Mai sunt doar două etaje disponibile, în The Light One, unde s-a deschis clinica Regina Maria

The Light One

Clădirea de birouri de lângă Universitatea Politehnică din București se apropie de finalizare și spațiile de birouri sunt pre-închiriate în marea majoritate, potrivit unei monitorizări ESOP. Unul din chiriașii principali, operatorul de clinici medicale Regina Maria a realizat amenajarea interioară și a inaugurat spațiul.
Rețeaua Regina Maria a deschis Policlinica privată de pediatrie The Light, considerată ca fiind cea mai mare unitate medicală cu servicii pentru copii. Centrul de sănătate include și o clinică Kinetic Sport&Medicine.

În total, în spațiul de la parter de la The Light se află 19 cabinete pentru consultanții, șase săli speciale pentru tratamente, vaccinări, investigații, două locuri de joacă pentru copii, un spațiu pentru parcat cărucioarele, o zonă lounge pentru adulți și o sală de conferințe pentru ședințe medicale și workshop-uri pentru părinți. În clinica de kinetoterapie, destinată atât copiilor, cât și adulților, sunt amenajate separat alte 15 cabinete specializate.
Proiectul The Light prevede construirea a trei clădiri înalte de birouri de clasă A: The Light One, The Light Two și The Light Three.

The Light One are 11 niveluri și  în total o suprafață închiriabilă de 21.653 mp. În acest moment mai sunt două etaje libere.

The Light se află în noul hub de birouri Politehnică-Grozăvești-Orhideea, în imediata apropiere a Universității Politehnice din București, la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Politehnică.

La șapte minute de mers pe jos se află Cotroceni Mall și la 10 minute de mers pe jos Grădina Botanică și Palatul Cotroceni, sediul administrației prezidențiale.

Zona cunoaște o dezvoltare accelerată, pe lângă clădirile noi de birouri, cu spații de servicii la parter, fiind în lucru sau finalizate ansambluri rezidențiale care totalizează peste 10.000 apartamente noi, la o distanță de maximum un kilometru. Astfel, există posibilitatea ca actualii și viitorii angajați să găsească soluții de locuire avantajoase, atât din punct de vedere calitativ, cât și al distanței mici, pe care le pot parcurge pe jos sau cu mijloace de transport alternative, în siguranță: biciclete sau trotinete.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Light, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult

Cum va arăta proiectul One Cotroceni Park


ONE Cotroceni Park este cel mai probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Și este probabil și una dintre cele mai […]


Citeste mai mult