CORFAC “debarcă” in Europa!

Următoarele două evenimente CORFAC International programate pentru 2018 vor avea loc în două țări europene, România și Marea Britanie.

Seria întâlnirilor de lucru începe la București, România cu “CORFAC International Summer Affiliate Meeting”, ce va avea loc între 21 și 25 iunie 2018, urmând ca mai apoi la Londra, Marea Britanie să aibă loc “CORFAC International 2018 Fall Summit”, în luna septembrie.

La întâlnirea CORFAC din Romania se va discuta despre evoluția piețelor de real estate în plan internațional, oportunitățile în lumea de business post-Brexit și fluidizarea colaborării între piețele regionale și internaționale pentru membrii CORFAC. Participanții vor vizita proprietăți imobiliare din București cu un mare potențial investițional si se vor prezenta idei pentru dezvoltarea de business în regiune.

Evenimentul va reuni membri CORFAC din 10 țări – SUA, Marea Britanie, Germania, Rusia, Franța, Italia, Irlanda, Israel, Mexic și România.

De ce în Europa?

In primul rând, datorită expansiunii constante înregistrate de CORFAC în ultimii ani în perimetrul european și de asemenea datorită înregistrării unei rapide creșteri economice în Europa, ce antrenează o creștere continuă a cererii de produse imobiliare și de investiții. În 2017, primele 10 orașe europene în clasamentul investițiilor au atras peste 84 miliarde euro (mai exact aprox. 100 miliarde dolari), conform studiului realizat de PwC si Urban Land Institute: „Tendințe emergente în domeniul imobiliar, Europa 2018. Reformarea viitorului”.

România, țara gazdă a primei întâlniri CORFAC, se află și ea într-o etapă de maturizare, în 2018, pentru prima dată existând șansa ca piața investițiilor imobiliare să atingă un miliard de euro ( 1,15 miliarde dolari).

Printre cei prezenți la reuniunea din Romania se vor număra Andrew Jaffe (US), in calitate de President CORFAC International, Miguel Cavazos (Mexic), President al Comitetului International si Alistair Subba Row (UK), Membru al Comitetului Executiv.

Ne face plăcere să găzduim in Romania acest eveniment. Piața imobiliară din România se află într-un moment de expansiune în care toate segmentele imobiliare comerciale sunt pe un trend pozitiv și oferă numeroase oportunități de investiții pentru partenerii din regiune”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Mai multe detalii despre programul evenimentului disponibile aici: CORFAC Events.

Despre CORFAC International

Înființată in 1989, CORFAC International este una dintre rețelele de top din domeniul imobiliar. Membrii CORFAC au expertiză în brokeraj pe segmentul industrial, birouri, investiții si retail. CORFAC acoperă 80 de piețe în plan internațional – 46 de piețe in SUA, 6 în Canada și 27 pe piețe internaționale, inclusiv Australia, Columbia, Franța, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Mexic, România, Rusia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Elveția și Regatul Unit. Anual, la nivelul CORFAC se realizează peste 10.000 tranzacții. În 2017 acestea au însumat peste 50 milioane mp, valoarea lor depășind 8 miliarde dolari.

De-a lungul timpului, membri CORFAC au asistat companii precum Amazon, Boeing, FedEx, General Electric, General Motors si McDonalds.

Despre ESOP

ESOP este una dintre companiile de referință în piața imobiliară numărându-se în rândul primelor 5 companii specializate in segmentul comercial al pieței din România. Din 2013, ESOP este membru afiliat al CORFAC International pentru Romania. Cu peste 16 ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de consultanți pe segmentul spațiilor de birouri, ESOP a tranzacționat în ultimii 3 ani peste 120.000 mp spații de birouri.

Printre clienții ce au ales serviciile ESOP de-a lungul timpului se numără companii importante precum: HARMAN Romania, HELLA Romania, IPSOS Interactive Services, Konica Minolta, Lugera & Makler, ENEL, Alcedo, Sygenta, SNC Lavalin, 1 and 1 Romania, Asseco, şi alţii.

PENTRU DETALII:
Maria Neda
PR & Media Coordinator
0737.88.88.70, 0730.55.22.11
[email protected]

Dacă dorești mai multe informații despre piata imobiliară din Romania și in special despre piata birourilor din Bucuresti, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
490 - 30.000 mp

The Light

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
903 - 36.788 mp

CTPark Bucharest

Dragomiresti-Vale, București Ilfov
  • Preț la cerere!
Thumb
1.332 - 8.800 mp constr.

Hundertwasser House

Caramfil, Bucuresti
  • 3.000.996 - 19.826.400€, negociabil

Postari similare

În Amsterdam, Primăria desființează parcările pentru mașini, înlocuindu-le cu parcări pentru biciclete și noi zone verzi


Primăria din Amsterdam vrea să reducă 11.200 locuri de parcare pentru mașini, până în 2025, prin micșorarea numărului de permise de parcare acreditate. În acest oraș, doar 22% din rezidenți folosesc zilnic mașina pentru a merge la birou, majoritatea apelând la bicicletă. Drept pentru care, mereu este nevoie de noi locuri de parcare pentru biciclete […]


Citeste mai mult

Birourile Le Monde din Paris vor fi un exemplu de excelență în arhitectură


În acest an se va da în folosință proiectul de birouri al sediului central Le Monde, din districtul Paris Rive Gauche, în Paris, cu un design considerat îndrăzneț, care a găsit cea mai eficientă soluție pentru amplasamentul dat și integrarea în peisajul urban, potrivit publicațiilor internaționale cu profil de arhitectură. Sub forma unul pod stilizat, […]


Citeste mai mult

Un zgârie nori de birouri din China arată ca o sculptură a lui Brâncuși


KPF, o renumită firmă de arhitectură din New York a realizat un proiect de birouri inspirat din Coloana Infinitului, a celebrului sculptor român Constantin Brâncuși. Soho Gubei, cum se numește clădirea, are 38 etaje de spații de birouri de clasă A și 12 etaje de spații de retail în zona de bază. În total, construcția […]


Citeste mai mult