Prima fază a proiectului Metroffice este aproape de darea în folosință

Pe șantierul de la Metroffice se lucrează de zor și în curând în prima clădire din faza I a proiectului de spații de birouri de clasă A se vor muta cei dintâi chiriași. Clădirea este în stadiul de lucru la finisajele interioare.

Metroffice este unul din cele mai curajoase proiecte din zona de centru-nord a Capitalei, ca anvergură, dar și ca facilități, urmând a avea și acces direct către stația de metrou Pipera.

Prima fază a Metroffice prevede construirea a 40.000 mp de spații de birouri de clasă A, primitoare, confortabile și la standarde înalte de calitate, care întrunesc condițiile unor birouri green.

Clădirea are certificat LEED Gold, cu extra confort HVAC, cu  fațade complete din sticlă, pentru asigurarea unui maxim de lumină naturală în spațiile de lucru, ferestre care se deschid,  grădini înverzite pe acoperiș și o piațetă interioară cu o zonă verde generoasă.

DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA

Proiectul Metroffice prevede construirea a 600 locuri de parcare subterane și acces direct din parcare în zona de lobby.

Spațiile interioare sunt flexibile, după sistemul buid to suit, potențialii chiriași care contractează în perioada de construcție având posibilitatea să-și personalizeze spațiile de birouri și să beneficieze de o chirie negociabilă.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din proiectul Metroffice, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
591 - 14.160 mp

Metroffice Bucuresti

Pompei, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 1.900 mp

Metroffice cladirea A

Pompei, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult