Corporatiștii se unesc la birou pentru a da o mână de ajutor lui Moș Crăciun

Clădirile noi de birouri sunt adevărate comunități, fiecare cu mii de membri cu suflete mari, iar acest lucru se vede cel mai bine în rezultatele activităților caritabile ce au loc în aceste zile: mii de cadouri strânse pentru copii sărmani, sute de dorințe îndeplinite pentru asociațiile umanitare care pregătesc Crăciunul.

Vom face o scurtă trecere în revistă a câtorva din aceste fapte bune, fiind însă mult mai multe locuri unde se strâng jucării, haine și dulciuri pentru copii.

La Timișoara, angajații care lucrează în clădirile United Business Center 1 și 2, din complexul Openville, au îndeplinit dorințele a 250 de copii și au adus cadourile împachetate frumos, festiv sub brazii din zona de recepție. Campania s-a numit „Bradul Dorințelor” și a fost organizată de ansamblul Openville în parteneriat cu Asociația Lindenfeld. În urmă cu două săptămâni, brazii din cele două recepții au fost plini de bilețele roșii, cu dorințele copiilor, iar acum acestea s-au transformat în cadouri, care vor fi în desaga lui Moș Crăciun.

Și aceasta nu este tot: pentru a răsplăti spiritul de comunitate, managementul complexului de birouri organizează o petrecere pentru copiii angajaților, astăzi 18 decembrie, cu activități specifice.

În clădirile de birouri Novo Park și West Gate Business District recepțiile sunt pline de ursuleți și reni simpatici, oferiți cadou și lângă ei au fost instalate urne pentru ca membrii comunității să poată dona orice sumă doresc pentru asociația Help Autism. La recepțiile din West Gate se strâng și cadouri pentru copiii din Școala Zâmbreasca, județul Teleorman.

Globalworth Tower găzduiește zilele acestea serbări pentru peste 400 copii nevoiași, de la Centrul de Plasament din Vălenii de Munte sau care îi au în grijă asociațiile umanitare United Way Romania și Concordia. În spațiul complexului de birouri răsună colinde, într-un spectacol magic, iar Moș Crăciun oferă cadouri.

Emoționant și în spiritul Crăciunului. Voi ce faptă bună ați făcut astăzi? Priviți în jurul vostru, chiar și atunci când sunteți la birou, mereu există un copil care are nevoie de un zâmbet, de ajutor și spiridușii Moșului sunt mai aproape decât credeți.

Foto: administratorii clădirilor de birouri

Dacă dorești mai multe informații despre clădirile de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult

Ce fac angajații inimoși la birou de Valentine Day


În clădiri de birouri care ne îmbie la interacțiune, fapte bune și ne oferă momente de bucurie și recunoștință, să tot lucrăm! ESOP a strâns câteva din multele acțiuni frumoase care animă astăzi zonele de recepție din marile proiecte imobiliare. În Timișoara, administratorii proiectului Iulius Tower își ajută angajații firmelor chiriașe să-și  împacheteze profesionist cadourile, […]


Citeste mai mult

Cine sărbătorește Halloween-ul la birou?


Pentru angajații care lucrează în marile parcuri de birouri din București, dar și din alte mari orașe, se organizează evenimente simpatice, care se lasă cu distracție și premii. Ați verificat pagina de Facebook sau aplicația complexului de birouri unde sunteți sau ați observat mișcări de trupe la recepție? Fiți pe fază! La Iași, în clădirile […]


Citeste mai mult