Pornesc lucrările la Globalworth Square, din zona Aviației

Proiectul Globalworth Square va avea 14 etaje de spații de birouri și este amplasat lângă Promenada Mall și la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviației, potrivit monitorizării ESOP.

Se estimează că noul turn de birouri se va da în folosință în primul trimestru din 2020 și va avea o suprafață închiriabilă de 29.500 mp, cu spații de birouri de clasă A tip open space. Suprafața minimă închiriabilă este de 2.000 mp.

Parterul va găzdui un spațiu de servicii, în principal restaurante, cafenele și o zonă de retail. Globalworth Square va fi o clădire verde, prin integrarea celor mai noi tehnologii în materie de energie regenerabilă, respectiv sisteme de energie geotermală și fotovoltaică.

Clădirea de birouri va beneficia și de 450 locuri de parcare în subteran, dispuse pe trei niveluri. Pentru angajații care vor veni la birou cu bicicleta, vor fi instalate vestiare și parcări speciale.

Zona Aviației- Barbu-Văcărescu – Floreasca este primul pol modern de business din București, aici fiind concentrate cele mai bine cotate clădiri noi de birouri de clasă A, construite după 2012. Printre marii chiriași actuali ai proiectelor de birouri din zonă se numără companiile Oracle, Huawei, Vodafone, Orange, Kellogg, Wipro, Microsoft, General Motors, Sandoz și Allianz.

Viitoarea clădire de birouri Globalworth Square se află chiar între cele mai bine amplasate sedii de birouri din Aviației, foarte aproape de Promenada Mall, care are numeroase facilități de shopping și food, dar este și un reper privind organizarea de evenimente și festivaluri de sezon.

Apropierea de Podul Băneasa asigură un acces ușor către zona rezidențială Băneasa-Pipera, dar și către zona Victoriei și Parcul Herăstrău.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile disponibile in Globalworth Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
1.200 - 22.000 mp

Green Court Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
440 - 19.397 mp

Equilibrium Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
240 - 3.000 mp

Oregon Park Bucuresti

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult