Vox Technology Park are în premieră un sistem electric de car-sharing pentru chiriașii de birouri

Vox Technology Park

La Timișoara, s-a inaugurat proiectul Vox Technology Park, campion al facilităților eco pentru angajați și atributelor de clădire verde. Vox Technology are certificat BREEAM Excellent, grădină suspendată și un sistem electric de car-sharing.

Vox Technology Park, din Timișoara, pune la dispoziția companiilor chiriașe cel mai nou sistem de transport din România, un sistem de car-sharing pentru angajații acestora. Avantajul principal al companiilor chiriașe este că astfel își scad costurile cu mobilitatea angajaților, optând în același timp pentru un sistem de transport care nu poluează.

Cum va funcționa sistem electric de car sharing al Vox Technology Park

Companiile care închiriază spații de birouri în clădirea Vox își desemnează angajații care au dreptul să folosească sistemul de car-sharing și persoanele respective își instalează pe telefon o aplicație care le permite să-și rezerve mașina. Ușile mașinii sunt deblocate cu ajutorul aplicației de pe telefon.

Angajații pot folosi mașinile atât la plecarea în oraș, în interes de serviciu, cât și acasă, urmând a o aduce înapoi a doua zi. Mașinile electrice puse la dispoziție de Vox sunt de ultimă generație, fiind automobile marca BMW i3.

Alte facilități ale proiectului Vox Technology Park

Un alt sistem în premieră folosit la o clădire de birouri din România, prezent la Vox Technology este sistemul de acces în clădire, cu identificare biometrică, 4 Fingers Touchless ID.

De asemenea, la interior, spațiile de birouri de clasă A beneficiază de un sistem inteligent de control al temperaturii la punctul de lucru, al luminii și al aportului de aer proaspăt.

Vox este un proiect mixt green, care pe lângă birouri (care totalizează o suprafață închiriabilă de 26.266 mp, marea majoritate închiriate), beneficiază și de spații comerciale și de servicii, săli de meeting și o grădină urbană suspendată cu o suprafață totală de 750 mp.

Astfel, angajații găzduiți în spațiile de birouri vor avea aproape o sală de fitness, restaurante, cafenea, dar și o grădină urbană, un spațiu modern amenajat în aer liber, dotat cu mobilier urban, unde să poată socializa și unde să își extindă spațiul de lucru, într-o ambianță plăcută, la aer curat. Vox Technology Park are amenajată și o parcare de biciclete, pentru iubitorii de pedalat.

Pentru detalii comerciale privind spațiile disponibile în centrul de afaceri Vox Technology Park, vă invităm să accesați pagina de ofertă din site-ul nostru: Închiriere spații în imobil de birouri CENTRAL, Timișoara

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
2.100 - 32.000 mp

Iuliustown Ubc 0

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
2.000 - 16.000 mp

ISHO Offices faza 1

Central, Timisoara
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
470 - 970 mp

Inchiriere imobil de birouri

Central, Timisoara
  • 8€/mp, negociabil

Postari similare

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult