8 Martie la birou: flori, urări și zâmbete

Astăzi a fost o zi specială pentru doamne și domnișoare, și gazdele lor le-au făcut să zâmbească încă de la intrarea în clădirile de birouri. Proprietarii clădirilor de birouri au vrut să fie primii care le spun angajatelor din marile proiecte imobiliare LA MULȚI ANI, de 8 Martie!

Reprezentanții developerului proiectul de birouri Openville, din Timișoara și-au întâmpinat astăzi cu zâmbete și flori angajatele care lucrează în spațiile închiriate în clădirile sale și a reușit să le facă ziua mai frumoasă. Fotografia alăturată a fost realizată în United Business Center Timișoara.

În București, proprietarul de clădiri de birouri Globalworh desfășoară campania Hello, Spring! Doamnele și domnișoarele primesc flori și fac fotografii cu spiridușii primăverii și participă la o tombolă specială, în toate clădirile acestui developer, Globalworth Tower, Glowalworth Plaza, Green Court A, Green Court B, Green Court C, BOC, Tower Center International si City Offices, între 1 și 12 martie, pe măsura ce caravana Hello Spring se mută de la o clădire la alta.

Și acestea sunt doar două exemple, din nenumăratele campanii prin care proprietarii și chiriașii de birouri moderne aduc primăvara aproape de angajați, îndemnându-i să se relaxeze un moment și să se simtă bine la locul de muncă.

Și echipa ESOP vă urează O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!

Dacă dorești mai multe informații despre clădirile de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
522 mp

Globalworth Plaza - Nusco Tower

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.000 - 10.000 mp

BOC Tower

Pompei, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
117 - 2.043 mp

City Offices

Oltenitei, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil

Postari similare

Idei de amenajare a biroului de la serviciu in stil Feng Shui. Ofera un plus de personalitate locului in care muncesti


Business park-urile pun la dispozitie spatii de birouri de inchiriat dotate modern, astfel incat utilizatorii sa se bucure de un mediu de lucru placut, care sa-i ajute sa isi desfasoare activitatea la capacitate maxima. Cu toate acestea, fiecare utilizator isi poate aduce aportul prin punerea amprentei personale asupra biroului pe care il foloseste. Alegerile pe […]


Citeste mai mult

Avantajele unor birouri open space. Iata cum influenteaza evolutia afacerii tale


Anul 2023 vine cu noi provocari pentru compania ta, caci ai ajuns in punctul in care esti nevoit sa cauti o locatie noua, care sa raspunda tuturor nevoilor business-ului pe care il detii. Piata imobiliara este extrem de ofertanta, insa, inainte de a alege, trebuie sa realizezi o analiza corecta a facilitatilor si beneficiilor pe […]


Citeste mai mult

Raspunsul la Covid 19 – regandirea spatiilor de birouri


In aceasta perioada, intelegerea impactului locului de munca asupra oamenilor este chiar mai importanta decat inainte. Proiectarea locului de munca ne va ajuta sa depasim mai repede aceasta perioada. Odata cu aparitia noului virus si implementarea perioadei de carantina, s-au facut resimtite multe schimbari ce au avut un impact puternic asupra companiilor si a modului […]


Citeste mai mult