 14.160 mp

Metroffice

Pompei, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
120 - 4.460 mp

Globalworth Campus

Pompei, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
214 - 3.571 mp

Iride Business Park

Pompei, Bucuresti
  • 9 - 10€/mp, negociabil

Postari similare

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult