Eli Park 1 este cel mai mare complex industrial din zona de nord-vest a Bucureștiului

Eli Park - Parc industrial

În total, proiectul Eli Park 1 prevede construirea a 45.000 – 50.000 mp de spații industriale de ultimă generație și birouri. Prima fază, o clădire cu o suprafață de 20.000 mp este operațională din 2019, fiind complet ocupată de compania Arctic. Cea de-a doua fază prevede construirea a două corpuri independente de clădire, cu livrare în acest an, cu un total de 25.000 – 30.000 mp.

Spațiile logistice sunt de calitate superioară, de clasă A, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP, având înălțime de 10 metri și numeroase facilități, precum câte o rampă de încărcare la fiecare 800 mp spațiu depozitare, zone mari de manevră în incintă pentru camioane de 30-35 metri, multe locuri de parcare.

Printre primii chiriași mutați în Eli Park 1 se numără companiile Arctic, Paste Băneasa și Dentotal.
Eli Park 1 are recomandat pentru companiile de FMCG și curierat, potrivit lui Alexandru Petrescu, Partner ESOP.

Principalele avantaje al acestui complex sunt: flexibilitatea în amenajarea spațiului, locația cu acces la Șoseaua de Centură și spre centrul țării, dar și la 20 minute până în zona centrală a Bucureștiului, fără dificultăți în găsirea personalului în apropiere.

Eli Park 1 se află la 4 km de linia de centură a Bucureștiului, în localitatea Chitila, pe drumul național cu patru benzi DN7, cu acces rapid către oraș, la doar două minute de linia de centură (cu ieșire către cele trei autostrăzi A1, A2 și A3). În apropiere sunt stații de autobuz și magazine.
Un alt atu al acestui complex logistic este faptul că este situat în zona de nord-vest a Capitalei, în vecinătatea celor mai prospere cartiere de locuit și a primului pol de birouri al orașului, acolo unde sunt înregistrate cele mai multe comenzi online. Din aceste depozite, se pot realiza ușor linii de curierat, pentru zona cea mai activă din punctul de vedere al comerțului online.
Spațiile logistice propuse la închiriere sunt flexibile, cu suprafețe începând de la 2.000 mp.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile industriale de închiriat din Eli Park 1, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

WDP Stefanestii de Jos

WDP Ștefăneștii de Jos se extinde în sistem “build to suit”


Unul din cele mai bine primite de piață parcuri industriale din România este WDP Ștefăneștii de Jos, care a ajuns să aibă toate halele construite ocupate, în numai doi ani de la demararea lucrărilor. Proiectul logistic de clasă superioară A, situat lângă București se dezvoltă în două etape: WDP Ștefăneștii de Jos 1, care se […]


Citeste mai mult

Primul parc industrial cu servicii complete: P3 Logistic Park


Complexul multifuncțional P3 Logistic Park are 14 depozite, cu o capacitate de 372.000 mp spații industriale de calitate superioară de clasă A (cu posibilitate de extindere la comandă cu încă 100.000 mp), o parcare pentru camioane, un terminal feroviar, o stație electrică proprie și are în lucru o unitate hotelieră de tip hostel, cu o […]


Citeste mai mult

Despre LAST MILE, fenomenul vestic prin care cele mai căutate depozite sunt în oraș


În marile orașe din SUA, Anglia și Germania, acum cele mai vânate spații industriale sunt spațiile logistice din interiorul orașului, cât mai aproape de consumatorul final al companiilor de e-commerce (vânzări online) și al companiilor de curierat, așa numitul last mile (sau pe ultima sută de metri, dacă ar fi să echivalăm cu o expresie […]


Citeste mai mult