Prima mare tranzacție de birouri în zona Expoziției: ING preînchiriază în Bluerose Office Campus

Proiectul Bluerose Office Campus, redenumit Expo Business Park dezvoltat de catre Portland Trust, atrage primul său client, încă din faza de construcție, grupul olandez ING urmând a ocupa integral clădirea 3, cu o suprafață totală de 17.831 mp spații de birouri, cu drept cu expansiune de încă 5.000 mp, în clădirea 2.

Campusul de birouri Bluerose, se construiește în partea de centru-nord a Capitalei, în zona Expoziției, aproape de Casa Presei Libere și centrul expozițional Romexpo.

La 9 minute de mers pe jos de proiect se află stația de metrou Jiului.

Bluerose Office Campus – Cladirea 3 va avea două niveluri subterane, parter și nouă etaje, cu terase verzi. De altfel, întregul proiect este gândit cu mare atenție pentru a crea un peisaj urban și totodata ecologic. Conceptul spațiilor exterioare este destinat socializării, cu multe spații verzi, dar și cu zone de networking și relaxare, cu un amfiteatru, zona de cafenele, zonă de expoziții. Energia electrică pentru iluminarea spațiilor exterioare va fi furnizată de panouri solare și de mori de vânt moderne.

În clădire se vor amenaja spații pentru încărcarea bateriilor, pentru mașinile electrice și această clădire va avea la dispoziție și un total de 272 locuri de parcare.

Zona Expoziției a intrat de curând pe radarul marilor chiriași de birouri și, potrivit estimărilor lui Alexandru Petrescu, Manager în cadrul ESOP | Corfac Internațional, va deveni un important reper pe harta marilor dezvoltări imobiliare, în următorii cinci ani.

În zona Expoziției au cumpărat terenuri mari, companii internaționale – precum GTC, Portland, dar și românești – ca Impact SA și oameni de afaceri români, precum Dan Șucu. Scopul este de a construi proiecte de birouri cu zeci de mii de metri pătrați și ansambluri rezidențiale extinse, cu sute de apartamente.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Expo Business Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
928 mp

Expo Business Park

Presei Libere, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
300 - 28.000 mp

Expozitiei 1 Bucuresti

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,25 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.068 - 18.024 mp

City Rose Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
980 mp

Expo Business Park cladirea 2

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult