Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023

Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City Buildings, cladiri de talie mare amplasate stradal de-a lungul raului Dambovita, Courtyard Buildings, cu compartimentari flexible si Pavilion Buildings, constructii subsidiare independente cu administrare proprie si parcare subterana. Pe langa cladirile de birouri, complexul va cuprinde 93.500 mp suprafata de retail si 305.200 mp suprafata rezidentiala.

Cladirea London este o cladire de tip City Building si a fost finalizata in prima parte a anului 2022. Cu o suprafata de 21.350 mp si spatii deschise pe fiecare etaj, cladirea beneficiaza de o folosire eficienta a suprafetei datorita ratei mici de spatii comune.

Spatiile sunt dispuse pe 14 etaje pentru birouri, parter comercial si doua niveluri subterane pentru parcare. Etajele ofera peste 1.600 mp, suprafata ce poate fi amenajata pentru sediul a una, pana la patru companii.

Parcul de afaceri Sema Parc a intrat intr-un proces de eficientizare a consumului energetic, aflandu-se in constructie chiar si o centrala electrica fotovoltaica, alimentata de 3.000 de panouri solare, care va asigura partial consumul energetic al unora dintre cladirile de birouri de talie mica. Si cladirea London a fost proiectata ca imobil verde, fiind certificata BREEAM Excellent. Dotarile care contribuie la aceasta certificare sunt: sistemul integrat BMS, consumul de energie redus prin folosirea iluminatului standard cu senzori si LED, consumul HVAC redus prin folosirea unui schimbator de caldura rotativ pentru aer curat, prizele pentru incarcarea masinilor electrice (17 in parcarea comuna a cladirilor London si Oslo).

Cladirea de birouri London din Sema Parc este foarte usor accesibila pentru angajatii companiilor chiriase, atat auto, cat si cu transportul in comun. Statia de metrou Petrache Poenaru este situata chiar la intrarea in complex, iar statii pentru mijloacele de transport de suprafata se afla in apropiere.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult