CITE, orașul viitorului unde vor fi testate noile tehnologii în construcții și transport

Unii îi spun orașul de un miliard de dolari, alții orașul fantomă, pentru că nu va avea nici un locuitor, dar oricum l-am denumi, acest proiect, CITE (The Center for Innovation, Testing and Evaluation), ar putea revoluționa modul de viață al omenirii.

Nu v-ați dori să ajungeți la birou cu o capsulă care să aibă peste 200 km la oră, iar acolo să vă aștepte deja un ceai cald, la un desk primitor, cu 0 consum de energie? Peste câțiva ani acest lucru ar putea fi posibil, dacă proiectul CITE va da roade.

Compania Pegasus Global Holdings și-a propus să construiască un oraș întreg pentru a testa noile tehnologii în construcții, transport, telecomunicații și energie regenerabilă, dar fără a fi locuit și a pune în pericol viața oamenilor, în perioada de testare.

CITE se va întinde pe 24 de kilometri patrati și va avea de la zgârie nori cu destinație de birouri, școală, poliție și mall, până la zonă rezidențială de suburbie, străzi tip canion (printre clădiri înalte), dar și o zonă de autostradă, care să îl înconjoare, unde vor fi testate noile metode de transport, de la mașini ghidate de la distanță, până la mijloace de transport de mare viteză.

Clădirile vor fi realizate cu tehnologii noi de construcție, aici fiind testate și monitorizate materiale avangardiste, cât mai rezistente și ecologice, precum și metode în premieră de producere a energiilor regenerabile.

De aceea, orașul este proiectat a fi ca un imens laborator, controlat dintr-un campus aflat în apropiere, în zonele de testare fiind interzis accesul oamenilor.

Dacă dorești mai multe informații despre parcurile de afaceri din Bucuresti ce folosesc tehnologii inovatoare, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 12.043 mp

ONE Cotroceni Park

Cotroceni, Bucuresti
  • 16 - 16,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
240 - 3.000 mp

Oregon Park Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.200 mp

The Landmark

Romana, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Inaugurarea celei mai înalte clădiri de birouri din Japonia, Azabudai Hills Mori JP Tower


Situat în inima districtului de afaceri Toranomon din Tokio, Azabudai Hills este un complex multifuncțional care își propune să fie mult mai mult decât doar un alt proiect de clădiri înalte. Azabudai Hills este dezvoltat de Mori Building, dezvoltator imobiliar faimos pentru crearea unor dezvoltări urbane populare precum Roppongi Hills, Toranomon Hills și Ark Hills. […]


Citeste mai mult

De la Energie la Adrenalina: CopenHill – Centrala Energetică și Pârtia de Schi Revoluționară din Copenhaga


CopenHill este o centrală energetică modernă ce arde deșeurile produse de rezidenții din Copenhaga pentru a genera atât energie electrică, cât și termică. Această abordare permite reciclarea partială a deșeurilor municipale, reducându-se semnificativ cantitatea care ajunge în gropile de gunoi. De asemenea, căldura produsă este valorificată pentru încălzirea locuințelor din oraș. Prin urmare, CopenHill contribuie […]


Citeste mai mult

În Amsterdam, Primăria desființează parcările pentru mașini, înlocuindu-le cu parcări pentru biciclete și noi zone verzi


Primăria din Amsterdam vrea să reducă 11.200 locuri de parcare pentru mașini, până în 2025, prin micșorarea numărului de permise de parcare acreditate. În acest oraș, doar 22% din rezidenți folosesc zilnic mașina pentru a merge la birou, majoritatea apelând la bicicletă. Drept pentru care, mereu este nevoie de noi locuri de parcare pentru biciclete […]


Citeste mai mult