Mărțișoare în recepțiile clădirilor de birouri

În acest an, s-au înmulțit târgurile de primăvară, cu mărțișoare și cadouri simpatice din holurile sediilor de birouri ale marilor companii din București, Iași, Cluj-Napoca sau Timișoara. Așa că vă îndemnăm să vă interesați la recepție în ce date vin și în clădirea de birouri unde lucrați, astfel încât să puteți rezolva rapid aprovizionarea cu mărțișoare, fără a mai pleca de la birou, dimineața sau în pauza de masă.

Aceste târguri de primăvară sunt binevenite atât pentru angajații companiilor chiriașe, cât și pentru întreprinzători, florari, mici meșteșugari sau chiar organizații de caritate, care în acest fel strâng mai ușor bani pentru campanii umanitare.

În ce clădiri de birouri au loc târguri de mărțișoare, produse hand made, aranjamente florale sau alte mici cadouri smart: Băneasa Business Center, clădirea UniCredit, turnul BRD din Calea Victoriei, clădirea HP din Pipera, United Business Center Iași, United Business Center Timișoara, Europe House, Charles de Gaulle Plaza, potrivit unei monitorizări ESOP.

În clădirile de birouri Europe House și Charles de Gaulle Plaza au loc chiar mici expoziții cu vânzare de mărțișoare și buchete de flori din hârtie realizate de mici antreprenori copii, de la Ken Academy.

La United Business Center Timișoara se organizează Mărțișorul faptelor bune, de către Academia Mămicilor din Timișoara, unde se vând mărțișoare și mici obiecte realizate de voluntari, care strâng bani pentru crearea unor mici biblioteci în 170 unități de învățământ de stat.

Acest trend se înscrie în șirul de activități organizate de către proprietarii clădirilor de birouri pentru a crea comunități și a oferi cât mai multe facilități angajaților.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile din parcurile de afaceri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
591 - 14.160 mp

Metroffice Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
750 - 15.055 mp

J8 Office Park Bucuresti

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
928 mp

Expo Business Park

Presei Libere, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 4.360 mp

Business Garden Bucharest

Grozavesti, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult

Ce fac angajații inimoși la birou de Valentine Day


În clădiri de birouri care ne îmbie la interacțiune, fapte bune și ne oferă momente de bucurie și recunoștință, să tot lucrăm! ESOP a strâns câteva din multele acțiuni frumoase care animă astăzi zonele de recepție din marile proiecte imobiliare. În Timișoara, administratorii proiectului Iulius Tower își ajută angajații firmelor chiriașe să-și  împacheteze profesionist cadourile, […]


Citeste mai mult

Cine sărbătorește Halloween-ul la birou?


Pentru angajații care lucrează în marile parcuri de birouri din București, dar și din alte mari orașe, se organizează evenimente simpatice, care se lasă cu distracție și premii. Ați verificat pagina de Facebook sau aplicația complexului de birouri unde sunteți sau ați observat mișcări de trupe la recepție? Fiți pe fază! La Iași, în clădirile […]


Citeste mai mult