Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău

cladire de birouri Herastrau

Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 mp și 1.636 mp, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.

Pe lângă spațiile de birouri, clădirea beneficiază de șapte locuri de parcare proprii, terase și balcoane generoase, climatizare two pipe, internet prin fibră optică, cablare voce-date, bucătărie și lift. Pe terase se pot amenaja colțuri confortabile de networking, spațiile fiind umbrite și ferite de privirile vecinilor.

Zona Aviatorilor se află în partea de centru-nord a Capitalei, aproape de Piața Victoriei și sediul Guvernului României și este recunoscută pentru numărul mare de ambasade și consulate străine, sedii ale unor mari companii și firme de consultanță.

Birourile se află la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviatorilor și de Piața Charles de Gaulle, unde se află restaurante, cafenele, spații de servicii și intrarea principală în Parcul Herăstrău.

La 10 minute de mers pe jos se află stația Piața Victoriei, un mega hub de transport, cu stații de metrou care asigură accesul către două mari magistrale.

Angajații care lucrează în acest centru de afaceri pot veni la birou cu mijloace de transport alternativ, cu bicicleta sau trotineta, pentru că în zonă se află piste amenajate și sigure.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
277 mp

Inchiriere spatii in cladire birouri

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.500 - 3.000 mp

Charles de Gaulle Plaza

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
480 - 1.740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Cladiri in care s-ar putea inchiria spatii peste 1.000 mp in 2024


Pe fondul unei perioade de acalmie in dezvoltarea de cladiri de birouri in Bucuresti, anul 2024 nu anunta livrarea unor cladiri cu suprafete importante, asa cum ne-am obisnuit. Cu toate acestea, companiile care iau in calcul schimbarea sau extinderea sediilor lor au la dispozitie in aceasta perioada suprafete extinse in cladiri de birouri de clasa […]


Citeste mai mult

AFI Tech Park 2 – campusul cu spatii de birouri flexible in zona centrala a capitalei


Afi Tech Park 2 este ce de-a doua cladire din cadrul proiectului Afi Tech Park, un proiect de business cu dezvoltare multifazica ce va dispune la final de 70.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Cladirea de birouri AFI Tech 1, inaugurata in 2018, are o suprafață inchiriabila pentru birouri de […]


Citeste mai mult

Cea mai inalta cladire din Bucuresti in care poti avea biroul pentru un view impresionant


Bucurestiul este cel mai populat oras si principalul centru economic al Romaniei. Capitala adaposteste nu mai putin de 50 de cladiri cu o inaltime minima de 60 de metri si 6 cladiri cu o inaltime de minimum 100 de metri. Titlul de cea mai inalta cladire din Bucuresti a fost disputat de-a lungul anilor de […]


Citeste mai mult