Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus

Hermes Business Campus

Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot muta imediat.

Birourile sunt certificate BREEAM Excellent, având un consum redus de energie și fiind realizate din materiale sustenabile. Printre facilitățile construcției, care au dus la obținerea acestui certificat de clădire verde se numără panourile fotovoltaice integrate în fațade, care produc curent electric, senzori de mișcare pentru iluminatul în spațiile comune și facilități pentru angajații care fac mișcare în drumul spre serviciu și folosesc mijloacele de transport nepoluante: parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri.

Designul modern permite pătrunderea luminii naturale în interior.

Printre chiriașii actuali se află Genpact (ocupă o suprafață de 25.000 mp), Luxoft, DB Schenker, Idea Bank, Regus și Lavalin.

În incinta complexului Hermes Business Campus se află trei restaurante – Culinarium, Eat ETC, Rulota Fresh Food și două cafenele. În imediata apropiere, la 2-10 minute de mers pe jos sunt amplasate alte 12 restaurante, cu specific culinar divers, de la mâncare chinezească, grecească până la bucătărie tradițională. Hermes Business Campus se află pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în sectorul doi din București, în apropierea stației de metrou Pipera și la distanță de 13 minute de mers pe jos sau la 3 minute de mers cu mașina de Promenada Mall. La 15 minute de mers cu mașina se află Aeroportul Internațional Otopeni.

Proiectul de birouri este amplasat la 5-10 minute distanță de zonele rezidențiale Pipera și Aviației, unde se găsesc numeroase locuințe noi, de închiriat sau de vânzare, de la apartamente tip studio la vile cu suprafețe generoase.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Hermes Business Campus, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
500 - 3.460 mp
  • 12,75 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
591 - 14.160 mp

Metroffice Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 4.920 mp

Globalworth Campus Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
214 - 3.454 mp

Iride Business Park Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 9 - 10€/mp, negociabil

Postari similare

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult