Clădire de birouri boutique într-o zonă premium, aproape de Parcul Herăstrău

cladire de birouri Herastrau

Pe o stradă liniștită, cu multă verdeață, în apropiere de cel mai mare parc din București și de stația de metrou Aviatorilor se află o clădire de birouri boutique, care a fost rând pe rând sediul Comisiei Europene, US AID și agenției media Tempo Advertising. Acum, aici se pot închiria birouri cu suprafețe între 250 mp și 1.636 mp, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.

Pe lângă spațiile de birouri, clădirea beneficiază de șapte locuri de parcare proprii, terase și balcoane generoase, climatizare two pipe, internet prin fibră optică, cablare voce-date, bucătărie și lift. Pe terase se pot amenaja colțuri confortabile de networking, spațiile fiind umbrite și ferite de privirile vecinilor.

Zona Aviatorilor se află în partea de centru-nord a Capitalei, aproape de Piața Victoriei și sediul Guvernului României și este recunoscută pentru numărul mare de ambasade și consulate străine, sedii ale unor mari companii și firme de consultanță.

Birourile se află la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviatorilor și de Piața Charles de Gaulle, unde se află restaurante, cafenele, spații de servicii și intrarea principală în Parcul Herăstrău.

La 10 minute de mers pe jos se află stația Piața Victoriei, un mega hub de transport, cu stații de metrou care asigură accesul către două mari magistrale.

Angajații care lucrează în acest centru de afaceri pot veni la birou cu mijloace de transport alternativ, cu bicicleta sau trotineta, pentru că în zonă se află piste amenajate și sigure.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 20 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.

Postari similare

Eminescu Office

Clădirea boutique Eminescu Office este finalizată și mai are câteva spații libere


În zona ultracentrală, un nou proiect de birouri premium este gata de închiriat, spațiile disponibile fiind la stadiul open space pregătit de fit-out, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting. Eminescu Office are două mari avantaje: amplasamentul premium, în zona Romană și reprezentabilitatea spațiului, într-o frumoasă clădire boutique, nouă, cu o recepție primitoare și facilități de […]


Citeste mai mult

Hermes Business Campus

Spații la cheie în proiectul finalizat Hermes Business Campus


Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot […]


Citeste mai mult

Maria Rosetti Tower

Maria Rosetti Tower revine pe piață, cu spații de la 180 mp


Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP. Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele […]


Citeste mai mult