Un zgârie nori de birouri din China arată ca o sculptură a lui Brâncuși

KPF, o renumită firmă de arhitectură din New York a realizat un proiect de birouri inspirat din Coloana Infinitului, a celebrului sculptor român Constantin Brâncuși.

Soho Gubei, cum se numește clădirea, are 38 etaje de spații de birouri de clasă A și 12 etaje de spații de retail în zona de bază.

În total, construcția are o suprafață de 158.648 mp.

Pe acoperiș este amenajată o grădină urbană, la înălțime, cu un restaurant unde se poate lua masa într-un cadru relaxat, deschise publicului larg.

Birourile din Soho Gubei sunt sustenabile, de ultimă generație, fiind certificate LEED BD+C: Core și Shell v3 – LEED 2009.

Spațiile de birouri destinate închirierii au suprafețe cuprinse între 145 mp și 1.791 mp.

Clădirea de birouri este o uriașă piesă de artă, a declarat James von Klemperer, CEO al KPF.

Construcția se află amplasată lângă un parc reprezentativ și un mall, în zona centrală a orașului Shanghai, din China.
Clădirea care seamănă cu sculptura de la Tîrgu Jiu a fost dată în folosință recent, în prezența a peste 1.000 de invitați din rândul oficialităților. La inaugurare, în lobby a fost organizată o uriașă expoziție de artă.

Coloana Infinitului este o sculptură uriașă realizată în 1938 de către celebrul artist Constantin Brâncuşi, în cadrul Ansamblului Monumental din Târgu Jiu, din care mai fac parte și Poarta sărutului și Masa tăcerii. Coloana are o înălțime de 29,35 metri, fiind compusă din 16 module octaedrice suprapuse, cu două jumătăți la extremități.

Clădirea de birouri din China are o înălțime de 170 metri, fiind de peste 10 ori mai mare decât sculptura noastră și are ca design de bază aceleași module octaedrice suprapuse.

Dacă dorești mai multe informații despre clădirile de birouri moderne din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
290 - 9.648 mp

Sky Tower

Floreasca, Bucuresti
  • 18,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
701 - 16.915 mp

Sema Parc cladirea London

Splaiul Independentei, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
mp

ONE Tower

Floreasca, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
500 - 19.600 mp

Equilibrium 2

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

Inaugurarea celei mai înalte clădiri de birouri din Japonia, Azabudai Hills Mori JP Tower


Situat în inima districtului de afaceri Toranomon din Tokio, Azabudai Hills este un complex multifuncțional care își propune să fie mult mai mult decât doar un alt proiect de clădiri înalte. Azabudai Hills este dezvoltat de Mori Building, dezvoltator imobiliar faimos pentru crearea unor dezvoltări urbane populare precum Roppongi Hills, Toranomon Hills și Ark Hills. […]


Citeste mai mult

De la Energie la Adrenalina: CopenHill – Centrala Energetică și Pârtia de Schi Revoluționară din Copenhaga


CopenHill este o centrală energetică modernă ce arde deșeurile produse de rezidenții din Copenhaga pentru a genera atât energie electrică, cât și termică. Această abordare permite reciclarea partială a deșeurilor municipale, reducându-se semnificativ cantitatea care ajunge în gropile de gunoi. De asemenea, căldura produsă este valorificată pentru încălzirea locuințelor din oraș. Prin urmare, CopenHill contribuie […]


Citeste mai mult

În Amsterdam, Primăria desființează parcările pentru mașini, înlocuindu-le cu parcări pentru biciclete și noi zone verzi


Primăria din Amsterdam vrea să reducă 11.200 locuri de parcare pentru mașini, până în 2025, prin micșorarea numărului de permise de parcare acreditate. În acest oraș, doar 22% din rezidenți folosesc zilnic mașina pentru a merge la birou, majoritatea apelând la bicicletă. Drept pentru care, mereu este nevoie de noi locuri de parcare pentru biciclete […]


Citeste mai mult