Pornesc lucrările la Globalworth Square, din zona Aviației

Proiectul Globalworth Square va avea 14 etaje de spații de birouri și este amplasat lângă Promenada Mall și la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviației, potrivit monitorizării ESOP.

Se estimează că noul turn de birouri se va da în folosință în primul trimestru din 2020 și va avea o suprafață închiriabilă de 29.500 mp, cu spații de birouri de clasă A tip open space. Suprafața minimă închiriabilă este de 2.000 mp.

Parterul va găzdui un spațiu de servicii, în principal restaurante, cafenele și o zonă de retail. Globalworth Square va fi o clădire verde, prin integrarea celor mai noi tehnologii în materie de energie regenerabilă, respectiv sisteme de energie geotermală și fotovoltaică.

Clădirea de birouri va beneficia și de 450 locuri de parcare în subteran, dispuse pe trei niveluri. Pentru angajații care vor veni la birou cu bicicleta, vor fi instalate vestiare și parcări speciale.

Zona Aviației- Barbu-Văcărescu – Floreasca este primul pol modern de business din București, aici fiind concentrate cele mai bine cotate clădiri noi de birouri de clasă A, construite după 2012. Printre marii chiriași actuali ai proiectelor de birouri din zonă se numără companiile Oracle, Huawei, Vodafone, Orange, Kellogg, Wipro, Microsoft, General Motors, Sandoz și Allianz.

Viitoarea clădire de birouri Globalworth Square se află chiar între cele mai bine amplasate sedii de birouri din Aviației, foarte aproape de Promenada Mall, care are numeroase facilități de shopping și food, dar este și un reper privind organizarea de evenimente și festivaluri de sezon.

Apropierea de Podul Băneasa asigură un acces ușor către zona rezidențială Băneasa-Pipera, dar și către zona Victoriei și Parcul Herăstrău.

Dacă dorești mai multe informații despre spațiile disponibile in Globalworth Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult