Birouri cu design și personalitate, în inima orașului

birouri design contemporan

Amenajarea interioară a spațiilor de birouri necesită timp și bugete din ce în ce mai mari, pentru a fi în trend, existând puține soluții de închiriat la cheie, care să te atragă de la început, să fie memorabile. Un investitor într-o clădire tip boutique din zona Romană s-a gândit însă la acest lucru și aduce chiriașilor pachetul complet. Prin ESOP le puteți închiria imediat.

Centrul de afaceri elegant este situat într-o zonă de vile și a fost finalizat de curând, având în total o suprafață închiriabilă de 912 mp.

 

La exterior, clădirea are un design contemporan, iar la interior spațiile au fost personalizate în funcție de destinație: fiecare sală de meeting are povestea ei, având decorațiuni interioare inspirate din motive tradiționale românești, din fiecare regiune a țării, ușor de reținut, iar spațiile de lucru sunt și ele la cheie, în culori deschise, luminoase, calde, primitoare, cu accente de albastru doar atât cât să diferențieze discret fiecare încăpere. Imaginile vorbesc de la sine.

Bucătăria este amenajată ca un mini-bistro, complet echipat și mobilat, iar terasele exterioare generoase îți aduc posibilitatea de a te relaxa în aer liber, în inima orașului, fără a pleca însă de la birou.

Biblioteca este bonus pentru cititorii pătimași, care se relaxează frunzărind o carte bună, în pauza de masă sau în așteptarea unui meeting.

Nimic nu a fost lăsat la întâmplare, fiecare element de mobilier și fiecare decorațiune întregește acest spațiu de lucru contemporan, cu aer cosmopolit, dar ancorat la realitatea românească, prin elemente tradiționale românești stilizate. O încântare pentru tinerii angajați care se întorc astăzi mai mult spre tradiție și frumos, dar și pentru expații și partenerii străini de afaceri, care văd în această personalizare o grijă pentru autenticitate.

La aceste spații de birouri există trei mari avantaje: chiriașii se pot muta imediat, clădirea este chiar în inima orașului și este potrivită pentru o companie care își dorește un spațiu doar al ei, intim, pentru un sediu unic”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din clădirea de birouri din zona Romană, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
950 mp
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
259 - 3.200 mp

Inchiriere imobil birouri

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
311 mp

Spatii in cladire birouri

Romana, Bucuresti
  • 20€/mp, negociabil

Postari similare

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult

Equilibrium 2, prima cladire de birouri cu certificare Net Zero Carbon Buildings


Proiectul Equilibrium cuprinde doua cladiri de birouri dezvoltate in doua faze, cu o suprafata utila totala de 40.400 mp. Equilibrium 1 a fost finalizata in 2019, este certificata LEED Platinum si este inchiriata integral. Cladirea Equilibrium 2 are o suprafata de 19.400 mp dispusa pe doua subsoluri, parter si 11 etaje si a fost finalizata […]


Citeste mai mult