Birouri cu design și personalitate, în inima orașului

birouri design contemporan

Amenajarea interioară a spațiilor de birouri necesită timp și bugete din ce în ce mai mari, pentru a fi în trend, existând puține soluții de închiriat la cheie, care să te atragă de la început, să fie memorabile. Un investitor într-o clădire tip boutique din zona Romană s-a gândit însă la acest lucru și aduce chiriașilor pachetul complet. Prin ESOP le puteți închiria imediat.

Centrul de afaceri elegant este situat într-o zonă de vile și a fost finalizat de curând, având în total o suprafață închiriabilă de 912 mp.

 

La exterior, clădirea are un design contemporan, iar la interior spațiile au fost personalizate în funcție de destinație: fiecare sală de meeting are povestea ei, având decorațiuni interioare inspirate din motive tradiționale românești, din fiecare regiune a țării, ușor de reținut, iar spațiile de lucru sunt și ele la cheie, în culori deschise, luminoase, calde, primitoare, cu accente de albastru doar atât cât să diferențieze discret fiecare încăpere. Imaginile vorbesc de la sine.

Bucătăria este amenajată ca un mini-bistro, complet echipat și mobilat, iar terasele exterioare generoase îți aduc posibilitatea de a te relaxa în aer liber, în inima orașului, fără a pleca însă de la birou.

Biblioteca este bonus pentru cititorii pătimași, care se relaxează frunzărind o carte bună, în pauza de masă sau în așteptarea unui meeting.

Nimic nu a fost lăsat la întâmplare, fiecare element de mobilier și fiecare decorațiune întregește acest spațiu de lucru contemporan, cu aer cosmopolit, dar ancorat la realitatea românească, prin elemente tradiționale românești stilizate. O încântare pentru tinerii angajați care se întorc astăzi mai mult spre tradiție și frumos, dar și pentru expații și partenerii străini de afaceri, care văd în această personalizare o grijă pentru autenticitate.

La aceste spații de birouri există trei mari avantaje: chiriașii se pot muta imediat, clădirea este chiar în inima orașului și este potrivită pentru o companie care își dorește un spațiu doar al ei, intim, pentru un sediu unic”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din clădirea de birouri din zona Romană, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult

cladire de birouri Herastrau

Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău


Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 […]


Citeste mai mult