Maria Rosetti Tower revine pe piață, cu spații de la 180 mp

Maria Rosetti Tower

Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP.

Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele din zonă, are spații de birouri de clasa A și dispune de multiple dotări, precum acces control, podea înălțată, BMS, generator electric, prize date-voce, cablare voce-date, internet prin fibră optică și centrală pentru tratarea aerului.

Construcția a fost terminată în 2008 și are în total o suprafață construită de 11.156 mp și o suprafață închiriabilă de 7.200 mp.

Strada Maria Rosetti, unde se află situată clădirea boutique, se află în zona ultracentrală Universitate, între stațiile de metrou Universitate și Romană, în planul doi, printre numeroase vile istorice, o mare parte renovate, transformate în restaurante, centre de cultură sau de evenimente, care amintesc de Micul Paris.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, la 9 minute de mers pe jos se află Universitatea din București, cu 19 facultăți arondate și la 8 minute de mers pe jos se află Academia de Științe Economice (ASE). În proximitate se găsesc numeroase restaurante, bistro-uri, taverne, cafenele cosmopolite, librării, teatre și cinematografe.

Zona este potrivită pentru companii din IT&C, outsourcing și BPO, care angajează tineri care își îmbunătățesc continuu studiile sau se află în programe de master sau în instituții de învățământ superior sau pentru companii de consultanță care își doresc un sediu reprezentantiv, într-o zonă vibrantă.

În acest moment, pachetul de închiriere este avantajos pentru spațiile de birouri care se eliberează în curând, potrivit brokerilor ESOP.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Maria Rosetti Tower, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult