J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021

J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate din suprafața totală a complexului. Ubisoft a amenajat aici și primul spațiu special pentru proiecte educaționale Ubisoft Coding Campus, unde sunt instruiți studenții aflați la pregătire. În total, suprafața închiriabilă a proiectului este de 46.000 mp.

Au mai închiriat spații de birouri în J8 Office Park și compania EUROINS, un etaj, iar la parter s-au așezat Coffee Island, Stradale, Pain Plaisir, Mega Image, cu un concept store, cabinetul veterinar Mobile Vet și Bismobil Kitchen.

Tot în cadrul complexului au închiriat și au deschis spații de servicii World Class România, care a amenajat un club propriu de sport, apoi Medy Sportline, clinică de kinetoterapie, fizioterapie și masaj și o clinică medicală Medicover.

La recepție, este prezent un spațiu Xpress, care oferă în regim „to go” presă, băuturi și  produse alimentare.

Ce avantaje are proiectul

“J8 Office Park este proiectul de referință ce deschide noul pol de business din Bucureștii Noi, în Nord-Vest. Într-o zonă aerisită, la doar 300 m de stația de metrou Jiului și 14 minute de aeroport, este o locație cu multiple avantaje pentru companiile chiriașe. Certificat BREEAM Outstanding, complexul oferă un mediu sigur de lucru, dispunând de 100% aport de aer proaspăt, filtrare HEPA și dezinfectare UV-C/UVGI (Ultraviolet Germicidal Irradiation). Layoutul generos pe etaj, de aprox. 3.000 mp, dar totodată  flexibil, modulabil pentru a putea acomoda până la 4 companii/etaj, în clădiri cu profil low rise, un număr redus de etaje, fac J8 Office Park un spațiu de birouri versatil și adaptat nevoilor curente ale chiriașilor”, consideră Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

Ambele clădiri, certificate BREEAM Outstanding, beneficiază de toate calitățile unui construcții ESG, cu un consum redus de energie și asigurarea aerului curat.

Ușile de la intrare și din băi au senzori de mișcare, care le deschid, pentru a nu fi nevoie să se atingă suprafețele, lifturile au prevăzute sisteme fără atingere, în vederea prevenirii îmbolnăvirii de COVID. Printre facilitățile clădirii se numără spațiul verde amenajat între clădiri, cu mobilier adecvat petrecerii activităților în exterior, carduri de acces la o parcare cu rasteluri pentru 200 biciclete, prevăzută și cu vestiare, stații de încărcare a mașinilor electrice, 698 locuri de parcare pentru mașini, cu recunoaștere a mașinilor angajaților, în subsolul clădirilor de birouri.

Fațada din sticlă arată spectaculos, fiind utilizat sistemul etalbond@, material complet reciclabil.

În acest moment, mai sunt spații disponibile în clădirea A, cinci etaje, cu câte 3.000 mp suprafață închiriabilă pe fiecare etaj. Clădirea B este complet închiriată.

Dacă dorești mai multe informații despre proiectul J8 Office Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult