Portland a vândut întregul proiect Oregon Park

Cumpărătorul Oregon Park este fondul de investiții, Lion’s Head Investments. Oregon Park este un reper important în piața spațiilor de birouri de clasă A, din zona de centru-nord, în noul BBC (Bucharest Business Core) din București, potrivit monitorizării ESOP Consulting l CORFAC International, datorită faptului că are sub contract chiriași ancoră de renume, precum Oracle și Deloitte.

Suma vehiculată pentru vânzarea Oregon Park depășește 100 milioane de euro. Aceasta este cea de-a doua mare tranzacție de birouri din București, în 2018, după vânzarea primei clădiri din complexul Campus 6, situat în zona de centru-vest, în apropierea Politehnicii București.

Oregon Park se află situat la intersecția dintre bulevardul Barbu-Văcărescu și Șoseaua Pipera, în apropiere de Mall Promenada, la 600 metri de stația de metrou Aviației.

Complexul Oregon Park este construit după standardele clădirilor verzi, eficient energetic, fiind certificat cu calificativul BREEAM Excellent. De asemenea, proiectul beneficiază de spații verzi generoase, frumos amenajate, atractive, întinse pe patru hectare.

Clădirile de birouri au iluminat cu sistem LED, spații mari vitrate cu iluminat natural eficient și un sistem geotermal inovator de încălzire, cu pompe de căldură, care reduce cu 30% costurile de încălzire și răcire a spațiilor.

Oregon Park are trei clădiri de birouri, două finalizate și una în construcție și o suprafață închiriabilă totală de birouri de circa 70.000 mp: clădirea Oregon Park A are o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 20.104 mp, Oregon Park B are o suprafață de birouri de 24.619 mp, iar Oregon Park C va avea o suprafață închiriabilă de 24.619 mp.

Dacă dorești mai multe informații despre spații disponibile la închiriere în București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.0% comision
Thumb
240 - 3.000 mp

Oregon Park Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
3.000 mp

Oregon Park cladirea A

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
240 - 4.529 mp

Oregon Park cladirea B

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.838 mp

Oregon Park cladirea C

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult