Mai sunt doar două etaje disponibile, în The Light One, unde s-a deschis clinica Regina Maria

The Light One

Clădirea de birouri de lângă Universitatea Politehnică din București se apropie de finalizare și spațiile de birouri sunt pre-închiriate în marea majoritate, potrivit unei monitorizări ESOP. Unul din chiriașii principali, operatorul de clinici medicale Regina Maria a realizat amenajarea interioară și a inaugurat spațiul.
Rețeaua Regina Maria a deschis Policlinica privată de pediatrie The Light, considerată ca fiind cea mai mare unitate medicală cu servicii pentru copii. Centrul de sănătate include și o clinică Kinetic Sport&Medicine.

În total, în spațiul de la parter de la The Light se află 19 cabinete pentru consultanții, șase săli speciale pentru tratamente, vaccinări, investigații, două locuri de joacă pentru copii, un spațiu pentru parcat cărucioarele, o zonă lounge pentru adulți și o sală de conferințe pentru ședințe medicale și workshop-uri pentru părinți. În clinica de kinetoterapie, destinată atât copiilor, cât și adulților, sunt amenajate separat alte 15 cabinete specializate.
Proiectul The Light prevede construirea a trei clădiri înalte de birouri de clasă A: The Light One, The Light Two și The Light Three.

The Light One are 11 niveluri și  în total o suprafață închiriabilă de 21.653 mp. În acest moment mai sunt două etaje libere.

The Light se află în noul hub de birouri Politehnică-Grozăvești-Orhideea, în imediata apropiere a Universității Politehnice din București, la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Politehnică.

La șapte minute de mers pe jos se află Cotroceni Mall și la 10 minute de mers pe jos Grădina Botanică și Palatul Cotroceni, sediul administrației prezidențiale.

Zona cunoaște o dezvoltare accelerată, pe lângă clădirile noi de birouri, cu spații de servicii la parter, fiind în lucru sau finalizate ansambluri rezidențiale care totalizează peste 10.000 apartamente noi, la o distanță de maximum un kilometru. Astfel, există posibilitatea ca actualii și viitorii angajați să găsească soluții de locuire avantajoase, atât din punct de vedere calitativ, cât și al distanței mici, pe care le pot parcurge pe jos sau cu mijloace de transport alternative, în siguranță: biciclete sau trotinete.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Light, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
490 - 30.000 mp

The Light Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,50 - 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 1.990 mp

The Light 1

Cotroceni, Bucuresti
  • 12,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6 Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
399 - 1.200 mp

AFI Park Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Proiect Spatio

Spatio – un nou proiect mixt in nordul Bucurestiului


Complexul City Rose Park, ramas de cativa ani in stadiu de proiect, a fost repus pe masa de lucru cu un nou concept si un nou nume, Spatio. Autorizat initial in 2018 pentru trei cladiri de birouri cu o suprafata totala de 50.000 de metri patrati, proiectul a fost regandit si este in curs de […]


Citeste mai mult

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult