Birourile Timpuri Noi Square primesc cea mai înaltă distincție ecologică LEED Platinum

Timpuri Noi Square plaza 1

Primele două clădiri de birouri ale proiectului Timpuri Noi Square au primit certificatul LEED Platinum (cel mai înalt nivel de evaluare a clădirilor verzi, în sistemul internațional LEED).

Cele două clădiri de birouri finalizate din Timpuri Noi Square sunt ocupate aproape în totalitate și au împreună o suprafață de 32.000 mp. În acest moment, se lucrează la cea de-a treia clădire de birouri din acest proiect, cu o suprafață de 20.000 mp.

Ce avantaje aduce pentru angajați certificarea LEED Platinum

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) este cel mai folosit sistem internațional de evaluare a clădirilor verzi din lume, standardele de certificare Platinum fiind cea mai înaltă treaptă de evaluare.

Clădirile evaluate LEED Platinum primesc punctaj maxim la următoarele puncte:
– sunt construite pe terenuri ecologice pentru dezvoltare durabilă,
– respectă conceptul Water Efficiency (irigarea spațiilor verzi se realizează eficient și se face economie la consumul de apă, prin folosirea unor instalații performante în clădire),
– de asemenea construcțiile sunt eficiente energetic, având un consum mic de energie în timp,
– sunt realizate cu materialele de construcții naturale și materiale care nu agresează mediul înconjurător, iar calitatea mediului din interiorul clădirii este optimă, fiind respectate norme de ventilație, aport de aer proaspăt și un iluminat natural sănătos.

Angajații care lucrează în Timpuri Noi Square beneficiază astfel de o calitate ridicată a mediului înconjurător, cu un sistem de aer condiționat și ventilație silențios și sănătos, de control al confortului termic, de echipamente electrice de economisire a energiei, de iluminare completă cu LED și de reducere a consumului de apă, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului.

Un alt mare atuu al proiectului Timpuri Noi Square este locația centrală cu acces direct la metrou, într-o zonă neaglomerată, dar în același timp în apropierea Pieței Unirii, cel mai mare hub de transport din București.

Birourile de la Timpuri Noi Square sunt eco friendly și au facilități pentru tinerii angajați care vor să vină la serviciu cu bicicleta, clădirile de birouri având prevăzute atât spații de parcare pentru biciclete, cât și dușuri și vestiare.

De asemenea, proiectul Timpuri Noi Square are prevăzut și unul din cele mai mari food court – zonă de alimentație modernă, între clădirile de birouri din București, potrivit monitorizării ESOP, în zona Timpuri Noi Plaza (foto) urmând a se deschide patru concepte de restaurante pe o suprafață totală de 2.200 mp, printre acestea fiind Biutiful Downtown și Fratellini Bistro. Spațiile de alimentație și relaxare vor fi atât în interior, cât și la exterior, într-o zonă de terase.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult