8 Martie la birou: flori, urări și zâmbete

Astăzi a fost o zi specială pentru doamne și domnișoare, și gazdele lor le-au făcut să zâmbească încă de la intrarea în clădirile de birouri. Proprietarii clădirilor de birouri au vrut să fie primii care le spun angajatelor din marile proiecte imobiliare LA MULȚI ANI, de 8 Martie!

Reprezentanții developerului proiectul de birouri Openville, din Timișoara și-au întâmpinat astăzi cu zâmbete și flori angajatele care lucrează în spațiile închiriate în clădirile sale și a reușit să le facă ziua mai frumoasă. Fotografia alăturată a fost realizată în United Business Center Timișoara.

În București, proprietarul de clădiri de birouri Globalworh desfășoară campania Hello, Spring! Doamnele și domnișoarele primesc flori și fac fotografii cu spiridușii primăverii și participă la o tombolă specială, în toate clădirile acestui developer, Globalworth Tower, Glowalworth Plaza, Green Court A, Green Court B, Green Court C, BOC, Tower Center International si City Offices, între 1 și 12 martie, pe măsura ce caravana Hello Spring se mută de la o clădire la alta.

Și acestea sunt doar două exemple, din nenumăratele campanii prin care proprietarii și chiriașii de birouri moderne aduc primăvara aproape de angajați, îndemnându-i să se relaxeze un moment și să se simtă bine la locul de muncă.

Și echipa ESOP vă urează O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!

Dacă dorești mai multe informații despre clădirile de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 

 


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult

Ce fac angajații inimoși la birou de Valentine Day


În clădiri de birouri care ne îmbie la interacțiune, fapte bune și ne oferă momente de bucurie și recunoștință, să tot lucrăm! ESOP a strâns câteva din multele acțiuni frumoase care animă astăzi zonele de recepție din marile proiecte imobiliare. În Timișoara, administratorii proiectului Iulius Tower își ajută angajații firmelor chiriașe să-și  împacheteze profesionist cadourile, […]


Citeste mai mult

Cine sărbătorește Halloween-ul la birou?


Pentru angajații care lucrează în marile parcuri de birouri din București, dar și din alte mari orașe, se organizează evenimente simpatice, care se lasă cu distracție și premii. Ați verificat pagina de Facebook sau aplicația complexului de birouri unde sunteți sau ați observat mișcări de trupe la recepție? Fiți pe fază! La Iași, în clădirile […]


Citeste mai mult