Maria Rosetti Tower revine pe piață, cu spații de la 180 mp

Maria Rosetti Tower

Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP.

Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele din zonă, are spații de birouri de clasa A și dispune de multiple dotări, precum acces control, podea înălțată, BMS, generator electric, prize date-voce, cablare voce-date, internet prin fibră optică și centrală pentru tratarea aerului.

Construcția a fost terminată în 2008 și are în total o suprafață construită de 11.156 mp și o suprafață închiriabilă de 7.200 mp.

Strada Maria Rosetti, unde se află situată clădirea boutique, se află în zona ultracentrală Universitate, între stațiile de metrou Universitate și Romană, în planul doi, printre numeroase vile istorice, o mare parte renovate, transformate în restaurante, centre de cultură sau de evenimente, care amintesc de Micul Paris.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, la 9 minute de mers pe jos se află Universitatea din București, cu 19 facultăți arondate și la 8 minute de mers pe jos se află Academia de Științe Economice (ASE). În proximitate se găsesc numeroase restaurante, bistro-uri, taverne, cafenele cosmopolite, librării, teatre și cinematografe.

Zona este potrivită pentru companii din IT&C, outsourcing și BPO, care angajează tineri care își îmbunătățesc continuu studiile sau se află în programe de master sau în instituții de învățământ superior sau pentru companii de consultanță care își doresc un sediu reprezentantiv, într-o zonă vibrantă.

În acest moment, pachetul de închiriere este avantajos pentru spațiile de birouri care se eliberează în curând, potrivit brokerilor ESOP.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Maria Rosetti Tower, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
320 mp

Cladire de birouri flexibila

Universitate, Bucuresti
0% comision
Thumb
177 - 652 mp

Polona Business Center

Dacia, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult