Lucrările la proiectul de birouri Jiului Campus Business Park ar putea începe în acest an

Jiului Campus Business Park va avea două clădiri mari de birouri de clasă superioară, cu o suprafață închiriabilă estimată de aproximativ 45.000 mp. Amplasamentul se află chiar lângă stația de metrou Jiului, în zona Bucureștii Noi, potrivit monitorizării ESOP.

Birourile din cele două clădiri din acest campus vor fi dispuse pe nouă etaje, având o suprafață închiriabilă de aproximativ 3.000 mp pe fiecare etaj, cu o dispunere tip open space și cu retail și servicii la parter. Primele birouri se preconizează că se vor da în folosință în 2020-2021.

Ca facilități, proiectul de birouri va avea BMS (Building Management System), climatizare prin sistem 4 pipe cu aport de aer proaspăt și ferestre care se deschid.

Proiectul va avea o vizibilitate maximă în zonă, având un design emblematic, realizat de cabinetul internațional de arhitectură Chapman Taylor, care are lucrări pentru care a primit peste 250 de premii internaționale de arhitectură. În România, Chapman Taylor a mai realizat soluțiile de arhitectură ale proiectelor Oregon Park, Expo Business Park și The Mark.

Și spațiul exterior va fi amenajat pentru a oferi momente de relaxare și networking pentru viitorii angajați. Jiului Campus Business Park va avea integrată o grădină interioară, cu mobilier urban și un landscape realizat de profesioniști.

Suprafața terenului pe care se va construi proiectul de birouri din zona Jiului este de 1,6 hectare, lotul fiind cumpărat anul trecut.

Zona Jiului are potențial de dezvoltare și pe segmentul de birouri. La stația următoare de metrou, 1 Mai, se află viitorul pol de business Romexpo, unde același dezvoltator imobiliar a pornit primele clădiri de birouri de clasă A și a atras nume mari de companii în proiectele sale, printre acestea numărându-se ING, World Class și Spaces.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Jiului Campus Business Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.0% comision
Thumb
260 - 14.000 mp

J8 Office Park Bucuresti

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
260 - 14.000 mp

J8 Office Park cladirea A

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
928 mp

Expo Business Park

Presei Libere, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.068 - 18.024 mp

City Rose Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

Proiect Spatio

Spatio – un nou proiect mixt in nordul Bucurestiului


Complexul City Rose Park, ramas de cativa ani in stadiu de proiect, a fost repus pe masa de lucru cu un nou concept si un nou nume, Spatio. Autorizat initial in 2018 pentru trei cladiri de birouri cu o suprafata totala de 50.000 de metri patrati, proiectul a fost regandit si este in curs de […]


Citeste mai mult

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult