Se lucrează intens la faza a treia proiectului Timpuri Noi Square

Construcția TN Offices 3, ultima clădire de birouri din prima etapă a proiectului Timpuri Noi Square intră în linie dreaptă, conform monitorizării ESOP. TN Offices 3 este cel de-al treilea corp de clădire din proiect, amplasat în zona dinspre Splaiul Independenței și va avea în total o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 20.063 mp, dispusă pe șapte niveluri. La începutul acestui an, în Timpuri Noi Square mai este disponibilă la închiriere sau pre-închiriere o suprafață de birouri de mai puțin de 6.000 mp.

Clădirea de birouri Timpuri Noi Offices 3 este prevăzută a se da în folosință în trimestrul doi din acest an.

Prin livrarea acestor spații de birouri, se va închide prima componentă de birouri a proiectului Timpuri Noi Square, care va avea în total o suprafață închiriabilă de peste 50.000 mp și care se compune din TN Offices 1 – cu o suprafață închiriabilă de 14.280 mp, TN Offices 2 – 20.100 mp și TN Offices 3 cu 20.063 mp.

Spațiile de birouri din prima fază de birouri au la parter și o zonă de retail și servicii de 3.000 mp, amenajate într-o zonă de plaza, cu mai multe cafenele, restaurante și bistrouri, cu spații de relaxare în aer liber. Deja Timpuri Noi Square este o destinație și pentru clienții de târguri pop art și handmade, în incinta sa fiind organizate periodic diverse evenimente.

De asemenea, proiectul va avea la sfârșitul verii în total 920 de locuri de parcare, pentru angajații firmelor care lucrează în spațiile de birouri și invitații lor.

Birourile TN Offices 3 sunt precertificate BREEAM Excellent, având standarde construcție pentru birouri de clasă A, generator de rezervă pentru sistemele de siguranță, sistem de climatizare HVAC cu o capacitate de ventilație superioară și 100% aport aer proaspăt, iluminat cu sistem eficient LED. Prin proiect, clădirile de birouri au prevăzute ferestre mari, luminoase, cu o panoramă unică către zona Tineretului și răul Dâmbovița.

Zona Timpuri Noi, unde se află amplasat proiectul de birouri, se află în partea de centru-est a Bucureștiului, lângă stația de metrou Timpuri Noi, la o stație de metrou de zona Unirii, punctul zero al Capitalei.

Anul trecut, în zonă s-au obținut numeroase autorizații de construire pentru blocuri cu sute de apartamente de locuit, care vor duce la un tandem fericit între dezvoltarea noului pol de birouri și crearea unor facilități moderne de locuit și retail pentru angajații companiilor chiriașe. La 100 de metri de proiect, se află un campus studențesc privat și două universități private: Universitatea Titu Maiorescu și Universitatea Nicolae Titulescu.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult