Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus

Hermes Business Campus

Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot muta imediat.

Birourile sunt certificate BREEAM Excellent, având un consum redus de energie și fiind realizate din materiale sustenabile. Printre facilitățile construcției, care au dus la obținerea acestui certificat de clădire verde se numără panourile fotovoltaice integrate în fațade, care produc curent electric, senzori de mișcare pentru iluminatul în spațiile comune și facilități pentru angajații care fac mișcare în drumul spre serviciu și folosesc mijloacele de transport nepoluante: parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri.

Designul modern permite pătrunderea luminii naturale în interior.

Printre chiriașii actuali se află Genpact (ocupă o suprafață de 25.000 mp), Luxoft, DB Schenker, Idea Bank, Regus și Lavalin.

În incinta complexului Hermes Business Campus se află trei restaurante – Culinarium, Eat ETC, Rulota Fresh Food și două cafenele. În imediata apropiere, la 2-10 minute de mers pe jos sunt amplasate alte 12 restaurante, cu specific culinar divers, de la mâncare chinezească, grecească până la bucătărie tradițională. Hermes Business Campus se află pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în sectorul doi din București, în apropierea stației de metrou Pipera și la distanță de 13 minute de mers pe jos sau la 3 minute de mers cu mașina de Promenada Mall. La 15 minute de mers cu mașina se află Aeroportul Internațional Otopeni.

Proiectul de birouri este amplasat la 5-10 minute distanță de zonele rezidențiale Pipera și Aviației, unde se găsesc numeroase locuințe noi, de închiriat sau de vânzare, de la apartamente tip studio la vile cu suprafețe generoase.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Hermes Business Campus, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Maria Rosetti Tower

Maria Rosetti Tower revine pe piață, cu spații de la 180 mp


Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP. Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele […]


Citeste mai mult