Un zgârie nori de birouri din China arată ca o sculptură a lui Brâncuși

KPF, o renumită firmă de arhitectură din New York a realizat un proiect de birouri inspirat din Coloana Infinitului, a celebrului sculptor român Constantin Brâncuși.

Soho Gubei, cum se numește clădirea, are 38 etaje de spații de birouri de clasă A și 12 etaje de spații de retail în zona de bază.

În total, construcția are o suprafață de 158.648 mp.

Pe acoperiș este amenajată o grădină urbană, la înălțime, cu un restaurant unde se poate lua masa într-un cadru relaxat, deschise publicului larg.

Birourile din Soho Gubei sunt sustenabile, de ultimă generație, fiind certificate LEED BD+C: Core și Shell v3 – LEED 2009.

Spațiile de birouri destinate închirierii au suprafețe cuprinse între 145 mp și 1.791 mp.

Clădirea de birouri este o uriașă piesă de artă, a declarat James von Klemperer, CEO al KPF.

Construcția se află amplasată lângă un parc reprezentativ și un mall, în zona centrală a orașului Shanghai, din China.
Clădirea care seamănă cu sculptura de la Tîrgu Jiu a fost dată în folosință recent, în prezența a peste 1.000 de invitați din rândul oficialităților. La inaugurare, în lobby a fost organizată o uriașă expoziție de artă.

Coloana Infinitului este o sculptură uriașă realizată în 1938 de către celebrul artist Constantin Brâncuşi, în cadrul Ansamblului Monumental din Târgu Jiu, din care mai fac parte și Poarta sărutului și Masa tăcerii. Coloana are o înălțime de 29,35 metri, fiind compusă din 16 module octaedrice suprapuse, cu două jumătăți la extremități.

Clădirea de birouri din China are o înălțime de 170 metri, fiind de peste 10 ori mai mare decât sculptura noastră și are ca design de bază aceleași module octaedrice suprapuse.

Dacă dorești mai multe informații despre clădirile de birouri moderne din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
290 - 9.648 mp

Sky Tower

Floreasca, Bucuresti
  • 18€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
350 - 5.907 mp

Sema Parc cladirea London

Splaiul Independentei, Bucuresti
  • 15€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
700 - 2.765 mp

ONE Tower

Floreasca, Bucuresti
  • 22€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
365 - 19.397 mp

Equilibrium 2

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

În Amsterdam, Primăria desființează parcările pentru mașini, înlocuindu-le cu parcări pentru biciclete și noi zone verzi


Primăria din Amsterdam vrea să reducă 11.200 locuri de parcare pentru mașini, până în 2025, prin micșorarea numărului de permise de parcare acreditate. În acest oraș, doar 22% din rezidenți folosesc zilnic mașina pentru a merge la birou, majoritatea apelând la bicicletă. Drept pentru care, mereu este nevoie de noi locuri de parcare pentru biciclete […]


Citeste mai mult

Birourile Le Monde din Paris vor fi un exemplu de excelență în arhitectură


În acest an se va da în folosință proiectul de birouri al sediului central Le Monde, din districtul Paris Rive Gauche, în Paris, cu un design considerat îndrăzneț, care a găsit cea mai eficientă soluție pentru amplasamentul dat și integrarea în peisajul urban, potrivit publicațiilor internaționale cu profil de arhitectură. Sub forma unul pod stilizat, […]


Citeste mai mult

Evoluția piețelor imobiliare în plan internațional și oportunitățile în lumea de business IV


România, gazdă a evenimentului CORFAC International Summer, 2018, are o piață imobiliară cu multe oportunități, atât pe segmentul de birouri (cu un stoc ce se ridică la aprox. 3 mil. mp), cât si pe cel industrial (aprox. 1,8 mil la final de 2017). „Piața imobiliară din București traversează o perioadă de efervescență pe segmentul investițiilor, […]


Citeste mai mult