Birourile Timpuri Noi Square primesc cea mai înaltă distincție ecologică LEED Platinum

Timpuri Noi Square plaza 1

Primele două clădiri de birouri ale proiectului Timpuri Noi Square au primit certificatul LEED Platinum (cel mai înalt nivel de evaluare a clădirilor verzi, în sistemul internațional LEED).

Cele două clădiri de birouri finalizate din Timpuri Noi Square sunt ocupate aproape în totalitate și au împreună o suprafață de 32.000 mp. În acest moment, se lucrează la cea de-a treia clădire de birouri din acest proiect, cu o suprafață de 20.000 mp.

Ce avantaje aduce pentru angajați certificarea LEED Platinum

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) este cel mai folosit sistem internațional de evaluare a clădirilor verzi din lume, standardele de certificare Platinum fiind cea mai înaltă treaptă de evaluare.

Clădirile evaluate LEED Platinum primesc punctaj maxim la următoarele puncte:
– sunt construite pe terenuri ecologice pentru dezvoltare durabilă,
– respectă conceptul Water Efficiency (irigarea spațiilor verzi se realizează eficient și se face economie la consumul de apă, prin folosirea unor instalații performante în clădire),
– de asemenea construcțiile sunt eficiente energetic, având un consum mic de energie în timp,
– sunt realizate cu materialele de construcții naturale și materiale care nu agresează mediul înconjurător, iar calitatea mediului din interiorul clădirii este optimă, fiind respectate norme de ventilație, aport de aer proaspăt și un iluminat natural sănătos.

Angajații care lucrează în Timpuri Noi Square beneficiază astfel de o calitate ridicată a mediului înconjurător, cu un sistem de aer condiționat și ventilație silențios și sănătos, de control al confortului termic, de echipamente electrice de economisire a energiei, de iluminare completă cu LED și de reducere a consumului de apă, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului.

Un alt mare atuu al proiectului Timpuri Noi Square este locația centrală cu acces direct la metrou, într-o zonă neaglomerată, dar în același timp în apropierea Pieței Unirii, cel mai mare hub de transport din București.

Birourile de la Timpuri Noi Square sunt eco friendly și au facilități pentru tinerii angajați care vor să vină la serviciu cu bicicleta, clădirile de birouri având prevăzute atât spații de parcare pentru biciclete, cât și dușuri și vestiare.

De asemenea, proiectul Timpuri Noi Square are prevăzut și unul din cele mai mari food court – zonă de alimentație modernă, între clădirile de birouri din București, potrivit monitorizării ESOP, în zona Timpuri Noi Plaza (foto) urmând a se deschide patru concepte de restaurante pe o suprafață totală de 2.200 mp, printre acestea fiind Biutiful Downtown și Fratellini Bistro. Spațiile de alimentație și relaxare vor fi atât în interior, cât și la exterior, într-o zonă de terase.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 2.899 mp

Timpuri Noi Square 3

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 17,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 5

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 6

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult