Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus

Hermes Business Campus

Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot muta imediat.

Birourile sunt certificate BREEAM Excellent, având un consum redus de energie și fiind realizate din materiale sustenabile. Printre facilitățile construcției, care au dus la obținerea acestui certificat de clădire verde se numără panourile fotovoltaice integrate în fațade, care produc curent electric, senzori de mișcare pentru iluminatul în spațiile comune și facilități pentru angajații care fac mișcare în drumul spre serviciu și folosesc mijloacele de transport nepoluante: parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri.

Designul modern permite pătrunderea luminii naturale în interior.

Printre chiriașii actuali se află Genpact (ocupă o suprafață de 25.000 mp), Luxoft, DB Schenker, Idea Bank, Regus și Lavalin.

În incinta complexului Hermes Business Campus se află trei restaurante – Culinarium, Eat ETC, Rulota Fresh Food și două cafenele. În imediata apropiere, la 2-10 minute de mers pe jos sunt amplasate alte 12 restaurante, cu specific culinar divers, de la mâncare chinezească, grecească până la bucătărie tradițională. Hermes Business Campus se află pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în sectorul doi din București, în apropierea stației de metrou Pipera și la distanță de 13 minute de mers pe jos sau la 3 minute de mers cu mașina de Promenada Mall. La 15 minute de mers cu mașina se află Aeroportul Internațional Otopeni.

Proiectul de birouri este amplasat la 5-10 minute distanță de zonele rezidențiale Pipera și Aviației, unde se găsesc numeroase locuințe noi, de închiriat sau de vânzare, de la apartamente tip studio la vile cu suprafețe generoase.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Hermes Business Campus, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
500 - 3.460 mp
  • 12,75 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 14.160 mp

Metroffice Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 4.920 mp

Globalworth Campus Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
214 - 3.454 mp

Iride Business Park Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 9 - 10€/mp, negociabil

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult