Pornesc lucrările la Globalworth Square, din zona Aviației

Proiectul Globalworth Square va avea 14 etaje de spații de birouri și este amplasat lângă Promenada Mall și la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviației, potrivit monitorizării ESOP.

Se estimează că noul turn de birouri se va da în folosință în primul trimestru din 2020 și va avea o suprafață închiriabilă de 29.500 mp, cu spații de birouri de clasă A tip open space. Suprafața minimă închiriabilă este de 2.000 mp.

Parterul va găzdui un spațiu de servicii, în principal restaurante, cafenele și o zonă de retail. Globalworth Square va fi o clădire verde, prin integrarea celor mai noi tehnologii în materie de energie regenerabilă, respectiv sisteme de energie geotermală și fotovoltaică.

Clădirea de birouri va beneficia și de 450 locuri de parcare în subteran, dispuse pe trei niveluri. Pentru angajații care vor veni la birou cu bicicleta, vor fi instalate vestiare și parcări speciale.

Zona Aviației- Barbu-Văcărescu – Floreasca este primul pol modern de business din București, aici fiind concentrate cele mai bine cotate clădiri noi de birouri de clasă A, construite după 2012. Printre marii chiriași actuali ai proiectelor de birouri din zonă se numără companiile Oracle, Huawei, Vodafone, Orange, Kellogg, Wipro, Microsoft, General Motors, Sandoz și Allianz.

Viitoarea clădire de birouri Globalworth Square se află chiar între cele mai bine amplasate sedii de birouri din Aviației, foarte aproape de Promenada Mall, care are numeroase facilități de shopping și food, dar este și un reper privind organizarea de evenimente și festivaluri de sezon.

Apropierea de Podul Băneasa asigură un acces ușor către zona rezidențială Băneasa-Pipera, dar și către zona Victoriei și Parcul Herăstrău.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile disponibile in Globalworth Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
440 - 19.397 mp

Equilibrium Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
562 - 5.532 mp

Oregon Park Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

Constructia proiectului de birouri @Expo a fost finalizata


Compania belgiană Atenor a finalizat recent construcția integrala a complexului de birouri @Expo, situat pe bulevardul Expozitiei din București. Proiectul, cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, este format din trei clădiri, A, B1 și B2, și dispune de o serie de caracteristici inovatoare, care îl fac unul dintre cele mai moderne […]


Citeste mai mult

Cea de-a doua cladire de birouri din proiectul U Center se apropie de finalizare


Cea de-a doua cladire de birouri din cadrul parcului de afaceri U Center este in curs de constructie si va fi finalizata in a doua jumatate a acestui an. Are dispunere pe subsol pentru parcare, parter si opt etaje pentru spatii de birouri de inchiriat, cu suprafete mari, deschise, pe fiecare etaj. Denumirea business park-ului […]


Citeste mai mult

ONE Cotroceni Park faza 2, prima cladire de birouri livrata in 2023


Prima luna a anului a adus si prima livrare a unei cladiri de birouri, si anume cea de-a doua cladire a proiectului ONE Cotroceni Park, singura cladire cu finalizare in 2023 in zona Central-Vestica. ONE Cotroceni este un proiect de transformare completa a unei platforme industriale, fosta fabrica Ventilatorul. Dezvoltat pe un teren de peste […]


Citeste mai mult