Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant

Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri.

Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de diverse constructii. Palatul Parlamentului, Catedrala Mantuirii Neamului si Palatul Telefoanelor sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute constructii renumite pentru dimensiunile lor impresionante.

Iata un top al cladirilor care au concurat pentru titlul de ”Cea mai inalta cladire din Bucuresti”:

     Sky Tower – detinatoarea trofeului Cea mai inalta cladire din Bucuresti!

Cea mai inalta cladire din Bucuresti este Sky Tower, situata la peste 137 de metri deasupra solului. Cladirea are 37 de etaje de birouri, 5 etaje de parcare subterana si a fost finalizata in anul 2012. Inchirierea unui birou la oricare dintre etajele superioare iti ofera o priveliste panoramica incredibila asupra orasului si imprejurimilor.

cea mai inalta cladire din bucuresti

Imagineaza-ti ca iti incepi ziua in timp ce admiri rasaritul soarelui de la inaltime sau ca privesti luminitele orasului ce se aprind odata cu lasarea intunericului. Aceasta priveliste impresionanta nu doar ca va oferi un plus de frumusete mediului tau de lucru, dar va fi si o sursa constanta de inspiratie.

Fiecare etaj al Sky Tower este conceput cu atentie pentru a-ti pune la dispozitie un spatiu de lucru eficient si confortabil. De la birouri private si sali de conferinte pana la zone de lounge si spatii de colaborare, totul este gandit pentru a sustine productivitatea si inovatia. Mobilierul modern si dotarile tehnologice de ultima generatie se imbina pentru a crea un mediu propice pentru afacerea ta.

Sky Tower nu este doar o cladire de birouri obisnuita. Aici vei gasi o gama larga de facilitati care sa iti faca experienta de lucru mai placuta si mai eficienta. De la centre de fitness si restaurante gourmet pana la magazine si spatii de relaxare, tot ceea ce ai nevoie este la indemana. Aceste facilitati iti permit sa imbini munca cu placerea, fara sa fii nevoit sa parasesti imobilul.

Cladirea este situata intr-o locatie strategica in centrul Bucurestiului, fiind usor de gasit si accesat atat cu masina, cat si cu transportul in comun. Parcarea subterana iti ofera optiunea de a-ti lasa masina in siguranta, iar accesul la retelele de transport in comun este facil deoarece statiile se afla la doar cativa pasi distanta. Astfel, te vei bucura de o conectivitate excelenta cu restul orasului.

Sky Tower Bucuresti reprezinta mai mult decat o cladire de birouri obisnuita. Este un simbol al modernitatii si al oportunitatilor in afaceri. Aici poti lucra intr-un mediu stimulant, situat deasupra orasului si cu toate resursele necesare pentru a-ti atinge obiectivele profesionale. Daca doresti sa imbini eficienta cu frumusetea, cea mai inalta cladire din Bucuresti este alegerea ideala pentru locul tau de munca.

     Globalworth Tower

Cu o inaltime de 120 de metri, Globalworth Tower este a doua cea mai inalta cladire de birouri din Bucuresti, disputandu-si pozitia cu Catedrala Mantuirii Neamului care are aceeasi inaltime.

Globalworth Tower este situata in zona de nord a Bucurestiului, intr-un perimetru delimitat de Calea Floreasca, Soseaua Barbu Vacarescu si Soseaua Pipera, si este o cladire de birouri de clasa A. Aceasta constructie iconica ofera nu numai facilitati de top si design contemporan, dar iti permite sa fii in mijlocul actiunii si a afacerilor din Capitala.

Imobilul este o bijuterie arhitecturala care straluceste in peisajul urban al Bucurestiului. Cu un design elegant si linii futuriste, cladirea atrage atentia si sugereaza un mediu de lucru in pas cu tehnologia si inovatia. Aici, vei intalni facilitati de prima clasa, de la holuri spatioase pana la sali de conferinte moderne si spatii de relaxare bine amenajate.

Spatiile verzi si terasele amenajate sunt locurile ideale pentru a te retrage si a te deconecta pentru pauze scurte in care sa-ti recastigi energia si concentrarea. Fie ca iti doresti sa savurezi o cafea in aer liber sau sa iei o pauza de pranz intr-un mediu relaxant, aici gasesti tot ce ai nevoie.

     Ana Tower

Ana Tower este o constructie ce reprezenta cu succes modernul in peisajul urban al Bucurestiului. Imobilul are 25 de etaje destinate birourilor. Cladirea are o suprafata de aproximativ 43.700 mp inchiriabili.

Cu linii curate si suprafete de sticla sofisticate, aceasta cladire de mari dimensiuni te intampina cu un aspect fabulos. Interiorul nu dezamageste nici el si te asteapta cu spatii luminoase si bine compartimentate, care se adapteaza nevoilor tale de lucru.

Spatiile de birou din Ana Tower sunt concepute pentru a fi eficiente si flexibile. Fiecare detaliu este gandit pentru a sustine performanta si inovatia.

Cladirea este echipata cu tehnologie de ultima generatie, astfel incat fiecare aspect al activitatii tale profesionale sa fie sustinut de solutii tehnologice avansate. De la conectivitate Wi-Fi de inalta viteza pana la facilitati audio-video de calitate superioara in salile de conferinte, totul este la standarde inalte pentru a asigura un mediu de lucru eficient si de succes.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult