Prima fază a proiectului Metroffice este aproape de darea în folosință

Pe șantierul de la Metroffice se lucrează de zor și în curând în prima clădire din faza I a proiectului de spații de birouri de clasă A se vor muta cei dintâi chiriași. Clădirea este în stadiul de lucru la finisajele interioare.

Metroffice este unul din cele mai curajoase proiecte din zona de centru-nord a Capitalei, ca anvergură, dar și ca facilități, urmând a avea și acces direct către stația de metrou Pipera.

Prima fază a Metroffice prevede construirea a 40.000 mp de spații de birouri de clasă A, primitoare, confortabile și la standarde înalte de calitate, care întrunesc condițiile unor birouri green.

Clădirea are certificat LEED Gold, cu extra confort HVAC, cu  fațade complete din sticlă, pentru asigurarea unui maxim de lumină naturală în spațiile de lucru, ferestre care se deschid,  grădini înverzite pe acoperiș și o piațetă interioară cu o zonă verde generoasă.

DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA

Proiectul Metroffice prevede construirea a 600 locuri de parcare subterane și acces direct din parcare în zona de lobby.

Spațiile interioare sunt flexibile, după sistemul buid to suit, potențialii chiriași care contractează în perioada de construcție având posibilitatea să-și personalizeze spațiile de birouri și să beneficieze de o chirie negociabilă.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din proiectul Metroffice, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
199 - 14.160 mp

Metroffice

Pompei, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
199 mp

Metroffice cladirea A

Pompei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.000 - 14.160 mp

Metroffice cladirea B

Pompei, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
591 - 6.726 mp

Metroffice cladirea C

Pompei, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult