Prima fază a proiectului Metroffice este aproape de darea în folosință

Pe șantierul de la Metroffice se lucrează de zor și în curând în prima clădire din faza I a proiectului de spații de birouri de clasă A se vor muta cei dintâi chiriași. Clădirea este în stadiul de lucru la finisajele interioare.

Metroffice este unul din cele mai curajoase proiecte din zona de centru-nord a Capitalei, ca anvergură, dar și ca facilități, urmând a avea și acces direct către stația de metrou Pipera.

Prima fază a Metroffice prevede construirea a 40.000 mp de spații de birouri de clasă A, primitoare, confortabile și la standarde înalte de calitate, care întrunesc condițiile unor birouri green.

Clădirea are certificat LEED Gold, cu extra confort HVAC, cu  fațade complete din sticlă, pentru asigurarea unui maxim de lumină naturală în spațiile de lucru, ferestre care se deschid,  grădini înverzite pe acoperiș și o piațetă interioară cu o zonă verde generoasă.

DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA

Proiectul Metroffice prevede construirea a 600 locuri de parcare subterane și acces direct din parcare în zona de lobby.

Spațiile interioare sunt flexibile, după sistemul buid to suit, potențialii chiriași care contractează în perioada de construcție având posibilitatea să-și personalizeze spațiile de birouri și să beneficieze de o chirie negociabilă.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din proiectul Metroffice, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult

Iulius Romexpo

Cum va arăta proiectul Iulius Romexpo, cel mai mare parc de business din București


Iulius Romexpo bate recordul la mai multe capitole: cele mai multe funcțiuni în același proiect (birouri, centru de conferințe, spații de co-working, apartamente, retail, parc acvatic, grădină, fresh-market, hotel, spațiu expozițional și cultural), cele mai multe birouri la un loc – circa 300.000 mp, cea mai mare suprafață desfășurată dezvoltată de un investitor într-un proiect […]


Citeste mai mult