Maria Rosetti Tower revine pe piață, cu spații de la 180 mp

Maria Rosetti Tower

Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP.

Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele din zonă, are spații de birouri de clasa A și dispune de multiple dotări, precum acces control, podea înălțată, BMS, generator electric, prize date-voce, cablare voce-date, internet prin fibră optică și centrală pentru tratarea aerului.

Construcția a fost terminată în 2008 și are în total o suprafață construită de 11.156 mp și o suprafață închiriabilă de 7.200 mp.

Strada Maria Rosetti, unde se află situată clădirea boutique, se află în zona ultracentrală Universitate, între stațiile de metrou Universitate și Romană, în planul doi, printre numeroase vile istorice, o mare parte renovate, transformate în restaurante, centre de cultură sau de evenimente, care amintesc de Micul Paris.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, la 9 minute de mers pe jos se află Universitatea din București, cu 19 facultăți arondate și la 8 minute de mers pe jos se află Academia de Științe Economice (ASE). În proximitate se găsesc numeroase restaurante, bistro-uri, taverne, cafenele cosmopolite, librării, teatre și cinematografe.

Zona este potrivită pentru companii din IT&C, outsourcing și BPO, care angajează tineri care își îmbunătățesc continuu studiile sau se află în programe de master sau în instituții de învățământ superior sau pentru companii de consultanță care își doresc un sediu reprezentantiv, într-o zonă vibrantă.

În acest moment, pachetul de închiriere este avantajos pentru spațiile de birouri care se eliberează în curând, potrivit brokerilor ESOP.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Maria Rosetti Tower, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
280 - 1.786 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
320 mp

Cladire de birouri flexibila

Universitate, Bucuresti
0% comision
Thumb
346 - 821 mp

Polona Business Center

Dacia, Bucuresti

Postari similare

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult