Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău

cladire de birouri Herastrau

Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 mp și 1.636 mp, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.

Pe lângă spațiile de birouri, clădirea beneficiază de șapte locuri de parcare proprii, terase și balcoane generoase, climatizare two pipe, internet prin fibră optică, cablare voce-date, bucătărie și lift. Pe terase se pot amenaja colțuri confortabile de networking, spațiile fiind umbrite și ferite de privirile vecinilor.

Zona Aviatorilor se află în partea de centru-nord a Capitalei, aproape de Piața Victoriei și sediul Guvernului României și este recunoscută pentru numărul mare de ambasade și consulate străine, sedii ale unor mari companii și firme de consultanță.

Birourile se află la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviatorilor și de Piața Charles de Gaulle, unde se află restaurante, cafenele, spații de servicii și intrarea principală în Parcul Herăstrău.

La 10 minute de mers pe jos se află stația Piața Victoriei, un mega hub de transport, cu stații de metrou care asigură accesul către două mari magistrale.

Angajații care lucrează în acest centru de afaceri pot veni la birou cu mijloace de transport alternativ, cu bicicleta sau trotineta, pentru că în zonă se află piste amenajate și sigure.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
277 mp

Inchiriere spatii in cladire birouri

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.500 - 3.000 mp

Charles de Gaulle Plaza

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!
Thumb
480 - 1.740 mp

Birouri de inchiriat in vila

Aviatorilor, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Cladirea de birouri London din Sema Parc, printre putinele imobile noi disponibile in 2023


Cladirea de birouri London face parte din cea de-a treia faza de dezvoltare a proiectului Sema Parc –  Sema City, un proiect complex de regenerare urbana, care la final va avea o suprafata construita totala de 964.800 mp. Suprafata de birouri va fi de 526.800 mp, dispusi in trei tipuri de cladiri de birouri, City […]


Citeste mai mult

Euro Tower mai câștigă un titlu: prima clădire NET Zero Carbon din România


Clădirea de birouri Euro Tower a fost monitorizată de organizația BuildGreen, care a evaluat că a respectat standardele NET Zero Carbon în 2019, 2020 și va încheia probabil și 2021 în aceeași notă, datorită eficienței energetice a construcției și a modului cum este administrată. Decarbonizarea amprentei de carbon a unei clădiri necesită concomitent utilizarea unor […]


Citeste mai mult

J8 Office Park este cea mai vibrantă clădire de birouri livrată în 2021


J8 Office Park deschide o nouă zonă de birouri, în apropierea stației de metrou Jiului, din partea de nord a Capitalei, prin cele două clădiri de birouri inaugurate în acest an. Chiriașul ancoră este unul puternic, dezvoltatorul de jocuri Ubisoft, care s-a și mutat pe o suprafață de circa 30.000 mp, mai mult de jumătate […]


Citeste mai mult