Lucrările la proiectul de birouri Jiului Campus Business Park ar putea începe în acest an

Jiului Campus Business Park va avea două clădiri mari de birouri de clasă superioară, cu o suprafață închiriabilă estimată de aproximativ 45.000 mp. Amplasamentul se află chiar lângă stația de metrou Jiului, în zona Bucureștii Noi, potrivit monitorizării ESOP.

Birourile din cele două clădiri din acest campus vor fi dispuse pe nouă etaje, având o suprafață închiriabilă de aproximativ 3.000 mp pe fiecare etaj, cu o dispunere tip open space și cu retail și servicii la parter. Primele birouri se preconizează că se vor da în folosință în 2020-2021.

Ca facilități, proiectul de birouri va avea BMS (Building Management System), climatizare prin sistem 4 pipe cu aport de aer proaspăt și ferestre care se deschid.

Proiectul va avea o vizibilitate maximă în zonă, având un design emblematic, realizat de cabinetul internațional de arhitectură Chapman Taylor, care are lucrări pentru care a primit peste 250 de premii internaționale de arhitectură. În România, Chapman Taylor a mai realizat soluțiile de arhitectură ale proiectelor Oregon Park, Expo Business Park și The Mark.

Și spațiul exterior va fi amenajat pentru a oferi momente de relaxare și networking pentru viitorii angajați. Jiului Campus Business Park va avea integrată o grădină interioară, cu mobilier urban și un landscape realizat de profesioniști.

Suprafața terenului pe care se va construi proiectul de birouri din zona Jiului este de 1,6 hectare, lotul fiind cumpărat anul trecut.

Zona Jiului are potențial de dezvoltare și pe segmentul de birouri. La stația următoare de metrou, 1 Mai, se află viitorul pol de business Romexpo, unde același dezvoltator imobiliar a pornit primele clădiri de birouri de clasă A și a atras nume mari de companii în proiectele sale, printre acestea numărându-se ING, World Class și Spaces.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Jiului Campus Business Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.

Postari similare

Ce cladiri de birouri se vor da in folosinta in Bucuresti, in 2023


Pentru anul 2023 este preconizata livrarea a numai aprox. 153.000 mp de spatii de birouri de clasa superioara. Ritmul construirii de cladiri de birouri a incetinit in Bucuresti simtitor in ultimii ani, iar 2022 a fost primul an in care acest lucru a fost vizibil. O parte dintre proiectele multifazice programate au mai amanat dezvoltarea […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2022 și unde


În 2022, cele mai multe spații de birouri se vor da în folosință în zonele Cotroceni – Răzoare – Grozăvești „În total, în 2022, estimăm că se va livra o suprafață totală de 162.087 mp spații de birouri de clasă A. Aprox. 59% din aceste spatii se vor livra in zona Centru-Vest a capitalei (94.723 […]


Citeste mai mult

Ce clădiri de birouri se vor da în folosință în 2021


Nouă clădiri de birouri din București au programate livrări de spații anul viitor, cu o suprafață cumulată de 171.341 mp. Toate au lucrările de construcție în grafic și cinci dintre acestea au pre-închiriate spații care ajung la aproximativ 60.000 mp. Ca noutate, se observă o mai mare pondere a teraselor exterioare, care sunt mai generoase […]


Citeste mai mult