Maria Rosetti Tower revine pe piață, cu spații de la 180 mp

Maria Rosetti Tower

Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP.

Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele din zonă, are spații de birouri de clasa A și dispune de multiple dotări, precum acces control, podea înălțată, BMS, generator electric, prize date-voce, cablare voce-date, internet prin fibră optică și centrală pentru tratarea aerului.

Construcția a fost terminată în 2008 și are în total o suprafață construită de 11.156 mp și o suprafață închiriabilă de 7.200 mp.

Strada Maria Rosetti, unde se află situată clădirea boutique, se află în zona ultracentrală Universitate, între stațiile de metrou Universitate și Romană, în planul doi, printre numeroase vile istorice, o mare parte renovate, transformate în restaurante, centre de cultură sau de evenimente, care amintesc de Micul Paris.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, la 9 minute de mers pe jos se află Universitatea din București, cu 19 facultăți arondate și la 8 minute de mers pe jos se află Academia de Științe Economice (ASE). În proximitate se găsesc numeroase restaurante, bistro-uri, taverne, cafenele cosmopolite, librării, teatre și cinematografe.

Zona este potrivită pentru companii din IT&C, outsourcing și BPO, care angajează tineri care își îmbunătățesc continuu studiile sau se află în programe de master sau în instituții de învățământ superior sau pentru companii de consultanță care își doresc un sediu reprezentantiv, într-o zonă vibrantă.

În acest moment, pachetul de închiriere este avantajos pentru spațiile de birouri care se eliberează în curând, potrivit brokerilor ESOP.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Maria Rosetti Tower, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult