Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023

Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City Buildings, cladiri de talie mare amplasate stradal de-a lungul raului Dambovita, Courtyard Buildings, cu compartimentari flexible si Pavilion Buildings, constructii subsidiare independente cu administrare proprie si parcare subterana. Pe langa cladirile de birouri, complexul va cuprinde 93.500 mp suprafata de retail si 305.200 mp suprafata rezidentiala.

Cladirea London este o cladire de tip City Building si a fost finalizata in prima parte a anului 2022. Cu o suprafata de 21.350 mp si spatii deschise pe fiecare etaj, cladirea beneficiaza de o folosire eficienta a suprafetei datorita ratei mici de spatii comune.

Spatiile sunt dispuse pe 14 etaje pentru birouri, parter comercial si doua niveluri subterane pentru parcare. Etajele ofera peste 1.600 mp, suprafata ce poate fi amenajata pentru sediul a una, pana la patru companii.

Parcul de afaceri Sema Parc a intrat intr-un proces de eficientizare a consumului energetic, aflandu-se in constructie chiar si o centrala electrica fotovoltaica, alimentata de 3.000 de panouri solare, care va asigura partial consumul energetic al unora dintre cladirile de birouri de talie mica. Si cladirea London a fost proiectata ca imobil verde, fiind certificata BREEAM Excellent. Dotarile care contribuie la aceasta certificare sunt: sistemul integrat BMS, consumul de energie redus prin folosirea iluminatului standard cu senzori si LED, consumul HVAC redus prin folosirea unui schimbator de caldura rotativ pentru aer curat, prizele pentru incarcarea masinilor electrice (17 in parcarea comuna a cladirilor London si Oslo).

Cladirea de birouri London din Sema Parc este foarte usor accesibila pentru angajatii companiilor chiriase, atat auto, cat si cu transportul in comun. Statia de metrou Petrache Poenaru este situata chiar la intrarea in complex, iar statii pentru mijloacele de transport de suprafata se afla in apropiere.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult