Vox Technology Park are în premieră un sistem electric de car-sharing pentru chiriașii de birouri

Vox Technology Park

La Timișoara, s-a inaugurat proiectul Vox Technology Park, campion al facilităților eco pentru angajați și atributelor de clădire verde. Vox Technology are certificat BREEAM Excellent, grădină suspendată și un sistem electric de car-sharing.

Vox Technology Park, din Timișoara, pune la dispoziția companiilor chiriașe cel mai nou sistem de transport din România, un sistem de car-sharing pentru angajații acestora. Avantajul principal al companiilor chiriașe este că astfel își scad costurile cu mobilitatea angajaților, optând în același timp pentru un sistem de transport care nu poluează.

Cum va funcționa sistem electric de car sharing al Vox Technology Park

Companiile care închiriază spații de birouri în clădirea Vox își desemnează angajații care au dreptul să folosească sistemul de car-sharing și persoanele respective își instalează pe telefon o aplicație care le permite să-și rezerve mașina. Ușile mașinii sunt deblocate cu ajutorul aplicației de pe telefon.

Angajații pot folosi mașinile atât la plecarea în oraș, în interes de serviciu, cât și acasă, urmând a o aduce înapoi a doua zi. Mașinile electrice puse la dispoziție de Vox sunt de ultimă generație, fiind automobile marca BMW i3.

Alte facilități ale proiectului Vox Technology Park

Un alt sistem în premieră folosit la o clădire de birouri din România, prezent la Vox Technology este sistemul de acces în clădire, cu identificare biometrică, 4 Fingers Touchless ID.

De asemenea, la interior, spațiile de birouri de clasă A beneficiază de un sistem inteligent de control al temperaturii la punctul de lucru, al luminii și al aportului de aer proaspăt.

Vox este un proiect mixt green, care pe lângă birouri (care totalizează o suprafață închiriabilă de 26.266 mp, marea majoritate închiriate), beneficiază și de spații comerciale și de servicii, săli de meeting și o grădină urbană suspendată cu o suprafață totală de 750 mp.

Astfel, angajații găzduiți în spațiile de birouri vor avea aproape o sală de fitness, restaurante, cafenea, dar și o grădină urbană, un spațiu modern amenajat în aer liber, dotat cu mobilier urban, unde să poată socializa și unde să își extindă spațiul de lucru, într-o ambianță plăcută, la aer curat. Vox Technology Park are amenajată și o parcare de biciclete, pentru iubitorii de pedalat.

Pentru detalii comerciale privind spațiile disponibile în centrul de afaceri Vox Technology Park, vă invităm să accesați pagina de ofertă din site-ul nostru: Închiriere spații în imobil de birouri CENTRAL, Timișoara

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timișoara, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult