Vox Technology Park are în premieră un sistem electric de car-sharing pentru chiriașii de birouri

Vox Technology Park

La Timișoara, s-a inaugurat proiectul Vox Technology Park, campion al facilităților eco pentru angajați și atributelor de clădire verde. Vox Technology are certificat BREEAM Excellent, grădină suspendată și un sistem electric de car-sharing.

Vox Technology Park, din Timișoara, pune la dispoziția companiilor chiriașe cel mai nou sistem de transport din România, un sistem de car-sharing pentru angajații acestora. Avantajul principal al companiilor chiriașe este că astfel își scad costurile cu mobilitatea angajaților, optând în același timp pentru un sistem de transport care nu poluează.

Cum va funcționa sistem electric de car sharing al Vox Technology Park

Companiile care închiriază spații de birouri în clădirea Vox își desemnează angajații care au dreptul să folosească sistemul de car-sharing și persoanele respective își instalează pe telefon o aplicație care le permite să-și rezerve mașina. Ușile mașinii sunt deblocate cu ajutorul aplicației de pe telefon.

Angajații pot folosi mașinile atât la plecarea în oraș, în interes de serviciu, cât și acasă, urmând a o aduce înapoi a doua zi. Mașinile electrice puse la dispoziție de Vox sunt de ultimă generație, fiind automobile marca BMW i3.

Alte facilități ale proiectului Vox Technology Park

Un alt sistem în premieră folosit la o clădire de birouri din România, prezent la Vox Technology este sistemul de acces în clădire, cu identificare biometrică, 4 Fingers Touchless ID.

De asemenea, la interior, spațiile de birouri de clasă A beneficiază de un sistem inteligent de control al temperaturii la punctul de lucru, al luminii și al aportului de aer proaspăt.

Vox este un proiect mixt green, care pe lângă birouri (care totalizează o suprafață închiriabilă de 26.266 mp, marea majoritate închiriate), beneficiază și de spații comerciale și de servicii, săli de meeting și o grădină urbană suspendată cu o suprafață totală de 750 mp.

Astfel, angajații găzduiți în spațiile de birouri vor avea aproape o sală de fitness, restaurante, cafenea, dar și o grădină urbană, un spațiu modern amenajat în aer liber, dotat cu mobilier urban, unde să poată socializa și unde să își extindă spațiul de lucru, într-o ambianță plăcută, la aer curat. Vox Technology Park are amenajată și o parcare de biciclete, pentru iubitorii de pedalat.
Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
470 - 970 mp

Inchiriere imobil de birouri

Central, Timisoara
  • 8€/mp, negociabil

Postari similare

Business Garden Bucharest

Business Garden Bucharest: Proiect ce închiriază în prezent spații de birouri mobilate


Proiectul Business Garden Bucharest oferă spre închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 300 de metri pătrați și până la 2.300 de metri pătrați pe un etaj, având în prezent disponibile câteva etaje. Dintre acestea, unele suprafețe, de 1.800 si 2.300 de metri pătrați, sunt deja amenajate și mobilate și pot fi preluate imediat. […]


Citeste mai mult

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult