Clădire centrală de birouri, potrivită pentru companii medii

Centrul de afaceri DV 24

Principalul avantaj al birourilor Delea Veche 24 (DV 24) este flexibilitatea, atât în privința mărimii suprafețelor de birouri care pot fi închiriate (de la 126 mp, la 4.068 mp), a faptului că sunt ușor de compartimentat, dar și a condițiilor de realizare a contractelor, adaptate bugetelor companiilor medii, potrivit recomandărilor ESOP Consulting / Corfac International. Suprafața pe fiecare etaj liber este de 678 mp.

DV 24 este un proiect mixt, compus dintr-un centru de afaceri cu birouri de clasă superioară și apartamente de lux, situat pe Calea Călărașilor, în zona de centru-est a Capitalei.

Centrul de afaceri DV 24 cuprinde două clădiri de birouri, una cu 12 etaje și o suprafață închiriabilă de 9.250 mp de spații la standarde BOMA și a doua cu 5 etaje și o suprafață închiriabilă de circa 1.400 mp.

Centrul de afaceri DV 24 are fațadă de sticlă, patru lifturi rapide și o serie de facilități pentru companiile IT&C, aici fiind până de curând sediul Bitdefender: putere electrică instalată de 960 KW, generator pentru sisteme vitale cu capacitate 80 KW, prize date-voce la fiecare 24 mp închiriați, hidranți, internet fibră optică 10 provideri, unități split etc.

În complex au fost amenajate o zonă specială pentru fumat și o parcare sigură pentru biciclete, DV 24 având pază permanentă.

La parterul primei clădiri de birouri se află un spațiu comercial, un ATM și o cafenea.

Printre chiriașii actuali din cele două clădiri de birouri se regăsesc Allianz Țiriac, DESA, Petrotech Project, Messer, Romanian Security Systems, Bulsara Company.

În ceea ce privește componenta rezidențială a proiectului DV 24, ea cuprinde în total 137 de apartamente.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult